Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

10.3.2023

vieraskirjoitus:

Poseidonin valtakunta

Auringon ja Neptunuksen konjunktio kalojen vesimerkissä kuvastaa hyvin ajan ajelehtivaa luonnetta. Neptunus on kalojen hallitseva planeetta, joten painotteisuus tuplaantuu. Auringon toisella puolella on Merkurius kalojen merkissä. Auringon ja Neptunuksen neliö kaksosten merkissä olevalla Marsille tuo aikaan arvaamattomuutta ja levottomuutta.

Kreikkalaisessa mytologiassa Neptunusta vastaa meren ja myrskyjen jumala Poseidon. Jupiter (Zeus), Neptunus (Poseidon) ja Pluto (Haades) olivat veljeksiä. He heittivät noppaa maailmanherruudesta, jolloin Neptunus sai meret, Jupiter taivaan ja Pluto maanalaisen maailman eli manalan. Neptunus sai työkalukseen kolmikärjen, Jupiter salaman ja Pluto kypärän, jonka avulla hän kykeni muuttumaan näkymättömäksi. Veljesten isä oli Saturnus ja äiti Hera. Kerrotaan että Hera muutti Neptunuksen hevoseksi, suojellakseen tätä Saturnukselta. Tämän ansioista Neptunus kykeni halutessaan muuntautumaan orin muotoon. Hänen kerrotaan iskeneen kolmikärjellä kiveen, luodessaan ensimmäisen hevosen.  Neptunuksella oli paljon lapsia. Esimerkiksi Meduusan kanssa hän sai siivekkään hevosen Pegasoksen.

”Jokaisella pisaralla, jolla on elävä yhteys mereen, on osallisuus myös meren voimaan.” - Mahatma Gandhi 

Vesi symboloi tunteita ja alitajuntaa. Silloin kun vesielementti on vahvasti korostunut, siinä on mukana samaisen teeman positiiviset, että haastepuolet. Parhaimmillaan vesi puhdistaa ja hoitaa. Ilman sitä ei olisi elämää. Välillä saatamme jäädä tunteiden armoille ja jopa menettää otteen elämään. Raivostuessaan Poseidon pystyi aiheuttamaan maanjäristyksiä, vedenpaisumuksia ja tuhoja, mutta hänellä oli myös kyky rauhoittaa nämä voimat yhtä nopeasti ja tehokkaasti. Poseidon asui vedenalaisessa valtakunnassa. Hän omisti kaikki valtamerien aarteet. Millainen sinun alitajunnan ja tunteiden värittämä valtakuntasi on? Onko se paikka, jota kautta voit ladata akut, vai onko se uuvuttava ja raskas tunnelmainen tila, joka kuluttaa ja vie voimia? Jokaisella meistä on varmasti kokemusta kummastakin tilasta. Tämä tila vaikuttaa meihin enemmän kuin uskommekaan, joten on hyvä aika ajoin tarkistaa, miltä turvapaikkamme näyttää.

”Valveilla olevilla yksi yhteinen maailma, mutta nukkuessaan jokainen kääntyy omaan maailmaansa.” - Herakleitos

Venus on oinaan merkissä ja positiivisessa sekstiili aspektissa Marsiin. Se on irtaantunut Jupiterin ja Khironin kyljestä ja lähenee pikkuhiljaa kohti Junoa. Sunnuntaina 12.3. on Jupiterin ja Khironin konjunktio tarkimmillaan. Pluto on 29 astetta kauriin merkissä ennen, kun siirtyy 23.3. vesimiehen merkkiin. Venuksen ja Pluton välinen neliö vahvistuu ensi viikon puolelle mentäessä, mutta tunnelmat tuntuvat jo nyt viikonloppuna. Myös Pluton neliöt Kuunsolmuille ovat vahvistumassa. Maaliskuu on muutosten aikaa. Valo lisääntyy ja luonto alkaa pikkuhiljaa heräämään.

”Useinkaan ei tiedetä, miten keskeisesti tiedekin perustuu intuitioon ja luovaan mielikuvitukseen. Se yksin ei riitä, koska kriittisellä ajattelulla on pystyttävä testaamaan mielen yllättävät ideat, mutta ilman noita ideoita uusia tieteellisiä löytöjä tehtäisiin vähän. Suuri osa tiedostamme on alitajunnassa ja se usein pulpahtaa tietoisuuteemme tavalla, joita aluksi emme ymmärrä lainkaan. ” -Martti Lindqvist

Lempeää viikonloppua!

Ystävällisin terveisin 
Johanna Vilén 
http://www.kuussajamaassa.com/

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).

Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa

Karma-astrologian alkeet verkkokurssi 49€

Olen rakentanut yhdessä Anne Sundellin kanssa Karma-astrologian alkeet -verkkokurssin, jossa voit tutustua tarkemmin omaan astrologiseen karttaasi karma-astrologian valossa. Karma astrologian alkeet koostuu kahdesta kurssi osasta joista ensimmäisen osan voit aloittaa ILMAISEKSI. Kurssin toinen osio avaa varsinaiset karma-astrologian alkeet. Kurssille voi osallistua jokainen. Ei siis tarvitse tietää vielä karma-astrologiasta yhtään mitään. Avaamme aiheita kurssilla kohta kohdalta ymmärrettävällä tavalla.

Tutki karma-astrologian verkkokurssia lähemmin tästä

Siirry tilaamaan kurssin ILMAINEN 1. osa täältä

Siirry tilaamaan kurssin 2 osa: Karma-astrologian alkeet osa 2 täältä

Siirry tilaamaan kurssin 2 osa: Karma-astrologian alkeet osa 2 täältä

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...