Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Janne Laakso

Janne Laakso

9.3.2023

vieraskirjoitus:

Rakkaus

Rakkaus on luonnollinen tunne. Kun lapsi saa ilmaista ja ottaa vastaan rakkautta luonnollisesti, rajoittamatta ja ehdoitta, ilman estoja ja häpeilyä, mitään muuta ei tarvita. Rakkaus muuttuu kuitenkin luonnottomaksi, jos sille asetetaan ehtoja ja sitä vääristellään säännöillä, määräyksillä, rituaaleilla ja rajoituksilla tai jos sitä määrätään ja säännöstellään.

Jos lapsille opetetaan, ettei luonnollinen rakkaus ole sopivaa, että on väärin ilmaista sitä tai edes tuntea sitä, heidän on aikuisina vaikea suhtautua rakkauteen asiallisesti.

Jatkuvasti tukahdutettu rakkaus muuttuu omistushaluksi ja se on luonnoton tunne.

( Neale Donald Walsch: Keskusteluja Jumalan kanssa ).

Miten määrittää rakkaus?

Toinen ihminen rakastaa toista, mitä se tarkoittaa ja miten sen osoittaa? Toisinaan on hetkiä, jolloin meidän tulisi kysyä itseltämme mitä rakkaus tekisi nyt tai tässä tilanteessa?

Rakkaudella ei ole mitään vaatimuksia. Se juuri tekee siitä rakkautta.

Jos rakkautesi toiseen ihmiseen sisältää vaatimuksia, se ei ole rakkautta lainkaan, vaan vain valheellinen versio rakkaudesta.

Avioliiton yhteydessä vaihdetaan esim. lupauksia, joita rakkaus ei edellytä. Me kuitenkin vaadimme lupauksia, koska emme tiedä mitä rakkaus on. Siksi panemme toisemme lupaamaan sellaista, mitä rakkaus ei ikinä pyytäisi.

Onko rakkaus antamista vai ottamista?

Kaiken minkä teemme, teemme itsellemme. Jos en tee toiselle, en tee itsellenikään. Se, mikä on hyväksi toiselle, on hyväksi minulle. Se, mikä on toiselle pahaksi, on pahaksi minulle.

Kun olemme suhteessa toiseen, suhteella on vain yksi tarkoitus. Se on väline, jonka avulla päätämme, tuomme julki, luomme, ilmaisemme, koemme ja täytämme korkeimman käsityksen mitä todella olemme. Jos haluamme olla yhtä toisten kanssa, huomaamme käyttäytyvämme aivan erityisellä tavalla, joka sallii kokea ja osoittaa ykseys.

Toiselle ei voi antaa, siitä syystä, ettei toista ole. Jos olemme kaikki yhtä, silloin on vain yksi sinä.

Avioliitossa tehdään kaupat. Se on liiketoiminnan kaltainen kauppa. Sinä annat minulle tämän ja minä annan sinulle tuon. Laaditaan sopimus, mikä allekirjoitetaan. Kuvittelemme sen olevan "pyhä sopimus" Jumalan kanssa. Ei ole "pyhää sopimusta" Jumalan kanssa, koska olemme vain yksi, täydellinen ykseys. On vain Pyhä sopimus itsemme kanssa.

Rakkaus on rajaton

Siinä ei ole alkua eikä loppua. Ei käsitteitä ennen ja jälkeen. Rakkaus on aina ollut. Rakkaus on ikuinen ja aina todellinen. Rakkaus on rajaton ja rakkaus on aina vapaa. Rakkaus on täydellisen vapaa. Rakkaus on ikuista, kohteet vaihtuvat.

Tietoisuus ei tarkoita ymmärtämistä tai sisäistä näkemystä, vaan se pitää sisällään sisäisen näkemyksen, viisauden ja ymmärtämisen sekä se sisältää myös rakkauden, hyväksynnän ja myötätunnon, jotka ovat paranemisen ainekset.

Tietoisuus parantaa, koska tietoisuus on rakkautta

Rakkaus parantaa, koska se on osa sinun todellista olemustasi. Rakkaus ja kärsimys eivät voi ilmentyä yhtä aikaa. Kärsit koska syytät, tuomitset, tunnet syyllisyyttä, epäilet, pelkäät, haluat ja koet kaikkia ihmisyyden tunteita. Rakkauden tilassa näitä tuntemuksia ei ole olemassa.

Voit pitää negatiiviset tunteesi, kaipauksesi menneeseen, haaveet tulevaisuudesta, vastustuksesi tai voit kokea rakkautta ja hyväksyntää, mutta sinulla ei voi olla molempia. Sillä hetkellä, kun olet läsnä rakkaudessa, kaikki negatiivisuus poistuu, niin kauan kuin olet yhteydessä rakkauteen. Paraneminen on siirtymistä egoistisesta tilasta todelliseen itseesi.

Silloin kun sydämesi haluaa puhua, tunnet tarpeen puhua tai tunnistat, että jotain halutaan sanoa kauttasi, mutta et oikein edes tiedä mitä olet sanomassa. Silloin voit olla varma, että puhut sydämestäsi. Saatat tietää ensimmäisen sanan mitä haluat sanoa, mutta loppu onkin sitten yllätystä sekä sinulle että muille. Sanat, jotka tulevat sydämestä vapauttaa ja tuo hyvän olon kaikille, silloin tiedät, että sydämesi on puhunut.

Kun egosi haluaa puhua, tunnet tarvetta puhua ja valmistelet sanottavaasi jo ajatuksissasi. Ego haluaa puhua itsestään, se haluaa huomiota tai haluaa kertoa, että se tietää paremmin. Usein tunnet kärsimättömyyttä saada puheenvuoron, saada sanottua sanottavasi. Egon puhuessa tunnet kireyttä kehossasi ja omahyväisyyttä. Kun olet puhunut et tunne vapautumisen ihanaa tunnetta, vaan tarvetta sanoa enemmän, saada huomiota enemmän, tarvetta olla erityinen, tarvetta olla oikeassa.

Ei ole oikeaa tai väärää, ei ole hyvää eikä pahaa, on vain. Sydän ei koskaan totuudellaan vahingoita ketään. Ego kertoo mielipiteitään omana totuutenaan ja silloin et ole sydämesi tilassa. Aina kun kuulet tai huomaat sanovasi ”minun mielestäni” tai ”minusta” tai ”minä ajattelen”, muuta tilaa tiputtamalla itsesi sydämeen ja anna sydämesi puhua. Muista myös, että sydämellä ei ole ollenkaan niin paljon sanottavaa kuin egollasi. Sydämesi välittää vain rakkautta.

Miten voit päästä pois negatiivisista ajatuksista ja vastustuksesta?

Se tapahtuu yksinkertaisesti niin, että käännetään huomio pois negatiivisista ajatuksistasi. Huomioidaan miltä kätesi tuntuvat, miten sormesi koskettavat peukaloasi, miltä kynä tuntuu kädessäsi, tuulen vire kasvoillasi, tuoksut ympärilläsi, ääniä ympärilläsi, mitä näet juuri nyt, miltä vaatteet tuntuvat ihollasi, kaikkea sitä mitä voit aistia itsessäsi juuri tällä hetkellä. Kokeile ja huomaat, että olosi helpottuu ja avautuu kun lasket irti negatiivisuudesta, arvostelusta ja vastustuksesta. Irti päästäminen ei tapahdu ajattelemalla vaan kiinnittämällä huomio ei asioihin, jotka ovat nyt, jotka voit aistia nyt. Voit ajatella mielikuvan, että käännät selkäsi ajatuksillesi.

Valintana rakkaus

Ihminen tahtoo ymmärtää asioita perinteisten aistikanavien kautta. Tästä syntyy halu nimetä asioita, luoda mielikuvia ja tulkintaa, jotta muuten vaikeasti ymmärrettävät, määrittelemättömät asiat, voisi jotenkin helpommin käsittää ja niitä voisi käsitellä. Tämä johtaa helposti siihen, että eriytämme asioita joskus liikaakin toisistaan. Kaikenlainen ehdottomuus puhuu tästä. Sydän ei ole auki. Ajattelemme, että yksi on ylitse muiden, parempi kuin toinen, joku on oikeassa ja toinen väärässä. Syntyy kinaa, riitelyä ja sotaa, kun rajaamme mielipiteitä ja uskomuksia asioihin liittyen, sulkien muut vaihtoehdot pois.

Voit kokeilla miettiä miltä sinusta tuntuu, kun väittelet tai riitelet jonkun kanssa. Kuinka hyvä olo sinulla silloin on. Miten lämmin, mukava, kevyt ja rauhallinen olo?

Rakkaudessa pysyminen ei ole niin helppoa, varsinkaan, jos emme ole tietoisia siitä, miten voimme vaikuttaa omaan energiaamme, tai antaudumme itse helposti huonoon energiaan, tai lähellämme on energiaa, joka ei ole rakkaudessa. Myös ympäristöllä on siis suuri merkitys, silti oma vastuu säilyy aina.

Meidän ei tarvitse yhtyä koskaan toisten huonoon energiaan, vaikka helposti näin käy. Tämä vain haastaa meitä, pysymään omassa hyvässä energiassamme, joka on täysin meidän vastuullamme ja oma valintamme.

Tämän toisella puolella on siis valinta rakkaudesta, joka on itsessään täysin vapaa. Yhtä lailla rakkaus voisi olla uskonto. Silloin kuitenkin kokisimme, että sekin rajaisi. Rakkaus on meidän ydin, ja tämän ymmärtäminen on henkisyyttä. Rakkaudessa on hyväksyntä, ymmärrys, rauha, ilo, harmonia ja rohkeus. Henkisyys on tietoisuutta siitä, että meillä on aina mahdollisuus tehdä uusia valintoja. Meillä on aina mahdollisuus valita rakkaus tai jokin sen "alamuoto" - ja kuitenkin aina rakkaus. Voimme pysyä omassa kehossamme ja omassa hyvässä energiassamme aina.

"Mitä ikinä teetkään, valintana voi aina olla RAKKAUS."

(Lähde: Susan Hedman Mentaalinen valmennus, olemus.fi)

Teksti; Susan Hedman https://www.olemus.fi/

Ole sitä mitä olet

Kahden ihmisen ihastuessa toisiinsa he näkevät tarkalleen sen, mitä juuri sillä hetkellä on. Tämä on kuitenkin vain osa vallitsevasta todellisuudesta. Ei ole helppoa päätellä ihan heti alkuunsa ensitapaamisella millainen kukin meistä mahtaa olla rakkaudesta käsin katsottuna. Rakkaushoroskooppi anta suuntaviittoja sinulle tilanteessa missä mietit jokun toisen ihmisen maailmankuvaa rakaudesta käsin. 

Kipinämittari

Tarkista ilmaiseksi ihmissuhteesi toimivimmat alueet

Rakkaus kahden ihmisen välillä on aina mysteeri.
Ihan perimmäistä syytä ei kannata edes etsiä.
Astrologisesti on löydettävissä rakkaustekijöitä, joiden tiedostaminen vahvistaa suhdetta.
Kipinämittari on opas kumppanuuden toimivuuteen elämän eri osa-alueilla.


Palaa Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Janne Laakso

Olen Janne Laakso Helsingistä, perheellinen ja hyvinvointialan yrittäjä. Olen toiminut lähes koko elämäni turvallisuusalalla eri tehtävissä, kansainvälisessä yrityksessä. Viimeisten vuosien aikana olen keskittynyt mm hyvinvointialaan, niin fyysiseen kuin henkiseenkin. Tällä hetkellä omistan yrityksen 4 D Meditation & Wellness, joka keskittyy kokonaisvaltaiseen henkiseen hyvinvointiin. Tämän lisäksi olen mukana Tietoisuus Ry:n hallituksessa.

Omaa henkistä kasvumatkaani ja sisäistä unelmaani työstän rakkauden, totuuden ja ilon kautta. Ihmisten auttaminen, välittäminen sekä pyyteettömyyden esilletuonti ovat lähellä sydäntäni. Kasvun ja totuuden matkalla etsin Universaalia hyvinvointia elämääni, sekä haluan jakaa sitä sanomaa kaikille teille muillekin kirjoitusteni muodossa. Toisinaan kasvaminen ja siihen liittyvä totuus kieltämättä koskettaa, satuttaa, pelottaa, mutta myös rakastaa ja vapauttaa meidät oman egomme vallasta antaen sielumme valon hiljalleen alkaa kukoistamaan ennen näkemättömällä tavalla. Tervetuloa seuraamaan henkisenmatkan aiheisia blogejani.

T. Janne Laakso
www.tietoisuusry.fi

Janne Laakso

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...