Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Evgenia Nyyssölä

Evgenia Nyyssölä

6.3.2023

vieraskirjoitus:

Tähti sanoma viikko 10 - Historiallinen maaliskuu 2023 ( 6. - 12.3.2023 )

Kevät, jota nyt elämme ja luomme, on merkittävää aikaa. Todella hitaan Pluton siirtyminen Vesimiehen merkkiin maaliskuun loppupuolella Kevätpäivän tasauksen jälkeen, tarkoittaa muutoksia ja uudistuksia, jotka tulevat vaikuttamaan kokonaiseen vuosisataan ja sukupolviin. Seuraavat 20 vuotta ovat valtavan merkitykselliset ja tärkeät jopa koko ihmiskunnalle. Tämä on evoluution aika ihmisluonnolle, sielulle ja arvomaailmalle, sillä Pluto tarkoittaa Sielun rikkautta, sen kirkkautta. Nyt maaliskuussa otamme pienen askeleen uusiin energioihin, uudenlaiseen vuorovaikutukseen, uuteen tapaan vastaanottaa ja välittää informaatiota sekä elää harmoniassa oman alitajunnan ja Jumalan kanssa. Ja tämän uuden energian nimi on vapaus.

Onko tämä vapaus ja uusi energia positiivista vai negatiivista, riippuu nyt täysin meistä jokaisesta, yksilöistä. Omasta alkuperäisestä, täysin omanlaisesta ideasta käsin luomme nyt uutta todellisuutta. Vapaus ja aitous, kyky olla oma autenttinen itsensä, on tämän uuden Pluto -jakson kaikkein kovinta valuuttaa. Päivittäinen kysymys tässä uudessa aikakaudessa on Kuka minä olen, mikä on minun oma erityinen valoni ja millä keinoin voin tuoda sitä yhteiseen käyttöön, kollektiivin ja sen kehityksen, jalostamisen hyväksi?

Ajan kulun tunne nopeutuu, tapahtumien intensiteetti kasvaa, informaation tulva voimistuu. Tulee vaikeuksia hallita asioita ja syntyy tarve toimia hetkessä, päättää asioita tämän hetken flow -tilassa. Suunnitelmien tekeminen vaikeutuu ja oman sydämen ääni on silloin ainoa oikea opas, sekä tietysti pyrkimys kohti jumalaa, korkeampaa, pysyvää ja ikuista, joka ei muutu.

7. maaliskuuta Saturnus siirtyy utuiseen Kalojen merkkiin, jättäen taakse radikaalit Vesimiehen energiat. Kalojen merkissä Saturnus viettää seuraavat 2,5 vuotta. Edellisen vastaavan 2,5 vuoden mittaisen jakson aikana Saturnus kävi tiukkaa voimien mittelöä Uranuksen kanssa, joka edusti energioillaan uudistuksia ja vallankumouksen tuulia. Vanhan ja konservatiivisen, rajallisen maailman ja uuden vapauden välinen taistelu oli käsinkosketeltavaa ja silminnähtävää, tuskin tarvitsee nimetä esimerkkejä tästä – sen verran tuoreessa muistissa ja edelleen ajankohtaisia ovat nämä tapahtumat vielä tänäkin päivänä. Uuden maailman tulo sai Saturnuksesta kovasti vastustusta.

 Nyt kun Saturnus siirtyy Kalojen utuiseen, henkevään ja idealistiseen vaikutukseen, sen ankara vaikutus ikään kuin sumenee. Uudet energiat pääsevät virtaamaan maailmaan ja konkretiaan paljon vapaammin ja sumun lailla, huomaamatta, salassa, silmiltä piilossa. Silti selittämätön vapauden ja raikkauden tunne tulee olemaan hyvin mystistä ja jotenkin juhlavaa tai satumaista, ettei sitä meinaa edes uskoa todeksi. Saturnus edustaa rakenteita, valtahimmeleitä ja yhteiskunnan sekä tietysti yksilön selkärankaa, rajoja. Vallanpitäjät ja virkamiehet saavat varmaan maistaa sumussa haahuilua ihan omakohtaisesti, toivotaan että sielun lyhty on silloin apuna.

Yksilötasolla suosittelen luopumaan vanhasta tehdäkseen tilaa uudelle. Jos haluat kehittyä ja kasvaa sekä pysyä uuden ajan aallonharjalla, kannattaa luottaa yhä vahvemmin omaan intuitioon ja mututuntumaan, tietoisesta olemisesta puhumattakaan. Uuden ajan bisnekset ovat nyt kuuminta rautaa. Samaan aikaan pieni skeptisismi ei ole haitaksi, sillä Kalojen energia on helposti liiankin idealistista. Uudet ideat kannattaa testata pariinkin otteeseen ihan vaan peilaamalla ideaa kaverin kanssa tai vaikka puolison kanssa.

Lyhytvaikutteisiin transiitteihin kun mennään, niin 3. maaliskuuta Merkurius myös on siirtynyt Kaloihin. Heti maaliskuun alussa Merkuriuksen yhtymä Neptunukseen ja Aurinkoon lisää luovuutta ja avartaa tajuntaa, mutta toisaalta sumentaa kommunikointia, ja vastaanottava osapuoli saattaa ymmärtää kuulemansa myös kalamaisen idealistisesti ja saattaa jopa paisutella asiaa suuremmaksi, kuin mitä on tarkoitettu. Ei voi välttyä liian suurilta lupauksilta tai jopa valheilta, vaikkei sanomaa olisi sellaiseksi tarkoitettukaan. Merkuriuksen sekstiili Uranukselle 11.3 taas saa intuitiiviset oivallukset loistamaan kirkkaina ja selkeinä.12.3 Jupiterin yhtymä Chironille Oinaan merkissä saa antaa odotettua vauhtia elämänlaatua parantaviin projekteihin. Oikein positiivisena ja hyvänä näen ja koen näissä merkeissä viikon etenevän ihan konkreettisella tavalla.

Sitten kun laskeudumme alitajunnan tasolle, kiinnittäisin huomioni Neptunuksen vaikutukseen, sillä Neptunuksen ansiosta unen laatu saattaa olla heikko ja olo sumuinen. Öisiin heräämisiin ei kannata hermostua, vaikka olisikin tiedossa aikainen aamuherätys. Alitajuntaan virtaa nyt laajasti uutta informaatiota. Jos päiväaikaan ei ole riittävästi aikaa ja tilaa sen vastaanottamiseen levon ja meditaation aikana, niin yö on hiljaista ja sopivan utuista aikaa kuunnella unia, näkyjä ja antaa sielulle tilaa olla ja vastaanottaa.

Neptunuksen symbolikin, kolmihaarainen harppuuna, jonka piikit osoittavat kohti korkeutta koskaan sitä tavoittamatta, kuvaa ihmisen pyrkimystä materian ja ajan ulottuvuudessa kohti Jumlaa. Henkinen kasvu, kohoaminen kohti pyhää ja puhdasta, kaunista ja ikuista, on meidän varsinainen tehtävämme täällä maallisissa raameissa. Tälle kasvulle ja pyrkimykselle kuuluu antaa riittävästi aikaa ja tilaa.

Mutta palataksemme todellisuuteen, Jupiter pysyy päättäväisessä ja energisessa Oinaan vallassa. Kunnianhimoiset ideat pääsevät nyt vapaasti lentoon, etenkin jos intohimon tuulet ovat purjeissasi ja tekemisen motiivina pysyy rakkaus.

20.3 kun Aurinko Siirtyy Kaloista Oinaaseen Kevätpäiväntasauksen aikaan ja on vielä seuraavana päivänä Uusikuu Oinaassa, niin konkreettisesti uusi astrologinen sykli alkaa tulisissa, määrätietoisissa ja aktiivisissa Oinaan energioissa. Uusi vuosi ja uusi sykli alkaa toden teolla, sataprosenttisella energialla. Kaikki mitä luot ennen tätä juhlahetkeä täydestä sydämestäsi koko sielun voimalla ensin ajatuksissasi, sitten vahvistat intentiolla, eli konkreettisilla teoilla kohti päämääriäsi, tulee toteutumaan omalla painollaan, loistavalla menestyksellä ja intensiteetillä. Näin mahtavaa ja intensiivistä maaliskuuta ei olla kyllä ennen nähty!

Terveisin
Evgenia Nyyssölä

Mikäli haluat seurata oman tähtikarttasi tapahtumia, niin se onnistuu helposti Astrokalenterin avulla. Astrokalenterissa saat tietoa itseäsi koskevista tulevista ja meneillään olevista kosmisista sykleistä, ajanlaadusta sekä niiden vaikutuksesta suhteessa juuri Sinun omaan astrologiseen syntymäkarttaasi. Astrokalenteri auttaa Sinua näin ollen löytämään itsellesi merkittävimmät lähiajan astrologiset ajankuvauksesi. Tutustu Astrokalenteriin täällä.

 

Palaa Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Evgenia Nyyssölä

Instagramissa @evgenia_nyyssola_astrologi

Astrologia on minulle onnellisuuden ja ymmärryksen väline. Arvostan sen vuosituhansien takaista viisautta ja tinkimätöntä rehellisyyttä. Hiljennyn joka kerta astrologisen kartan edessä kuin lapsi, joka katselee tähtitaivasta. Nöyränä ja kiitollisena hämmästelen merkkeihin tallennettua suunnatonta viisautta, logiikkaa ja johdonmukaisuutta - ja annan sanojen tulla voimalla ja intuitiolla. Uskon, että olen astrologi, joka auttaa tähtiä syttymään - täällä päällä maan.

Instassa @astrovisio paljon reaaliaikaista stooria joka sykkii tämän ajan henkeä. Sekä feedissä astrologista tietoa ymmärrettävästi ja hauskasti. @astrovisio on käytännön visioita rohkeampaan elämään. Teen myös tietoisuutta avaavia Tarot -tulkintoja pitkällä kokemuksella. Tulkintani auttavat löytämään yhteyden tietoisuuteen, jotta elämäsi muuttuu täyteläiseksi ja kauniimmaksi, kärsimyksestä huolimatta ja sen tähden. Lupaan, että saat uutta tietoa, lohtua, ymmärrystä ja rohkeutta.

Voit lähettää sähköpostia evgenia.astrovisio@gmail.com 

Tai laittaa viestiä numeroon 0456476120. 
T. Evgenia

Evgenia Nyyssölä

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...