Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

7.3.2023

Täysikuu Neitsyessä 7.3.2023, kevään tapahtumat, astrokurssit ja astroleiri

Mahtavaa täydenkuun päivää. Tässä video aiheesta, ellet siihen ole jo aiemmin törmännyt. 

Lue kirjallinen katsaus täysikuuhun blogin lopusta.

Keväällä palailen taas rauhalliseen tahtiin tulkintojen, kurssien ja leirien maailmaan

 Muutama tulkinta-aika zoomissa ja Hämeenlinnassa on vapaana huhtikuun alkupäivinä.

Aikavarauksia voi tehdä Slotti palvelussa tästä linkistä: https://slotti.fi/booking/astrofyoy/

Kevään ainoa Esoteerisen astrologian Peruskurssi 12 hengelle järjestetään Kuusankoskella 22.-23.4.2023

Kurssin hinta 300€ sis kurssimateriaalin, tulkintaoppaan, ruokailut ja kahvitarjoilut. Kurssipaikalla voi yöpyä 60€/hlö/yö

Ilmoittautuminen: mintunmindia@gmail.com

tai puh: 050 5790596  (Kurssille vapaana vielä 4 paikkaa)

Sana esoteerinen tarkoittaa sisäistä kokemusta. Kurssi on tarkoitettu vasta-alkajille tai hiukan astrologiaa harrastaneille. Kurssi toteutetaan vuorovaikutteisena ja osanottajien omiin kokemuksiin pohjaavana intensiivikurssina, jonka aikana ei tehdä paljon muistiinpanoja, mutta kurssimateriaali on kattava. (Piirtämistä on hiukan enemmän)

Oppiminen tapahtuu osanottajien tunnekokemusten välityksellä astrologin tiiviissä ohjauksessa ja tallentuu silloin tehokkaammin ja helpommin kuin kuuntelemalla ja kirjoittamalla. Kurssimateriaali sisältää kaikki perusteet kirjallisessa muodossa, jolloin niihin on helppo palata myöhemmin. Esoteria on sisäistä oppimista ja siksi mielletty myös salaiseksi tiedoksi.

Kursseiltani on saanut lähtölaukauksen jo moni astrologian ammattilainen, mutta lähtökohtana on kuitenkin oman kartan ja sitä kautta omien henkisten valmiuksien oivaltaminen helpolla, hauskalla ja varmasti kiinnostavalla tavalla.

Peruskurssilla opitaan hallitsemaan kartan lukemisen tekniikka ja perustulkinnan tekeminen planeetoista merkeissä ja huoneissa. Peruskurssi antaa valmiudet karman ja tulevaisuuden tutkimiseen mahdollisella jatkokurssilla.

Suosittelen suorittamaan ennen kurssille tuloa www.astro.fi sivulta ilmainen Astroakatemiaan kuuluva Astrologia verkkokurssin ensimmäinen osa. Se helpottaa ratkaisevasti kurssin tarjoaman tiedon omaksumista.

Janakkalan Vapausfesteille 8.4.2023 voi ilmoittautua tästä: https://bit.ly/vapausfestit_janakkala

 

ASTROLOGIAN INTENSIIVINEN 5 päivänTRANSFORMAATIOLEIRI  27.5. - 1.6.2023 / Loviisan Rönnäs

Paikka: Holiday club resort, Rönnäs / 8 hengen lomaosake (Leirille mahtuu 6 osanottajaa)

Hinta 400€/ osanottaja (Sisältää aamiaisen, majoituksen, liinavaatteet ja tietysti intensiivisen sukelluksen karttasi salaisuuksiin)

Ohjelma: Käsittelemme leirillä astrologisen peruskartan lisäksi henkistä persoonallisuuttasi kuvaavia asteroideja, Auringonpaluu karttoja ja edistettyä eli progressiivista karttaa. Mukana ovat lisäksi Riimut, Tarotkortit ja selkouni kurssi. Edellisiin elämiin sukellamme ohjatun syvärentoutuksen välityksellä toiveiden mukaan ehkä useammankin kerran. Päivittäiset meditaatiot ja kevyet hengitysharjoitukset auttavat pääsemään syvemmälle sisäisen maailmasi aarreaittaan.

Sauna lämpiää joka ilta ja perinteen mukaisesti myöhemmin illalla tilan valtaa musiikki, laulu ja tanssi. Myös grilli on käytettävissä saunomisen lomassa.

Aamupäivisin ja iltapäivisin syvennymme päivän aiheeseen eri metodien välityksellä. Keskipäivällä on aikaa liikkua luonnossa, pelata vaikka golfia tai vain lepäillä ja antaa aikaa olemiselle.

Päivän pääruoka valmistetaan yhteistuumin pareittain ja siitä tulee tarkemmat ohjeet osanottajille hyvissä ajoin ennen leiriä.

Yöpyminen tapahtuu 1-2 hengen huoneissa tai parvella suuremman suunnitelman mukaisesti.

Ilmoittautuminen: seppo.tanhua@gmail.com  tai 0400-728408

Täysikuu Neitsyen merkissä 7.3.2023. klo 14.40

Täysikuu viestit kuuluvat Astrokalenterin tilaajille, mutta saat viestin tällä kertaa poikkeuksellisesti. Toivon, että täysikuu viesti nostaa pintaan Sinulle kannustavia oivalluksia täydenkuun loistaessa taivaalla viisauden ja kekseliäisyyden kehtokuviossa.

Kehtokuvion muodostavat kuvassa näkyvällä tavalla Aurinko, Uranus, Pallas Athene ja Kuu. Uranus tuo tullessaan kekseliäisyyttä ja loistavia uusia mahdollisuuksia toteuttaa omaa luovuuttasi jollain kokonaan uudella tavalla. Oivallukset saattavat pulpahtaa pintaan yön pimeinä tunteina, kun uni ei tahdo tulla tai sitten ihan keskellä päivää ollessasi keskittyneenä johonkin muuhun hommaan. Miten se nyt sitten päättääkään elämääsi ilmentyä, niin suosittelen tarttumaan tilaisuuteen, tuntuipa se kuinka mahdottomalta tahansa. Kuviossa on nimittäin mukana viisauden asteroidi Pallas Athene, joka antaa kristallinkirkkaat vastaukset kiperimpiinkin kysymyksiin siinä vaiheessa, kun ongelmia nousee esiin.

Lisälatausta löytyy Marsin tekemästä T-rististä Kuulle ja Auringolle, joka puolestaan edellyttää tavallista vahvempaa motivaatiota kaikessa tekemisessä. Samalla se muistuttaa siitä, että tekemisen on pysyttävä tiukasti omissa hyppysissä. Kun nämä kaksi ehtoa täyttyvät, saat käyttöösi niin väkevät voimat, että jälkeäkin syntyy kiitettävästi sekä välittömästi että pidemmällä aikajänteellä. Tiedossa on näillä eväillä aktiivinen ja ajoittain hermostunut alkuviikko. Itse pääsen ihailemaan täysikuuta lentokoneessa matkalla takaisin Suomeen. Saapa nähdä millaisia oivalluksia lennon aikana tärähtää pintaan. Ainakaan ei parane koneessa kovin levottomaksi heittäytyä. Kaikkea hyvää ja upeita oivalluksia Sinulle täysikuun loisteessa.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...