Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Evgenia Nyyssölä

Evgenia Nyyssölä

20.2.2023

vieraskirjoitus:

Tähtisanoma viikolle 8

Merkuriuksen tähdittämä viikko tuo vuorovaikutuksen ja uuden oppimisen sekä liike-elämän teemat suoraan arkeen. Kun muistat, että olet oppinut hiljaisuutta puheliaalta, ystävällisyyttä epäystävälliseltä ja kärsivällisyyden kärsimättömältä, voit olla kiitollinen niille kaikille.

Ma 20.2.2023 kartta

Uusikuu Kaloissa vaikuttaa edelleen herkistäen intuition ja vaistot syvemmälle, nostaen pintaan sisäisen maailman salat, ilot ja surut. Alkuviikon energioissa olemme virittäytyneet harmoniaan kosmisen rytmin kanssa. Jos tätä sopusointua ei aisti, musiikki, kuvataide ja holistiset hoidot, yhtä hyvin kuin rukous, ovat hyviä välineitä rentoutua ja tunnustella sisintään. Kun Venus siirtyy tänään Kaloista Oinaaseen, kaikki ihana tai synkkä, mitä olet kantanut sisälläsi, saattaa purkautua pintaan.  Pienelle itsetutkiskelulle ja tunteiden tunnustelulle on siis hyvä etsiä pieni hetki aikaa heti viikon alussa.

Merkurius on sekstiilissä Chironin kanssa Oinaan merkissä viikon puolen välin tienoolla. Chiron, tuo Jumalan sanansaattaja, on saanut astrologiassa lempinimen Haavoittunut parantaja. Tykkään leikkiä sanoilla ja kiusalla kutsun tätä asteroidia Parantuneeksi haavoittajaksi. Sillä kukapa minua voisi haavoittaa kipeämmin kuin minä itse? Kipeämmin kuin itse suostun ja sallin tai altistan itseni vapaaehtoisesti? Niinpä mainitussa aspektissa voit hoitaa itse itseäsi jakamalla huolesi lähimmäisen kanssa tai kirjoittamalla ne auki päiväkirjaan. On liikkeellä sellaista hoitavaa energiaa, että paraneminen on mahdollista, toki tahto ja kiinnostus kuuluu tässäkin tapauksessa lähteä itsestään. Ei ihme, jos törmäät parantavaan enkeliin ihan kadunkulmassa.

Merkuriuksen ja Uranuksen neliö käy hermoille kuin äkillinen, navakka tuulenpuuska, aiheuttaen jännitystä ja samaan aikaan älynväläyksen tai äkkioivalluksen johonkin asiaan, jota olet jo hetken joutunut sietämään ja pohtimaan. Ainakin itse olen saanut parhaat ideat ja kiteyttänyt parhaat sanoitukset juuri tällaisessa hermostuttavassa puristuksessa. Ehkä johtuu tämä siitä, että mikään tavanomainen ja kulunut silloin ei juuri kelpaa.

Vesimiehen merkissä Merkuriushan on aivan täsmälleen sellainen, omaperäinen ja timantinkirkas. Niinpä kolmiossa Marsiin Kaksosten merkissä viikon puolessavälissä on varmasti luvassa hauskoja ja iloisia, positiivisella tavalla jännittäviä momentteja, maltan tuskin odottaa nähdäkseni mitä on omalla kohdallani tulossa. Kosmisessa rytmissä hetkessä eläminen on valtavan viehättävä ja jännittävä peli. Varsinkin jos muistaa pitää fokuksen tietoisessa vastaanottamisessa ja antautuu hetkelle täysin sydämin, avoimena ja läsnä olevana. Tarkoitan tällä justiin sitä, että jos edessäsi on jokin päämäärä, joka tikkataulun tavoin häämöttää jonkun välimatkan päässä sinusta, heitä tikka ja katso, mihin se lentää lapsenomaisen uteliaana. Täysosuma tulee, vaikka äkillinen muuttuja heittäisikin tikkasi aivan muualle, kuin mihin olit tähdännyt.

Muista puhua, runoilla, toimitella ja leikkiä koko viikon!

”Jos laulat kauneudesta, sinulla tulee olemaan yleisöä, vaikka olisitkin yksinäsi erämaan sydämessä” -Kahlil Gibran

Terveisin
Evgenia Nyyssölä

Mikäli haluat seurata oman tähtikarttasi tapahtumia, niin se onnistuu helposti Astrokalenterin avulla. Astrokalenterissa saat tietoa itseäsi koskevista tulevista ja meneillään olevista kosmisista sykleistä, ajanlaadusta sekä niiden vaikutuksesta suhteessa juuri Sinun omaan astrologiseen syntymäkarttaasi. Astrokalenteri auttaa Sinua näin ollen löytämään itsellesi merkittävimmät lähiajan astrologiset ajankuvauksesi. Tutustu Astrokalenteriin täällä.

Palaa Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Evgenia Nyyssölä

Instagramissa @evgenia_nyyssola_astrologi

Astrologia on minulle onnellisuuden ja ymmärryksen väline. Arvostan sen vuosituhansien takaista viisautta ja tinkimätöntä rehellisyyttä. Hiljennyn joka kerta astrologisen kartan edessä kuin lapsi, joka katselee tähtitaivasta. Nöyränä ja kiitollisena hämmästelen merkkeihin tallennettua suunnatonta viisautta, logiikkaa ja johdonmukaisuutta - ja annan sanojen tulla voimalla ja intuitiolla. Uskon, että olen astrologi, joka auttaa tähtiä syttymään - täällä päällä maan.

Instassa @astrovisio paljon reaaliaikaista stooria joka sykkii tämän ajan henkeä. Sekä feedissä astrologista tietoa ymmärrettävästi ja hauskasti. @astrovisio on käytännön visioita rohkeampaan elämään. Teen myös tietoisuutta avaavia Tarot -tulkintoja pitkällä kokemuksella. Tulkintani auttavat löytämään yhteyden tietoisuuteen, jotta elämäsi muuttuu täyteläiseksi ja kauniimmaksi, kärsimyksestä huolimatta ja sen tähden. Lupaan, että saat uutta tietoa, lohtua, ymmärrystä ja rohkeutta.

Voit lähettää sähköpostia evgenia.astrovisio@gmail.com 

Tai laittaa viestiä numeroon 0456476120. 
T. Evgenia

Evgenia Nyyssölä

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...