Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Evgenia Nyyssölä

Evgenia Nyyssölä

13.2.2023

vieraskirjoitus:

Tähtisanoma viikolle 7

Tämän viikon positiivisen herkissä energioissa voimme selvittää menneisyyttä, ymmärtää aikaamme sekä nähdä tulevaa. Voimme löytää parempaa tekemistä ihan vain jättämällä pois liian rajoittaviksi käyneet velvoitteet kasvun tieltä. Samaan aikaan on muodostumassa hienot puitteet saada jo pitkään työn alla olleet projektit ja yllättävätkin ideat etenemään vauhdilla. Jos mitään merkitykselliseltä tuntuvaa projektia ei juuri nyt ole, unelmien maailma on avoin kaikille. Kunhan antautuminen fantasioille ei vie liian syvälle.

Ma 13.2.2023 kartta

Astrologi Seppo Tanhua:
Ystävänpäivä on huomenna 14.2.2023 ja haluaisin muistaa Sinua ja osoittaa kiitollisuuttani Sinun ystävyydestäsi.Tarjoan Sinulle jotain sellaista, josta ajattelen olevan Sinulle myös hyötyä. Tämä lahja on hyödynnettävissä VAIN alla olevasta osoitteesta 14.2.2023 klo 24 saakka!
Mitä se on, käy katsomassa!

Auringon ja Saturnuksen yhtymä näyttää valokeilaa sellaisiin kohtiin elämässämme, joihin kuluu paljon elinvoimaa ja aikaa, mutta ilon ja täyttymyksen kokemus jää melko laihaksi. Mitä enemmän väsyt ja ärsyynnyt nyt velvollisuuksiin, joita tahtomattasi edelleen kannat, vaikka parempaakin tekemistä olisi tarjolla, sitä varmemmin näistä ahtaista raameista kannattaa jo luopua. Tunnistamalla motiivin, miksi olet sellaisen taakan itsellesi ottanut, pääset irti tarpeesta paikata jotain tarvetta, jota ei todellisuudessa enää kenties ole. Sielu tahtoo kasvaa ja ihminen tahtoo kokea uusia asioita, kehittyä ja tuntea iloa. Niin miksi vetää perässään kuormaa, jolla ei tee enää mitään?

Kuormittuneena oman luovan energian tunnistaminen ja kohdistaminen oikeaan, mielekkääseen tekemiseen on todella hankalaa. Aina ei tarvitse tehdä kovin radikaaleja liikkeitä. Voit esimerkiksi vapauttaa tilaa uusille, itselleen mielekkäille asioille esimerkiksi delegoimalla tai pyytämällä läheisiä mukaan arkisten velvollisuuksien uudelleenjärjestelyyn.

Jos päätät mennä silti sisulla ja päättäväisyydellä eteenpäin, niin kannattaa vähintään kuunnella kehoa. Se on aika huono harhauttamaan, ja nopeasti viestii väsymyksellä ja kireydellä, että nyt ei tunnu enää hyvältä.

Tällaisen transiitin aikana olen oppinut huomaamaan, että rajoittavalta tuntuva, kosmoksen ”lempeä ohjaus” toimii ainoastaan parhaakseni. Voin lähteä vaikka vähäksi aikaa muualle ja tunnustella rauhassa, ketä varten ylläpidän tiettyjä perinteitä. Samalla tulee selväksi, kaipaako niitä oikeastaan enää kukaan. Tällainen Auringon ja Saturnuksen konjuktiotransiitti on hyvä aikaa tehdä elämässä kevytsiivous itseään kuunnellen. Niin ei tarvitse sitten suuren tilaisuuden tullen alkaa raivata koko elämää, niin kuin minulle kävi.

Tehtyäni massiivisen elämänmuutoksen viimeisen puolen vuoden aikana, sain todella kovakouraisen tuntuman siitä, miten velvollisuuksien kerrokset murtuvat toisensa jälkeen, kun löytää jotain todella merkittävää uutta tekemistä itselleen. Astrologialle tilaa tekeminen merkitsi minun kohdallani luopumista kokonaan yrityksestä, johon olin käyttänyt rajusti aikaa ja energiaa, kodista, jossa asuminen vei paljon fyysisiä voimavaroja sekä monista velvollisuuksista äidin roolissa.

Tietysti minuakin pelotti, miten puolisoni ja lapseni sekä asiakkaani reagoivat asiaan. Nyt kuitenkin nautin kaikilta osin muutoksesta ja sydän iloitsee, kun huomaan koko perheen vapautuneet monista asioista, jotka olivat vain tiellä, vaikka tuntuivat turvallisilta. Parasta tämän kaiken keskellä on huomata, että jokainen ihmissuhde, joka on tästä selvinnyt, on muuttunut paljon kirkkaammaksi ja lämpöisemmäksi. Koska olen sitä nyt myös itselleni.

Vielä tahdon muistuttaa Vesimiehen merkkiin vastikään siirtyneestä Merkuriuksesta. Aktiivinen ja kaoottinen tässä merkissä, Merkurius - kommunikoinnin, liike-elämän ja tiedon sanansaattaja - luo otolliset olosuhteet oman uuden ajan bisneksen virittämiselle, siitä tiedottamiselle ja samaan aikaan uusien asioiden oppimiselle.

Jos Sinulla on mielessä jokin loistava liikeidea, ala ihmeessä tositoimiin. Merkuriuksen ja Jupiterin sekstiili lataa onnea ja menestystä kaikkiin sellaisiin aloitteisiin, joihin tunnet aitoa kiinnostusta. Nyt ei parane laittaa omaa saamattomuuttaan ja aloittamisen jännitystä perääntyvien planeettojen piikkiin, koska yksikään ei tosiaan peräänny. Myönnä, että pelottaa ja tee siitä huolimatta. Kaikkia jännittää uusien asioiden edessä. Nyt vaihteeksi pääsee nauttimaan etenemisvauhdista ja se tuntuu aina mukavalta.

Itse tiedän liiankin hyvin, miltä se tuntuu, kun tekee ja yrittää kaikkensa, saa asioita tehtyä, mutta vauhti on jotenkin liian hidas eikä mikään tapahdu riittävällä volyymilla. Onneksi välillä Taivaan voimat palkitsevat ja asioita alkaa vaan tapahtua, ilman että tarvitsee vääntää. Onni ja hyvä tuuri ei ole astrologin silmissä koskaan itsestään selvää. Ensin pitää jakaa jotain omastaan, jotta tällaisesta menestyksen ja onnistumisen jaksosta voisi nauttia.

Tuskin itsekään saisin kirjoitella ilolla sydämessäni blogia tälle sivustolle, jos ensin en olisi käyttänyt paljon aikaa itselleni uuden asian oppimiseen, ja kaiken muutoksen ja kaaoksen keskellä rakennellut itselleni uutta ammattia ja siihen liittyviä rakenteita vakavalla aikomuksella.

Aurinko siirtyy Kalojen merkkiin 19.2 ja nyt on lupa heräillä talven horroksesta huomaamaan tulevan kevään ihanan herkkiä ensimmäisiä merkkejä. Kalat on viimeinen eläinradan merkki, joka peilin tai taikalähteen tavoin heijastaa kaikkien muiden merkkien ominaisuudet ohuina energioina, päästää ne lävitseen ja reflektoi.

Kalojen aika on aina jonkin verran kaksijakoista tai arvaamatonta. Kalojen merkin symboli on kaksi kalaa: toinen liikkuu kohti Jumalaa, korkeampaa tietoisuutta ja kohti pyyteetöntä rakkautta. Toinen taas päinvastaiseen suuntaan. Ollaan tämä hetki pimeän talven ja orastavan kevään ja toivon rajamailla ja valmistaudumme luovuuden ja intuition siivittäminä kohti uusia alkuja.

Ja kun Venus siirtyy Oinaan merkkiin 20.päivän tienoolla saamme vaihteeksi kokea uudenlaista energiaa rakkauden ja kaiken arvokkaan tekemisen rintamalla. Saatuaan kylliksi nautiskella pehmeästä ja herkästä, vähän ujosta Kalojen energiasta, Venus pääsee nyt herättelemään meissä jokaisessa päinvastaisia ominaisuuksia. Oinaan merkkiin siirtyessä Venus antaa naisille lisää itsevarmuutta, aloitekykyä ja tulisuutta. Miehissä Oinas-Venus puolestaan herättää impulsiivisuutta ja intohimoa sekä antaa potkua saavuttamaan uusia päämääriä hinnalla millä hyvänsä.

Eikö ole ihmeellistä tämä luonnon ja kosmoksen kiertokulku? Välillä se laittaa rauhoittumaan ja sitten taas päästää bensaa suoniin, välillä pakottaa luopumaan ja välillä haaveilemaan, ennen kuin pääsee uuden luomistyön äärelle.

Profeetan sanoin tiivistän tämän viikon energiat ja tapahtumat näin: ”Rakentakaa unelmissanne maja erämaahan ennen kuin rakennatte talon kaupunginmuurien sisäpuolelle.” (Kahlil Gibran)

Ystävllisin terveisin
Evgenia Nyyssölä

Mikäli olet kiinnostunut seuraamaan oman karttasi tapahtumia tarkemmin, niin se onnistuu helposti Astrokalenterin avulla.

Astrokalenterissa saat kulta-ajan rakentajana tietoa tulevista ja meneillään olevista kosmisista sykleistä, ajanlaadusta sekä niiden vaikutuksesta suhteessa juuri Sinun oman astrologisen syntymäkarttasi tekijöihin. Astrokalenteri auttaa Sinua näin ollen löytämään itsellesi merkittävimmät lähiajan astrologiset ajankuvauksesi. Tutustu Astrokalenteriin täällä.

Astrologi Seppo Tanhua:

Ystäväni!

Ystävänpäivä on täällä taas pian. Hyviä ystäviä ei ole koskaan liikaa. Hyvistä ystävistä pitää siis iloita ja olla kiitollinen.

Ystäviä yleensä yhdistää jokin yhteinen tekijä.Meillä, Sinulla ja minulla on ainakin yksi yhteinen tekijä: astrologia.

Olenkin todella iloinen ja kiitollinen meidän ystävyydestämme ja siitä, että olet luottanut minuun astrologina ja seuraat Astro.fi palvelua aktiivisesti.

Ystävänpäivä on huomenna 14.2.2023 ja haluaisin muistaa Sinua ja osoittaa kiitollisuuttani Sinun ystävyydestäsi.

Tarjoan Sinulle jotain sellaista, josta ajattelen olevan Sinulle myös hyötyä.

Tämä lahja on hyödynnettävissä VAIN alla olevasta osoitteesta 14.2.2023 klo24 saakka!

Mitä, käy katsomassa!

 

Ystävänpäivän kunniaksi laitoin tänään 14.2.2023 klo 24 saakka kaikki omat tulkintani -20% hinnalla Sinulle tarjolle! 

Tarjoukset voimassa siis vain tänään! Käy katsomassa mikä tulkinnoistani resonoi Sinulle parhaiten juuri tässä ajassa.

Tarjous ei koske Suurta Astrologia kirjaa, lahjakorttia eikä tarot & riimu tulkintoja.

Täysi tyytyväisyystakuu!

Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, annan kaikille tulkinnoilleni täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin.​

Siirry tarkastelemaan tulkintoja tänne

Palaa Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Evgenia Nyyssölä

Instagramissa @evgenia_nyyssola_astrologi

Astrologia on minulle onnellisuuden ja ymmärryksen väline. Arvostan sen vuosituhansien takaista viisautta ja tinkimätöntä rehellisyyttä. Hiljennyn joka kerta astrologisen kartan edessä kuin lapsi, joka katselee tähtitaivasta. Nöyränä ja kiitollisena hämmästelen merkkeihin tallennettua suunnatonta viisautta, logiikkaa ja johdonmukaisuutta - ja annan sanojen tulla voimalla ja intuitiolla. Uskon, että olen astrologi, joka auttaa tähtiä syttymään - täällä päällä maan.

Instassa @astrovisio paljon reaaliaikaista stooria joka sykkii tämän ajan henkeä. Sekä feedissä astrologista tietoa ymmärrettävästi ja hauskasti. @astrovisio on käytännön visioita rohkeampaan elämään. Teen myös tietoisuutta avaavia Tarot -tulkintoja pitkällä kokemuksella. Tulkintani auttavat löytämään yhteyden tietoisuuteen, jotta elämäsi muuttuu täyteläiseksi ja kauniimmaksi, kärsimyksestä huolimatta ja sen tähden. Lupaan, että saat uutta tietoa, lohtua, ymmärrystä ja rohkeutta.

Voit lähettää sähköpostia evgenia.astrovisio@gmail.com 

Tai laittaa viestiä numeroon 0456476120. 
T. Evgenia

Evgenia Nyyssölä

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...