Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Jäniksen vuosi 2023

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2023

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2023. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

7.2.2023

Kotiinpaluu

Tänään jatkuu Minun ja Samulin videosarja ”Aikamme haasteet ja mahdollisuudet”. Tässä viimeisessä 3 osassa videosarjaa käymme läpi "Kotiin Paluun" teemaa ja sitä mitä kaikkea se pitää sisällään. Videon myötä kutsumme kaikkia teitä lähtemään mukaan tälle tärkeälle matkalle.  

Samuli Perälä:
"Oli upea istua Sepon kanssa alas puhumaan maailman tilanteesta ja tämän ajan hengestä. Elämme kyllä erittäin ihmeellistä aikaa. Samaan aikaan todella haastavaa, mutta myös antoisaa aikaa. Videolla puhuimme myös Kotiinpaluu-vuosikursseista, jotka ovat tämän vuoden osalta juuri alkaneet. Vuosikurssit on toteutettu juuri tätä haastavaa ajanjaksoa varten antamaan eväitä ja voimaannuttavaa energiaa arjen elämään. Kursseilla pääsemme rauhassa syventymään henkiseen kasvuun, hyvinvointiin ja elämän tärkeimpien kysymysten äärelle. Kursseilla tapaat myös hengenheimolaisia ja olenkin ilokseni saanut todistaa lukuisien syvien ystävyyssuhteiden muodostumisia kurssilaisten välille. Ja on sieltä muutama kaunis parisuhdekin saanut alkunsa. Eli isossa osassa kursseilla on myös Kotiinpaluu-heimo ja asioiden jakaminen samanhenkisten ihmisten kanssa. Kursseja ohjaa minun lisäkseni Jaakko Muhonen, joka vastaa Ykseyden vuosikurssin ohjauksesta."

Samuli Perälä:

Hei kanssakulkijani,

teemme kaikki yhdessä matkaa täällä maaplaneetalla. Tällä hetkellä olemme jättämässä vanhentuneen ja toimimattoman mielitietoisuuden maailman taaksepäin. Samalla olemme astumassa rakkauden ja uuden tietoisuuden aikakauteen, joka on yhdeltä nimeltään Pyhän Hengen aikakausi.

Tämä uusi aikakausi tuo mukanaan monia asioita. Yksi niistä on se, että gurujen aika on ohi. Jokainen voi löytää totuuden omasta sisimmästään ja siksi haluan tässä selventää, että tällä kurssilla en tule gurua esittämään. Olen aivan tavallinen ihminen, kuten me kaikki. Minun tehtäväni on nyt kerätä kasaan yhteisö samanhenkisistä ihmisistä ja tarjota siten tukea tässä muutosprosessissa.

Sydäntietoisuudessa ihminen alkaa hiljalleen ohjautumaan mielipiteiden, uskomusten ja tunnereaktioiden sijaan sisältään kumpuavasta syvemmästä osastaan käsin. Tämä osa toimii mieltä kokonaisvaltaisemmin, tasapainoisemmin ja on rakkauden ohjauksessa. Siirtyminen mielitietoisuudesta sydäntietoisuuteen on luonnollinen osa tietoisuuden laajenemisen matkaa.

HUOM: Vielä ehtii mukaan! Sydäntietoisuuden kurssin halusimme tarjota sinulle nyt tutustumishintaan 11€ / ensimmäinen kuukausi.

Ilmoittaudu Sydäntietoisuuden vuosikurssi - Paluu luonnolliseen & Taianomaiseen elämään kurssille tästä

14 PÄIVÄN RAHAT TAKAISIN TAKUU


Jaakko Muhonen: 

ON AIKA PALATA KOTIIN

Ihmiskunta on tekemässä nousua kohti ykseyttä

Sydämen ulottuvuus on avautunut tuhansilla ja tuhansilla ihmisillä. Ykseys aiheena on hyvin ajankohtainen. Seuraava ihmiskunnan haaste henkisen kasvun näkökulmasta on kohota kokemuksellisesti ykseyteen.

Ykseyden vuosikurssi auttaa sinua siirtymään universaalin rakkauden ja ykseyden tietoisuuteen, joka on syvä kokemus siitä, kuka sinä todella olet. Kotiinpaluu on ihmisen kaunein matka. Siinä ihminen eheytyy siihen, kuka hän on. Me olemme Valo, Rauha ja Rakkaus.

Ykseyden vuosikurssi on toteutettu verkkokurssina, joka sisältää useita kymmeniä videoita, ohjattuja meditaatioita ja muuta materiaalia. Tukena sinulla on tiimi, joka huolehtii sinusta ja turvallisesta matkasta.

HUOM: Vielä ehtii mukaan! 

Ilmoittaudu Ykseyden vuosikurssi - kotiinpaluu osa 2 kurssille tästä

14 PÄIVÄN RAHAT TAKAISIN TAKUU

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Mestari Harun blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...