Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Evgenia Nyyssölä

Evgenia Nyyssölä

6.2.2023

vieraskirjoitus:

Viikon 6 Tähtisanoma

Tähtisanomat on aina kollektiivinen astrotulkinta alkavalle viikolle, jota tulen kirjoittamaan seuraavat 2 kuukautta testi mielessä. Toivon saavani teiltä palautteita tulkinnoistani. 

Vko 6 katsaus

Alkava viikko lupaa jokaiselle fantastisia oivalluksia suoraan sydämestä, intuition herkistymistä ja jopa ihmeellisiä yhteensattumia, joille Jumalat nauravat yläkerrassa.

Kartta maanantai 6.2.2023

Hyvä ja hedelmällinen kommunikointi ihmisten kanssa alkaa laadukkaasta kommunikoinnista sisimmän kanssa. Herkistyt kuuntelemaan ja huomioimaan alitajunnastasi nousevat viestit ja kehosi oudot tai sitten kutkuttavan ihanat tuntemukset. Tällä viikolla niiden pukeminen sanoiksi ja konkreettisiksi päätöksiksi on tavallista helpompaa. Merkuriuksen ja Neptunuksen sekstiili on erityisen suotuisa esoteeristen oppien omaksumiselle jo pelkästään luomalla yhteyden alitajuntaan, koskematta yhteenkään kirjaan. Informaatiota on jaossa taivaan täydeltä, joten kysyvälle vastataan ja kolkuttavalle avataan.

Iloinen uutinen on myös se, että tämän viikon herkät energiat saavat herkistymään positiivisella tavalla muutkin Sinun lisäksi. On helpompi tulla kuulluksi ja ymmärretyksi silloin kun keskustelukumppanisi ovat samalla, tavallista herkemmällä taajuudella.

Uusien suhteiden luominen ja olemassa olevien vahvistaminen onnistuu tämän jakson aikana, kun annat sanojen ja viestien tulla suoraan sydämen syvyyksistä.

Oma sydän ja oma arvomaailma sen mahdollisuuksineen avaa tällä viikolla erityisen hyvät puitteet luoda jotain aivan uutta ja ennennäkemätöntä, mikä parantaa elämän laatua. Venus pysyy herkkänahkaisessa ja läpikotaisin intuitiivisessa, romanttisessa Kalojen merkissä vielä helmikuun puolenvälin jälkeisiin päiviin. Saatat herkistyä kauneudelle ja taiteelle sekä löytää uutta luovaa potentiaalia itsestäsi aivan uudella, arvaamattomalla alueella. Luovuus ei liitykään aina taiteeseen, vaan uudet liikeideat tai uusien toimintamuotojen luominen omassa arjessa ja työssä ovat nyt hyvässä nosteessa.

Saatat tuntea ne omassa energiakentässäsi ihanan kutkuttelevina houkutuksina – tätä fiilistä ei kannata päästää karkuun. Tartu tilaisuuteen ja uskalla päästää ideasi ilmoille puhumalla, somettamalla tai julistamalla asiasi ihan yleisesti, sellaista mahdollisuutta ei ole, etteikö löytyisi yhtäkään rohkeaa hullua, joka olisi kanssasi samoilla linjoilla. Merkuriuksen ja Pluton yhtymä antaa valtavan voiman sanoillesi ja jopa pelkälle läsnäolollesi. Puhut kuin Profeetta, jolloin sanatonkin vuorovaikutus riittää.

Avain paranemiseen tällä viikolla löytyy ehdottomasti rohkeista, jopa impulsiivisista, itsekkäistä ratkaisuista, joita ei sovi kauaa pohdiskella. Pysy uskollisena itsellesi, omille ohuenohuille tuntemuksillesi ja rakenna niistä rohkeasti omannäköistä maailmaa luottaen äkillisiin oivalluksiin ja rohkeisiin vetoihin. Niin hullulta kuin se kuulostaakin, yleensä terveellä itsekkyydellä on aika laaja parantava vaikutus.

Mikäli olet kiinnostunut seuraamaan oman karttasi tapahtumia tarkemmin, niin se onnistuu helposti Astrokalenterin avulla. Astrokalenterissa saat kulta-ajan rakentajana tietoa tulevista ja meneillään olevista kosmisista sykleistä, ajanlaadusta sekä niiden vaikutuksesta suhteessa juuri sinun oman astrologisen syntymäkarttasi tekijöihin. Astrokalenteri auttaa Sinua näin ollen löytämään itsellesi merkittävimmät lähiajan astrologiset ajankuvauksesi. Tutustu Astrokalenteriin täällä.

Terveisin
Evgenia Nyyssölä

Palaa Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Evgenia Nyyssölä

Instagramissa @evgenia_nyyssola_astrologi

Astrologia on minulle onnellisuuden ja ymmärryksen väline. Arvostan sen vuosituhansien takaista viisautta ja tinkimätöntä rehellisyyttä. Hiljennyn joka kerta astrologisen kartan edessä kuin lapsi, joka katselee tähtitaivasta. Nöyränä ja kiitollisena hämmästelen merkkeihin tallennettua suunnatonta viisautta, logiikkaa ja johdonmukaisuutta - ja annan sanojen tulla voimalla ja intuitiolla. Uskon, että olen astrologi, joka auttaa tähtiä syttymään - täällä päällä maan.

Instassa @astrovisio paljon reaaliaikaista stooria joka sykkii tämän ajan henkeä. Sekä feedissä astrologista tietoa ymmärrettävästi ja hauskasti. @astrovisio on käytännön visioita rohkeampaan elämään. Teen myös tietoisuutta avaavia Tarot -tulkintoja pitkällä kokemuksella. Tulkintani auttavat löytämään yhteyden tietoisuuteen, jotta elämäsi muuttuu täyteläiseksi ja kauniimmaksi, kärsimyksestä huolimatta ja sen tähden. Lupaan, että saat uutta tietoa, lohtua, ymmärrystä ja rohkeutta.

Voit lähettää sähköpostia evgenia.astrovisio@gmail.com 

Tai laittaa viestiä numeroon 0456476120. 
T. Evgenia

Evgenia Nyyssölä

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...