Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Jäniksen vuosi 2023

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2023

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2023. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Esa Hyppönen

Esa Hyppönen

3.2.2023

vieraskirjoitus:

Maya vuosi vaihtuu: Lohikäärmeen totuudet - Lunaarinen Tzolkinvuosi ( 3.2.23 – 21.10.23 )

260 päiväinen tzolkinvuosi on vaihtumassa 52-vuotisen kohtalonlinnan toiseen eli lunaariseen positioon. Säröt ykseydessä ovat johtaneet kahtiajakautumiseen ja Lohikäärme kyseenalaistaa itsensä ja olemisen aiemman mielekkyyden. Liekki, joka emotionaalisena voimana on vienyt eteenpäin, lepattaa epävarmuuksien tuulissa sekoittuen muihin rinnakkaisiin totuuksiin. Tuli leviää kulona avaruuteen, avaruus pakenee kipinään. Epävarmuus valtaa alaa. Lohikäärme on yhtä lailla tulta ja vettä, niin syttymistä ja paloa kuin tukahduttavaa hiipumistakin.

Kaksinaisuus on valmiina haastamaan

Avautuminen ja sulkeutuminen ovat samanaikaisesti läsnä. Kohtalonlinnan Lunaarinen positio on lähtökohtaisesti kaksijakoinen ja tulee haastamaan valmiutemme ratkaista erilaisia ristiriitoja. Päätöstenteon problematiikka erilaisten vaihtoehtojen välillä onkin ajan keskeistä ongelmanratkaisualuetta, muistuttaen myös siitä, ettei kaikkea haluamaansa voi koskaan saada. Silti kaikki tarpeellinen on meille tarjolla. Kuinka tuon tarpeellisen saa näkyväksi ja tunnistaa omaksi, vie Lohikäärmeen matkassa sisäisiin sfääreihin ja kokemuksiin tunnetiloista, jotka voivat syvyydellään yllättää. Avoimuutta itseä ja omia tarpeita kohtaa ei tässä yhteydessä voi korostaa liikaa.

Maya-astrologisesti omaan peruskohtalonkuvioon ja varsinkin sen vastavoimaan ja okkulttiin positioon, on nyt hyvä hetki luoda silmäys. Millaisia teemoja ne nostavat Tzolkinvuoden alkuun huomioitavaksi ja työstettäväksi. Tähän vinkkejä voit saada Elämäntulkinnasta.

Tee aloitteita

Koeta hyväksyä tosiasia, ettei yhtä oikeaa ole olemassa, eikä mikään päätös ole lopullinen. Maailma muuttuu joka hetki, kuten mekin ajan saatossa muunnumme ja muutumme. Jotta jotain aidosti omaa voi luoda, on tunnettava itsensä ja omattava Lohikäärmeen rohkeus luopua vanhoista mielen ehdollistumisista ja ottaa käsittelyyn luovia sisäisiä ja ulkoisia impulsseja. Mitä kauttani voikaan nyt alkaa kehittyä ja syntyä, kysyy magnetisoitunut Lohikäärme, jonka sydän sykkii vähintäänkin kahtaalle? Vaikeus tunnistaa ja sisäistää omia tunteita, avata ja kertoa niistä tai luoda niistä tulkittava kuva, kuuluu tämän hetken haasteeseen. Miksi tunnen niin kuin tunnen, on vastauksen arvoinen kysymys, sillä tunteiden väistäminen johtaa helposti harhaan ja voi tukahduttaa orastavat luovuuden virrat.

Luovuus on ajankohdan avaintekijä, jolla on voima vapauttaa meidät elämäämme liittyvistä pakonomaisista velvollisuuksista ja tavoitteista. Kuinka navigoida luovuuden edessä olevien karikoiden läpi; tähän Maya-Astrokalenteri antaa päivittäistä pohjaa.

Onko siis aika rajata roihuja vai puhaltaa kipinään uusi sytyttävä vire? Ehkä se mitä olet varjellut ja pitänyt piilossa mielesi perukoilla, on hakemassa aikaa ja tilaa ilmentyä konkreettiseen muotoonsa.

Mille annat energiaa

Lohikäärmeen punnitseva mieli suosii ratkaisukeskeisyyttä ja voi impulsiivisuudessaan johtaa myös yllytysherkkyyteen. Tavallaan tunne vapautumisesta ja mahdollisuudesta olla aktiivinen, testaa rajoja, joita itsellemme olemme ehkä osin tiedostamattomastikin asettaneet. Kuitenkin se mille annamme ravintoa, se mille syötämme energiaa ajatuksin, tuntein ja sanoin ja teoin, vain kasvaa ja vahvistuu meissä. Vastuuta kehityksen suunnasta ei kannata sysätä muiden syyksi.

On siis aika nousta arvostelun ja ristiriitojen yläpuolelle ja lopettaa kielteisten ajatusten ruokkiminen, sillä itsensä vähättelyllä on yhtä vahingolliset seuraukset kuin pessimistisillä tulevaisuuskuvilla. Suvaitse moninaisuutta, mutta älä unohda itseä ja toiveikasta mielialaa. Toivo on vahva voimavara, joka on hyvä pitää aina matkassa mukana. 

Terveisin

Maya-astrologi Esa Hyppönen

Uuden Tzolkin vuoden kunniaksi kaikki Maya tulkinnat tarjouksessa

TARJOUKSET VOIMASSA: 3 - 5.2.2023 

Täysi tyytyväisyystakuu!

Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, annan tulkinnalle täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin, eikä tulkintaa tarvitse palauttaa.

Palaa Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Mestari Harun blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...