Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Tiina Tolvanen

Tiina Tolvanen

24.1.2023

vieraskirjoitus:

Tiedätkö mistä oma voimasi virtaa?

Oma voima on nykyisin suosittu puheenaihe, ja myös yritykseni Suden Kutsun slogan on "Astu omaan voimaasi". Olen kuitenkin huomannut, että ihmiset ymmärtävät oman voiman hyvin eri tavoin. Joillekin se tarkoittaa yksinkertaisesti uskallusta olla oma itsensä. Sitä ettei anna toisten vaikuttaa liiaksi elämäänsä, eikä pienennä itseään. Jotkut ymmärtävät oman voiman vihaisuutena, itsekkyytenä ja erillisyytenä Luojasta. Eli sellaisena epäterveenä omavoimaisuutena, joka voi ilmetä myös toisten kyykyttämisenä ja hyväksikäyttönä.

Olen elämässäni käynyt läpi vaikeitakin henkisen kasvun vaiheita, ja kokenut myös pitkään suurta voimattomuutta. Kaikkien kokemusteni kautta olen tullut ymmärtämään, että on kaksi eri tyyppistä voimaa, joiden kautta toimimme. Nimitän niitä egon voimaksi ja (omaksi) puhtaaksi voimaksi. Käyn tässä artikkelissa läpi, millaisia nämä kaksi voimaa ovat ja mistä ne kumpuavat, jotta voisit paremmin tunnistamaan ne myös itsessäsi.

Egon voima kumpuaa puutteesta

Egon voima on meille kaikille varmasti tuttu. Se kumpuaa siitä tunteesta, että jotakin puuttuu. Eikä tuolla tunteella ole mitään tekemistä sen kanssa, mitä sinulla on tai ei ole. Vaikka olisit ihmisten ympäröimä, voit kokea puutetta ihmiskontakteista, tai vaikka olisit miljonääri, voit kokea rahanpuutetta. Tällöin puutteesta kumpuava egon voima ajaa sinua eteenpäin. Se saa sinut jahtaamaan niitä asioita, joita luulet tarvitsevasi, jotta voisit olla onnellinen.

Olen itse aiemmin omaksunut vahvan egon voiman ja ajanut sillä itseni täysin loppuun. Olin nuorena hyvin epävarma itsestäni ja minulla oli heikko itsetunto. Lukioikäisenä aloin huomata, että olen älykäs ja pärjään todella hyvin koulussa, etenkin jos opiskelen ahkerasti. Sain myös ympäriltäni kehuja koulumenestyksestä ja se tuntui hyvältä epävarmasta nuoresta.

Pikkuhiljaa älykkyydestä ja menestymisestä muotoutui minulle keino kompensoida epävarmuuttani. Aloin saada voimaa menestymisestä ja kilpailusta hyvin epäterveellä tavalla. Vertasin itseäni ja arvosanojani jatkuvasti muihin. Itsetuntoani hiveli, jos menestyin paremmin kuin muut, mutta se oli vain hetkellistä. Pian olin taas tyytymätön ja tavoitteeni olivat entistä korkeammalla.

Egon voima sai minut hetkittäin tuntemaan että olen hyvä, koska menestyn paremmin kuin toiset. Egon voima sai minut opiskelemaan ahkerasti, mutta samalla uuvutin itseni. Egon voima kumpusi minulla tunteesta, etten ole rakastettu. Jahtasin koko ajan rakastettuna olemisen tunnetta, ja kuvittelin, että voisin saavuttaa sen olemalla "riittävän hyvä". Vasta totaalinen romahdus herätti minut tajuamaan, ettei rakkaus ole menestyksestä kiinni.

Egon voima tuntuu energeettisesti vatsan alueella, hieman navan yläpuolella. Egon voima ikäänkuin hamuaa energiaa ulkopuolelta, toisilta ihmisiltä, riidoista, vertailusta ja kilpailusta. Egon voimaa käyttävä ihminen ei koe olevansa suorassa yhteydessä Luojaan, joten hänen täytyy hakea energiaa itsensä ulkopuolelta. Egon voima tuntuu kovalta, terävältä ja kiristävältä. Egon voima voi ajaa sinua eteenpäin, muttet koskaan pääse perille.

Puhdas voima kumpuaa runsaudesta

Toista meissä vaikuttavaa voimaa kutsun puhtaaksi (omaksi) voimaksi. Se virtaa meihin suoraan Luojasta. Jos olet ikään kuin tyhjä kanava, etkä takerru mihinkään henkilökohtaisiin tavoitteisiin tai rajoituksiin, tuo voima voi läpäistä sinut täysin puhtaana. Se synnyttää sinussa ideoita ja inspiraatiota, antaa rohkeutta lähteä liikkeelle ja pitkäjänteisyyttä toteuttaa unelmasi.

Puhdas voima on olemukseltaan hyvin erilaista kuin egon voima. Puhdas voima perustuu rakkauteen, runsauteen ja yhteistyöhön. Se kumpuaa puutteen sijaan yltäkylläisyydestä. Puhdas voima sinut tekemään asioita, koska haluat jakaa muillekin runsaudesta jossa elät. Se ei kuitenkaan käske sinua aina vaan antamaan, vaan kehottaa myös ottamaan vastaan, koska sillä tavalla pysyt tasapainossa.

Energeettisesti puhdas voima ilmenee olemuksessasi niin, että energiakanavasi ovat auki sekä maahan, että taivaaseen. Maadoittavaa yin-energiaa virtaa sinuun maasta ja liikkeelle panevaa yang-energiaa taivaasta. Nämä energiat sekoittuvat ja muuntuvat järjestelmässäsi erilaisiksi energialaaduiksi, joita elämässäsi ja luomistyössäsi tarvitset.

Puhdas voima toimii viisaudesta käsin ja näkee suuren kokonaisuuden, mitä ihmismieli ei voi käsittää. Puhdas voima tuntuu lempeältä, rauhalliselta, virtaavalta ja tasapainoiselta.

Millaisella voimalla sinä toimit?

Egon voima ja puhdas voima ovat kuin kaksi erilaista polttoainetta. Lähes jokainen meistä toimii näiden sekoituksella, mutta suhde vaihtelee. Ja saman ihmisen kohdallakin voiman laatu vaihtelee tilanteesta toiseen. Lopulta myös egon voima on Luojasta lähtöisin, se on vain jollakin tapaa rajoittunutta ja vääristynyttä. Kokemukseni mukaan suurin osa ihmisistä on hyväntahtoisista ja pyrkii elämässään hyvään, mutta ego luo tiettyjä rajoituksia heidän toimintaansa. Usein ihmiset pyrkivätkin käyttämään puhdasta voimaa polttoaineenaan, mutta erilaisista peloista johtuen se ei virtaa heissä vapaasti ja täydellä voimalla.

Olen opetellut pikkuhiljaa astumaan omaan puhtaaseen voimaani. Olen kehittynyt niin, että osaan tunnistaa egon voiman entistä paremmin, ja uskallan päästää siitä irti helpommin. Pyrin päästämään irti peloista, halusta kontrolloida ja tarpeesta kelvata muille. Toisaalta myös ajatus itsestäni vahvana, voimakkaana ja aktiivisena tuntuu välillä pelottavalta. Askel askeleelta huomaan kuitenkin avaavani itseäni enemmän ja sallivani puhtaan voimani virrata vapaammin.

Tunnista egon voima ja puhdas voima

Olen koonnut alla olevaan taulukkoon muutamia puhtaan voiman ja egon voiman tunnusmerkkejä, jotta voisit helpommin erottaa nämä kaksi toisistaan. Kannattaakin rehellisesti välillä kysyä itseltään: millä voimalla minä toimin tässä? Onko voimani puhdas vai onko ego sotkeutunut siihen?


Mitä siis on oma voima?

Minulle oma voima on Luojasta virtaava puhdas voima. Se on minun oma voimani, koska minä ja Luoja olemme yhtä. Egon voima ei ole minun oma voimani, sillä ego on vain väärinymmärrystä, se en ole minä. Välillä unohdan tämän ja tartun egon voimaan, mutta onneksi se ei ole pysyvää.

Terveisin
Tiina Tolvanen

Palaa Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Tiina Tolvanen

Olen Tiina Tolvanen, pitkän linjan henkisen polun kulkija, voimaeläinten viestintuoja, kuvataiteilija ja graafinen suunnittelija. Heräsin henkisesti 2000 -luvun alussa kun suorituskeskeinen elämäasenteeni ajoi minut loppuun. Aloin kysyä kysymyksiä ja etsiä niihin vastauksia sisältäni. Tietoisuuden auetessa pelkoni alkoivat väistyä, tehden tilaa luottamukselle ja rakkaudelle. Vuonna 2015 ryhdyin tekemään taidetta ja pian myös voimaeläimet ilmestyivät elämääni. Toimin nykyisin yrittäjänä Suden Kutsussa, ja autan ihmisiä eteenpäin henkisen kasvun haasteissa taiteen ja voimaeläinten avulla. www.sudenkutsu.com

Tiina Tolvanen

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...