Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

23.1.2023

Selviämisohjeita värähtelyn kohotessa

Tämä viikko alkaa Venuksen yhtymällä Saturnukselle. Tällä viikolla voit kohottaa omaa taajuuttasi tekemällä omaa elämääsi sulostuttavia konkreettisia päivittäisiä päätöksiä uudelleen ja uudelleen minuutti minuutilta. Saturnus antaa tällaisille ratkaisuille pysyvyyttä ja kauniin konkreettisen ilmentymän juuri Sinulla parhaalta tuntuvalla tavalla.

Sopivasti tänään maanantaina julkaisen ensimmäisen osan Minun ja Samuli Perälän yhdessä tuottamasta kolmiosaisesta videosarjasta, jossa käsittelemme elämän ja rakkauden syvempää olemusta nyt menossa olevassa, valtavassa muutosprosessissa. Videoilta selviää, ettei kumpikaan meistä ole päässyt eikä tule pääsemään muita helpommalla oman elämämme sovittamisessa jo nyt korkealle kohonneeseen värähtelytaajuuteen.

Näkemyksemme mukaan jokainen värähtelyään kohottamaan pyrkivä etsijä tulee kohtaamaan itsessään olevia ahdistavia pimeyden voimia Valoa ja Rakkautta kohti kulkiessaan. Ensimmäisellä videolla juttelemme hiukan enemmän lapsista ja nuorista, jotka ovat sielultaan lähempänä valoa kuin me aikuiset. Monille heistä sopeutuminen vanhaan kaatumassa olevaan systeemin on täysin mahdotonta. Kouluahdistuksesta kärsii useampi nuori, kuin osaamme kuvitella. Lasten ja nuorten kannalta katsottuna koulun toimenpiteiden varaan ei voi laskea yhtään mitään, koska järjestelmä ja oppisuunnitelmat pyrkivät vain tyhmentämään oppilaita.

Yhä useammat vanhemmat ovat pakotettuja ottamaan lapsensa pois koulusta ja järjestämään pakollisen oppivelvollisuuden jollain muulla tavalla. Tämän ajan lapset pakenevat ahdistavaa maailmaa älylaitteiden ja pelien maailmaan koulujärjestelmän tukiessa suuntausta muuntamalla myös opiskelua enemmän ja enemmän tietokoneilla tapahtuvaksi. Vaihtoehtoisia järjestelmiä on koko ajan rakentumassa, mutta tärkeimmässä roolissa ovat vanhemmat, joiden tulisi tukea lapsia heille mahdottomiksi osoittautuvissa haasteissa sen sijaan, että yrittävät väkisin sopeuttaa lasta koulujärjestelmän pelinappuloiksi.

Valitettavaa on se, että juuri herkimmät ja lähimpänä Valoa olevat lapset kärsivät kaikkein eniten nykyisestä koulusysteemistä ja opettajien silmätikuiksi joutumisesta. Tilanteeseen löytyy ratkaisu ainoastaan vanhempien kautta, joiden on opittava asettamaan lapset järjestelmän yläpuolelle edes omissa silmissään. Jokainen lapsi on täydellinen valokehon omaava taideteos ihan omana itsenään täysin koulumenestyksestä ja arvosanoista riippumatta. Elämässä on kouluaineisiin verrattuna moninkertainen määrä henkisiä valmiuksia ja henkistä lahjakkuutta, joita koulumaailmassa ei millään tavalla arvosteta. Aikuisina ihmisinä se onkin meidän tehtävämme. Itsestäsi tehty Valon Lapsi -tulkinta muistuttaa Sinua, että Sinäkin olet joskus ollut lapsi omine valmiuksinesi ja haasteinesi, ja siellä ne samat tekijät ovat Sinussa edelleenkin.

Voidaksemme tukea lapsiamme, on meidän ensin itse kohottava korkammille taajuuksille ja löydettävä rauha omaan sisimpäämme. Videolla Samuli kertoo kahdesta eri vaihtoehdosta sisäisen rauhan ja valon löytämiseksi. Niihin voi tutustua myös näistä linkeistä:

Sydäntietoisuuden vuosikurssi / Samuli Perälä   

Ykseyden vuosikurssi / Jaakko Muhonen

Kirjoituskutsu: Millaista tietoa astrologia on?

Teen uskontotieteen maisteritutkielmaa modernista länsimaisesta astrologiasta. Olen kiinnostunut siitä, miten astrologiaa harjoittavat ja harrastavat 18–35-vuotiaat nuoret aikuiset hyödyntävät astrologiaa omassa elämässään ja millä tavalla he ymmärtävät astrologian käsitteen ja käyttötarkoitukset. Pyrin tutkimuksellani tuomaan lisää näkyvyyttä merkittävälle, mutta Suomessa vielä vähän tutkitulle ilmiölle. Haluaisin käyttää kirjoitettuja kertomuksia sekä haastatteluja osana maisteritutkielmaani.

Onko astrologialla tärkeä rooli elämässäsi? Haluaisin kuulla ajatuksistasi ja kokemuksistasi avoimen kirjoituksen muodossa. Voit pohtia kirjoituksessasi esimerkiksi näitä kysymyksiä: Mitä astrologia merkitsee sinulle? Miten löysit astrologian ja kiinnostuit siitä? Millainen rooli astrologialla on elämässäsi ja arjessasi? Millainen on astrologian ja identiteettisi/identiteettiesi suhde? Millaista tietoa astrologia tarjoaa sinulle? Mitä ajattelet astrologian suhteesta tieteeseen? Entä uskontoon? Kirjoita teksti omin sanoin ja keskity niihin asioihin, jotka tuntuvat sinulle tärkeiltä. Voit pohtia kirjoituksessasi myös muita kuin tässä kirjoituskutsussa ehdotettuja teemoja. Kirjoituksella ei ole pituusrajaa.

Lähetä kirjoituksesi oheisen lomakkeen kautta: https://redcap.link/v7wjxo43

Lisäksi voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen siiri.virta@helsinki.fi, jos olisit kiinnostunut keskustelemaan asiasta lisää haastattelun merkeissä. Valitsen kiinnostuneiden joukosta 1–3 haastateltavaa tutkimukseen. Kiitos kiinnostuksestasi!

Siiri Virta / Helsingin yliopisto

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...