Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Jäniksen vuosi 2023

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2023

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2023. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

13.1.2023

vieraskirjoitus:

Mihin voimasi kohdistat? 

Auringon ja Pluton konjunktio kauriin merkissä toimii intensiivisenä voimana, joka vahvistuu pitkin ensiviikkoa. Auringon ja Neptunuksen sekstiili pehmentää tunnelmia vielä viikonlopun ajan, joten on hyvä nauttia sen eheyttävistä vaikutuksista. 

Marsin perääntyvä vaihe on juuri päättynyt. Marsin ja perääntyvän Merkuriuksen välinen kvinkunssi toimii silti terävänä kivenä kengässä. Aikataulujen ja suunnitelmien suhteen on hyvä olla edelleen maltillinen, ettei turhautumat vie liikaa huomiota ajan hyvistä puolista. Marsin ja Khironin sekstiili parantaa sekä voimistaa, kun vain osaamme ottaa sen vastaan. Perääntyvän vaiheen jarruttava tunne on jäänyt taakse, joten voi olla, ettei Mars turhia aikaile. Kaksosten merkissä ollessaan se kaipaa vauhtia ja toimintaa. 

”Nopeudesta ei ole hyötyä, jos suunta on väärä.” — Mahatma Gandhi 

Perääntyvä Merkurius on kariin merkissä ja kolmiossa perääntyvään Uranukseen sekä Kuunnoususolmuun, jotka ovat härän merkissä. Merkuriuksen ja skorpionin merkissä olevan Kuunlaskusolmun välinen sekstiili pitää kummatkin solmut avoimina. Merkurius kykenee kulkemaan erilaisten tasojen tai kerrosten läpi. Ajattelen sen shamanistisesti olevan hissi, joka liikkuu ylisen ja alisen välillä sekä kuljettaa tietoa kumpaankin suuntaan. Nyt kun se aktivoi Kuunsolmut, se mahdollistaa pääsyn niin menneisyyden kuin myös tulevaisuuden tietopankkeihin. Ajassa on intuition lisäksi vaistonvaraisuutta sekä visionäärin viisautta. 

”Kaikki virtaa, mikään ei pysy paikallaan.” -Herakleitos 

Merkuriuksen ja Khironin neliö on hyvä tunnistaa, jotta tunnistamme jos reagoimme vanhojen kipujen perusteella. Perääntyvän Merkuriuksen jaksoa on hyvä hyödyntää, kohtaamalla ja käsittelemällä menneisyyden kipupisteitä. Parhaimmillaan voimme löytää avaimia, joita voimme käyttää jatkossa. 

Venus on vesimiehen merkissä ja neliössä Uranukseen sekä Kuunsolmuihin. Vesimiehen hallitseva planeetta on Uranus, joten ajassa on moninkertainen sähkölataus. Kun Kuunnoususolmu on härän merkissä, voisi ajatella, että kuviossa yhdistyy Uranuksen ja Gaian liitto. Taivaan ja maan symboliikan mukaan `aineettomasta kasvaa muoto`. 

Siinä missä Venuksen neliöt Uranukselle ja Kuunsolmuille kyseenalaistaa sekä vapauttaa, Venuksen ja Khironin sekstiili parantaa. On hyvä miettiä mitä asioita elämässä olisi otettava etukäteen huomioon: mistä päästää irti ja mitkä vaativat kypsyttämistä. 

Kreikkalaisessa mytologiassa Prometheus oli titaani, joka loi ihmiset ja varasti heille jumalten tulen. Yhdellä kostoretkellään Zeus lähetti Prometheukselle Pandoran lippaineen, jotta tämä ottaisi Pandorasta vaimon itselleen. Pandoralla oleva lipas oli täynnä vitsauksia. Vastoin Zeuksen toiveita, Prometheus ei luottanut lahjaan, eikä nainut Pandoraa. Sitä vastoin hänen veljensä Epimetheus nai Pandoran. Kun lipas avattiin, vitsaukset pääsivät maailmaan. Prometheus merkitsee nimenä `etukäteen ajattelevaa`. Epimetheus taas merkitsee `jälkikäteen ajattelevaa`. Pandoran lipas symboloi asioita, jotka tulevat yllättäen ja joihin emme osaa varautua, emmekä hallitse niitä. Kun Pandora sulki lippaan, sen sisälle jäi toivo. Myöhemmin kun hän avasi lippaan, hän vapautti toivon, eikä maailma ollut yhtä synkkä paikka kuin ensimmäisellä kerralla. 

”Mikään kertomus ei hetken päästä uudelleen luettuna ole enää sama; tai pikemminkin me lukijoina emme enää ole samoja.” — George Eliot 

Elämä on täynnä toistoja ja välillä saattaa tuntua, ettei mikään muutu. Todellisuudessa kaikki muuttuu, vaikka emme aina näkisikään sitä muutoksen hetkellä. 

Kaunista viikonloppua!❤️Johanna 

Ystävällisin terveisin 
Johanna Vilén 
http://www.kuussajamaassa.com/

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).

Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Vielä ehtii! 

TARJOUS: 2 Auringon paluu –tulkintaa 1 tulkinnan hinnalla!

VIP 19,90 €  Muut 23,90 €  Norm. 29,90 €

TARJOUS VOIMASSA 15.1.2023 ASTI.

Kompassi ja suuntaviitat seuraavaksi vuodeksi tai kahdeksikin eteenpäin

Jupiterin ja Pluton keskinäinen neliö suurin astrologinen mielenkiinnon kohde tänä vuonna. Kukaan ei voi tietää, millaiseen ahdinkoon tulemme taloudellisesti ja energeettisesti päätymään, mutta samaan aikaan tämä kuvio antaa mahdollisuuden jokaiselle meistä löytää itsellemme kuuluva paikka muutosten keskellä. Kysymys on luottamuksesta omaan ainutlaatuiseen viisauteemme, joka johdattaa koko ajan voimakkaammin juuri oikeaan suuntaan.

Sinua on odottamassa varmasti joku ennen kokemattoman ihana juttu Auringon Paluu karttaan perustuen. Voit juuri nyt päättää, otatko sen vastaan vai säästätkö seuraavaan vuoteen.

Auringon Paluu tulkinnassa Jupiterin huonesijainti kertoo, millä elämäsi alueella ovat parhaat laajentumisen ja kehittymisen mahdollisuudet tämän vuoden aikana ja Pluto osoittaa kohteen suurimmalle ja tehokkaimmalle sisäiselle muutosvoimallesi kahden aurinkovuoden aikana.

Kaksi tulkintaa yhden hinnalla. Tilauksessa saat menossa olevan AP tulkinnan ja seuraavasta syntymäpäivästäsi alkavan tulkinnan. (Tarjouksen hyöty koskee vain uusia tilaajia, joilla ei ole tällä hetkellä voimassa olevaa Auringonpaluu-tulkintaa, eikä sitä voi jakaa kenenkään muun osapuolen kanssa.) Voit toki tilata tämän aurinkovuoden AP tulkinnan myös tässä kampanjassa. Silloin saat jo voimassa olevan tulkinnan ( tämän aurinko vuoden aikana tilatun tulkintasi ) ja tämän meneillään olevan vuoden 2023 tulkinnan itsellesi.

Täysi tyytyväisyystakuu!

Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, annan tulkinnalle täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin, eikä tulkintaa tarvitse palauttaa.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Mestari Harun blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...