Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Esa Hyppönen

Esa Hyppönen

13.1.2023

vieraskirjoitus:

13.1.2023 Rytminen Aurinko

Lähestyttäessä tammikuun puoltaväliä Rytminen Aurinko on aktivoimassa sisäisen valomme kasvua ja esiintuloa, kuin kilpaa yhä pidentyvän päivänvalon kanssa.

Monimutkaisuus, vaihtoehtojen puntarointi ja kiistanalaiset mielipiteet minkä tahansa muutosta vaativan asian sisällöstä ja luonteesta, voivat nostaa erillisyyden tunteita pintaan ja saada lyömään jarrujalan lattiaan ennalta odottamattomissakin tilanteissa. Ihan kaikkeahan ei voi ymmärtää tai niellä sellaisenaan tuosta vaan, eikä onneksi tarvitsekaan. Muutos on kuitenkin läsnä olevaa todellisuutta ja tavalla tai toisella se vaikuttaa meihin kaikkiin. Onko tuo muutos ystävä vai vihollinen? Tätä suhdetta Aurinko pyrkii sisäisyydessämme valaisemaan ja tunnistamaan sen kautta avautuvia rakentavia mahdollisuuksia.

Nyt haetaan rytmiä, joka vie ja toimii sortamatta meitä kuitenkaan kiireeseen. Suora ja yksinkertainen tapa hoitaa asiat on usein tuloksellisin. Monimutkaisimmat suunnitelmat kannattaakin toistaiseksi jättää hautumaan, sillä Auringon vapauttama surrealismin ja realismin sekoitus hakee vielä muotoa ja muokkaa mielikuvia näennäisen selkeistäkin asioista. Tuota selkeyden jäsentämistä Auringon symboliikka juuri perään kuuluttaa. Sisäistä tietoa kuka on ja mitä juuri nyt elämältä oikeasti haluaa. Siksi niin monet elämän perusasiat ovat tarkastelussa.

Auringon haaste on ylläpitää luottamusta elämän kantavuuteen ja pysyä samalla lojaalina omille suunnitelmille ja unelmille. Millekään keskeneräisyydelle ei saisi antaa valtaa lukita ajatusmaailmaa kyseisen keskeneräisyyden ympärille ja pitää sitä pakotetusti hallinnassa. Oman totuuden ja mestaruuden etsijänä Aurinko on rytmittämässä olemisen tilaan sellaista dynaamista eteenpäin vievää voimaa, joka ravitsee niin sydäntä kuin päätä. Tällöin se vetää myös puoleensa aikaa ja avaruutta, mahdollisuutta rönsyillä pois muoteista ja työstää oikeita asioita. Se opettaa myös sallimaan keskeneräisyyksien läsnäoloa. Sovittelemattomuudella ja uppiniskaisuudella ei vallitsevissa olosuhteissa pääse helpolla, mutta vaihtoehtojen mahdollisuus on aina olemassa, eikä mahdollisten kompromissien tarvitse tuntua luovuttamiselta tai tappiolta.

Tässä Auringon viesti on: ystävysty itsesi kanssa, eri olemuspuoliesi kanssa ja nauti elämästä, myös sen tarjoamista pienistä asioista. Ole yhtä elämänlähteen kanssa ja voita jatkuvasti mieltä kalvava epäröinti. Kun valitsemme totuuden, joka selkeästi tuntuu omalta ja vastaa tunteisiin vieden voiman väärinkäsityksiltä, jotka jollain tapaa ovat estäneet ja rajoittaneet meitä, olemme lähempänä onnea ja täyttymystä ja saatamme tuntea sisäisesti olevamme matkalla oikeaan suuntaan.

Terveisin
Maya-astrologi Esa Hyppönen

Tutustu myös Maya tulkintoihin!

Mitä Sinä voit saada maya-astrologiasta itsellesi?

Maya-astrologi Esa Hyppönen: Oman itsetuntemuksen avartaminen on aina henkilökohtaisen kehityksen kulmakivi. Maya astrologian avulla Sinulla on mahdollisuus saada sisimpääsi syvempi yhteys. bMaya astrologia vahvistaa ja syventää jo olemassa olevaa itsetuntemustasi sekä avaa Sinulle uusia vielä tiedostamattomia väyliä sisimpääsi. Uskon, että näiden tulkintojen myötä sinäkin saat vahvistusta omalle elämänpolullesi. Onnea matkalle!

Palaa Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...