Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Irene Länkinen

Irene Länkinen

12.1.2023

vieraskirjoitus:

Vuodenvaihteen 2022 - 2023 kollektiivi Tarot tulkinta uuteen aikaan siirtymisestä

Kun katselen median julkaisuja sekä uutisointia ajattelen, onko meidän yhteiskuntamme mukana elokuvassa tai ennalta suunnitellussa näytelmässä? Some on pullollaan kuvakaappauksia uutisista, tutkimuksista, virkamiehien sanomisista, joululahja pommeista, sodasta ja kaikenlaisesta.

Tämä kaikki saa minut väkisinkin ajattelemaan mikä on kaiken tarkoitus? Tämän vuoksi tein kollekiivisen tulkinnan Tarot korteilla.

Vuodenvaihteen 2022 - 2023 kollektiivi Tarot tulkinta uuteen aikaan siirtymisestä

Tulkinnassa puhuin aluksi ajasta, joka on pian päättymässä.

Tulkinta tekstin muodossa lyhyesti.

”On käyty läpi tietoinen prosessi, jossa on käytetty kaikenlaisia kommunikointi taitoja, jotta on saatu vietyä jonkinlaista agendaa eteenpäin. Tätä tapahtumaa kuvaa taikuri, joka käyttää hyväkseen kaikkia käsillä olevia mahdollisuuksia, jotta saa viestinnän menemään eteenpäin. Taikurin tehtävä on edustaa totuutta ja valheellisuutta. Hänen tehtävä on asettaa kyseenalaiseksi kaikki itsestään selvät aatteet ja arvot. Kuitenkin tämän varjona seuraa se, että hänet itse asetetaan kyseenalaiseen valoon. Taikuri ei tunnista sanaa omatunto ja hänellä on vahva tahto saavuttaa päämäärä, jonka hän on nähnyt oikeaksi. Taikurilla on hyvin suuri kiusaus käyttää väärin hänen lahjojaan, sillä hänen kyvyt ja taidot antavat hänelle ylivoimaa ja valtaa. Hän liikkuu valkoisen- ja mustanmagian välisellä raja-alueella ja sen vuoksi hänen olisi lakkaamatta tutkiskeltava itseään. Hän voi käyttää lahjojaan joko itsekkäisiin tarkoituksiin tai rakkauden ja valon palvelukseen.”

Näen tämän tapahtuman ympärilläni joka puolella. Eniten se on näkynyt somessa ja uutisoinnissa. Näissä moni vie eteenpäin omaa agendaansa totuutena. Totuuden nimissä tehdään asioita, jotka ovat hyvinkin kyseenalaisia. Aivan samalla tavalla kuin eduskunnan päättäjät, jotka määräävät meille lakeja/säädöksiä kuinka toimia, kuin myös muut ”tavalliset ” ihmiset, jotka osoittavat mieltään ja perustavat ryhmiä jonkin oman juttunsa ympärille. Monet heistä käyttävät valtaansa väärin ja ohjaavat ihmisiä harhaan, jotta heidän omaetunsa toteutuisi. Tällaisessa tapauksessa omaa etua ei kuvaa pelkästään valta ja raha, vaan myös omilta peloilta suojan hakeminen. On tavattoman vaikeaa kohdata omat pelkonsa sekä keskeneräisyytensä ja hyväksyä työ, jonka uusiaika vaatii, johon olemme siirtymässä.

Samaan aikaan tiedostamattamme

Kollektiivin alitajunnassa, tätä voisi kutsua myös universumiksi tai tietoisuudeksi, on tapahtunut seuraavaa ja tämäkin on pian päättymässä:

”Miekkojen kuningatar edustaa naamioiden ja roolien riisumista todellisen olemuksen edestä. Tällainen prosessi on hyvin usein tuskallinenkin, mutta samaan aikaan sen loppua kohden hyvinkin helpottava. Kortti edustaa totuuden esille tuloa.”

Kun kollektiivin tai tietoisuuden tasolla alitajunnan tavoite on riisua naamiot totuuden edestä, niin mikä voisikaan sen tehdä paremmin kuin taikuri tietoisen mielen puolella. Alitajunta ohjaa meitä ihmisiä halusimme tai emme, näin on myös kollektiivin tasolla. Kun suuri herääminen tapahtuu, sitä ei voi mikään estää. Vastakkainasettelu ja mitä kummallisemmat uhkakuvat uutisoinnissa saavat meidät loppujen lopuksi ajattelemaan mikä on oikeasti totta. Väistämättä ihmiset alkavat kääntyä sisäänpäin ja kyseenalaistavat kaiken heille kerrotun. Tällainen totuuden kohtaaminen ei koskaan ole helppoa. Monella menee koko elämä ja oma identiteetti täysin uusiksi. Joudumme nöyrtymään koko elämän sekä itsemme edessä ja hyväksymään sen, että elimme valheessa sekä unessa. Kuitenkin tämän prosessin päätyttyä me vapaudumme. Pääsemme irti nykymaailman orjuuden kahleista ja saamme tietää mitä on oikeasti elää ihmiskokemusta vapaana. Totuuden esille tulo kollektiivissa koskettaa myös meitä yksilötasolla. Me elämme vielä unessa, menneisyyden naamiot kasvoilla. Yksilötason totuus on, selvittää kuka sinä todella olet. Millaista sielun viisautta sinä kannat sisimmässäsi, miksi synnyit tänne ja mitä on ykseys.

Mitä kohti olemme menossa?

Tulkinnassa siirryn tähän hetkeen, mutta toisin sanoen vielä tulevaan sillä koen, ettemme ole päässeet vielä eteenpäin tuosta päättyvästä ajanjaksosta. Tällaista kollektiivista tulkintaa tehdessä voi toisinaan olla haastavaa laittaa oikeita aikamääritteitä ajanjaksoille, sillä aika on illuusio ja kaikki tapahtuu minkä kuuluukin tapahtua, mutta etukäteen on vaikea arvioida missä kohtaa tapahtuu mitäkin. Yksilötasolla tämä prosessi voi olla nopeampi ja jokainen tunnistaa varmasti myös itsessään, milloin niin sanottu tämä hetki on alkanut.

”Tietoisen mielen eli toisin sanoen toiminnan puolelle nousi tasapaino. Tämä kortti viestii oman keskuksen ja oman totuuden löytymisestä. Kuka minä olen, miksi minä olen. Vastakohdat tasapainottuvat ja oikeudenmukaisuus löytyy. Tasapainolle on yksi edellytys ja se on oman keskuksen löytäminen. Keskittymiskyky sekä tyyneys ovat avaimet keskuksen löytymiselle. Pienikin häiritsevä ajatus tai tunne voi saada tasapainon horjumaan, vältä äärimmäisyyksiä. Elämänmyrskyt heittävät meidät kertatoisensa jälkeen pois tasapainosta, jotta tulisi päivä, jolloin sitä ei enää kävisi. Kortti viestii myös uudesta luovasta ideoinnista, joka tulee synnyttämään jotain uutta tähän maailmaan. Luontoa kunnioittavaa, tasapainoista elämäntapaa.”

Kun mietimme mitä kohti olemme menossa, niin on päivän selvää, että tasapainon edellytys on kohdata omat pelkonsa. Vielä tällä hetkellä omaa agendaansa eteenpäin vievät ihmiset nostattavat pelkoja monelle meistä. Nyt haluan sanoa sinulle, ettei ole syytä huoleen. Jotta tämä maailma voi muuttua niin ensin meidän on muututtava ja sen vuoksi kohtaamme kaikkia näitä asioita. Kaikella on siis merkityksensä. Jokainen meistä kohtaa väistämättä tämän prosessin, alkaa etsiä omaa sisäistä tasapainoa ja samaan aikaan kollektiivin tasapaino löytyy. Keskity itseesi sen sijaan, että jatkuvasti katsoisit ympärillesi ja tutkisit mitä joku muu tekee. Kuten tulkinnastani näkyy, jokainen vie eteenpäin nyt omaa agendaansa, tee sinäkin niin. Elämä heittelee meitä vielä jonkin aikaa, jotta tasapaino varmasti löytyisi. Jokainen löytää oman keskuksensa, oman totuutensa ja sen jälkeen voimme alkaa luoda uutta tähän maailmaan. Jotain luontoa kunnioittavaa ja tasapainoisempaa elämäntapaa.

Mikä alitajuinen voima ajaa meitä kohti tasapainoa?

”Hallitsijatar kortti edustaa tässä kohtaa rakkaudellisempaan aikakauteen siirtymistä, joka on enemmän tervettä feminiini energiaa. Kylmästä suorittaja yhteiskunnasta halutaan siirtyä luontoyhteyteen. Kortti on ulkoisesti hyvin kaunis, mutta kortti edustaa kuitenkin kaikilla tasoilla olevaa kauneutta, joka tuo ympärilleen erilaista hohtoa.”

Jälleen kerran haluan muistuttaa, että alitajunta on meitä tiedostamattomasti eteenpäin vievä voima. Kun koko kollektiivin alitajunnassa on rakkauden aikaan vievä voima ja tahto, niin mitäpä väistämättä joudumme kohtaamaan, jotta se on mahdollista? Pelkoja. Tärkein neuvoni tässä kohtaa kaikille on laskeutua pelkojen äärelle. Kun jokin somekirjoitus tai uutisointi nostaa sinussa ärsytyksen tunteita tai pelkoa, niin pysähdy tarkastelemaan itseäsi. Kysymykset, joita voit esittää itsellesi ovat ”Miksi tunnen pelkoa? Mistä tämä minua muistuttaa? Kun katselen ympärilleni, olenko oikeasti vaarassa ja onko pelko silmilläni katsoen totta?”. Kysymyksiä on paljon enemmän mitä itselleen voisi tuossa tilanteessa esittää, mutta näilläkin pääsee jo alkuun. Kannattaa aina muistaa, että vastaus löytyy omasta sisimmästä, ei kenenkään tekemästä julkaisusta tai uutisoinnista. Jos sinun sisimmässäsi ei olisi syytä, joka siellä on, et luultavasti kiinnittäisi edes huomiota kyseiseen asiaan.

Me ihmiset olemme siitä erikoisia, että me emme voi tuntea samaan aikaan rakkautta ja pelkoa, sillä ne ovat vastavoimat toisilleen. Kun olet kesyttänyt omat pelkosi ja tullut tietoiseksi niistä, tulee sisimpääsi tilaa rakkaudelle. Alitajuntamme on mielenkiintoinen kokonaisuus ja se on yhteydessä koko kollektiivin alitajuntaan. Sen sijaan, että yrittäisit puskea muutosta jonkun toisen ihmisen kautta tähän maailmaan tai yrittäisit turhaan saada jonkun toisen tajuamaan mitä pitäisi tehdä, niin tee se itse. Sinun sisimpäsi muutoksella on suurempi vaikutus koko yhteiskuntaan.

Uusiaika

Jotta uusiaikakausi voi tulla, meidän täytyy olla valmiita vastaanottamaan se. Siellä ei ole sijaa vastakkain asettelulle, vallan tavoittelemiselle, kylmälle suorittajalle eikä sille, että osoittelisimme sormella toisiamme, kun sinä teit niin ja sinä noin. Sen vuoksi kollektiivissa tapahtumat ajavat meitä erillisyyteen, jotta voisimme alkaa ymmärtämään ja tiedostamaan mitä on ykseys. Uudessa ajassa elämme ykseydessä. Jokainen meistä käy oppikoulun, jotta olemme valmiita siihen, että elämämme tiedostaen sinun olevan heijastus minusta. Maailma on juuri sen näköinen miltä sinun sisimpäsi näyttää.

Lopuksi haluan vielä sanoa, että olet täysin turvassa eikä ole hätää. Me emme voisi tehdä mitään väärää mikä estäisi muutoksen, joka tänne maailmaan on tulossa. Tapahtumille on merkityksensä, kuten tulkinnassani kerron, emmekä me voi välttää sitä. Käänny omaan sisimpääsi ja etsi sinun omavoimasi, sinun tasapainosi. Maailma muuttuu pala kerrallaan ja sinä olet yksi pala kokonaisuudesta.

Terveisin
Irene Länkinen

Palaa Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Irene Länkinen

Olen 36 -vuotias yhden lapsen äiti. Oma elämäni on ollut suhteellisen erikoinen ja näihin vuosiin on mahtunut kaikenlaista. Vuonna 2010 alkoi varsinainen henkinen heräämiseni ja matka tähän missä nyt olen. Kovan kivun sekä kärsimyksen kautta minut revittiin hereille tähän todellisuuteen. Vuonna 2016 pääsin psykoterapiaan ja aloin ymmärtämään, että kaikki elämässäni on heijastusta sisäisestä minästäni. Siitä alkoi matka valmentajaksi ja tänä päivänä työkseni ohjaan ihmisiä kääntymään sisäänpäin, laskeutumaan oman sisimmän äärelle ja selvittämään ne juuri syyt omalle käytökselle sekä elämän pyörteille.

Henkinen "herääminen" on oivallusta alkaa katsoa sisäänpäin, ulkoisten syiden sijaan. Tämä "herääminen" alkaa hidastamaan elämäntahtia ja kyseenalaistamaan kaikkea sitä mitä meille on kerrottu totuutena. Se "herättää" oman sisäisen ohjauksen ja mielikuvien sekä ajatusten kautta alamme saamaan viestejä, jotka kyseenalaistaa meidän oman totuuden elämästämme.

Minuun ja työhöni voit tutustua lähemmin täällä: www.irenelänkinen.fi

Irene Länkinen

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...