Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

29.12.2022

vieraskirjoitus:

Ihmeidentekijä

Puhuin työkaverin kanssa ohimennen kuluneesta vuodesta. Hän kertoi yllätyksekseni, että tämä vuosi oli ollut hänelle todella menestyksekäs vuosi. Kiinalaista astrologiaa tuntematon työkaverini ei tiennyt, että minkä eläimen vuosi oli ollut kyseessä ja mitä hurjaa alkuvuonna oli ennustettu tälle numero viiden hallitsemalle vuodelle. En tullut kysyneeksi hänen horoskooppimerkkiään tai syntymäaikaansa, vaan yksinkertaisesti onnittelin häntä siitä, että hänellä oli mennyt hyvin. Sillä tiedän niin monia, joille tämä vuosi todellakin oli käänteentekevä vuosi – mutta siihen huonompaan suuntaan.

On se aika vuodesta, jolloin mennyt käy kääntymässä muistin ja mielen perukoilla. Vuoden vaihtuessa teemme aina jonkin sortin tiliä saavutustemme ja mene(s)tystemme kanssa. Ne, joita tämä vuosi kosketti kevyesti, vain hipaisi ohimennessään, ovat todella onnekkaita. Joihinkin perheisiin jäi syvä aukko, kun läheinen äkillisesti menehtyi. Elämän jälleenrakentaminen voi traumaattisen tapahtuman jälkeen kestää vuosikausia. Puhumattakaan sodan runteleman kokonaisen maan ja kansan jälleenrakentamisesta.


Ennustus toteutui 

Kuten alkuvuodesta 2022 ennustin, luvassa oli äkkiarvaamaton vuosi täynnä mullistuksia. Siitä piti huolen sekä itse Tiikerin vuosi että fengshuin keskusnumero 5, joka lennähti elämiemme keskukseen aiheuttamaan kriisiä ja katastrofia yksi toisensa jälkeen. Ja onhan se arvaamatonta peliä ollutkin. Syttyi sota Euroopassa heti alkuvuodesta, maailman mahtavin monarkki kuoli ja valta vaihtui, hinnat ampaisivat pilviin ja taloudellinen epävarmuus hiertää nyt monen lompakkoa rikki. Myös sisäinen epävarmuus on näkynyt monen henkisessä sietokyvyssä – mielenterveysongelmat ovat tapetilla jo mediassakin. Onneksi niistä saa nyt puhua. Uskonnolliset teematkin ovat nousseet esiin pitkän hiljaiselon jälkeen, yllättävää.

Toisaalta minua ei yhtään yllätä se, että juuri tällaisena Tiikerin ja fengshuin vitosvuonna kaikki meni mullin mallin. Se oli niinsanotusti ”tähtiin kirjoitettu” jo etukäteen. Pistä siis muistiin Tiikerin vuosi ja fengshuin vuosinumero 5. Kun seuraavan kerran tulee esille jompikumpi (vuodet 2034 ja 2031), tiedät jo etukäteen, että kylmää kyytiä on luvassa. Sillä energia ei yleensä valehtele. Tietyt samat syklit ja tapahtumaketjut toistuvat historiassa ja juuri niitä astrologian avulla tutkitaan.

Vielä ehtii! Astrossa on vuodenvaihteen super ale!

Nyt lähestulkoon KAIKKI kaupan tulkinnat alessa mukana!

Hinnat alkaen 6,9€!

Aikaa tutkivissa tulkinnoissa 2 - 4 kpl tarot 5 kortta tulkintoja lisälahjana mukana ( lahjojen arvo 16 - 32€ )!

Tarjoukset päättyvät 30.12.2022!

Siirry tarjouksien pariin tästä

Mitä tiikeri sinulle toi? 

Joulun jälkeen on tapana leikkisästi kysyä, että mitäs se joulupukki teille tällä kertaa toi. Samaa voisi kysyä Tiikerin vuodesta. Käsi sydämelle, miten meni? Jos luet tätä, selvisit ainakin jotenkuten hengissä. Se onkin suurin kiitollisuuden aihe, oma terveys ja selviytyminen kaikesta, mitä kulunut vuosi eteen heitti. Jokaiselle varmasti riitti omia kohtalon kapuloita rattaisiin.

Itselläni oli tänä vuonna kolminkertainen kamppailu Vesitiikerin kanssa, koska tuo sama raitakaveri löytyy kiinalaiselta kartaltani niin työelämästäni (kuukausipilari), rakkauselämästäni (päivänpilari) kuin terveydestä, taloudesta ja haaveistakin (tuntipilari). Olisi ihanaa nyt ilmoittaa, että hyvin meni, että kaikki sujui oman eläimen vuonna sutjakkaasti, mutta enhän ole aiemminkaan viitsinyt sumuttaa teitä lukijoita.

Raskas, muta inspiroiva vuosi 

Vuosi 2022 alkoi kohdallani rankalla rakkaussurulla, joka kumpusi menneistä elämistä ja nosti pintaan kaikkea pimeää. Päivänpilarini sai siis ensimmäisen osuman. Seuraavaksi työyhteisöämme kohtasi kollektiivinen suru ja järkytys, kun läheinen työtoverimme teki itsemurhan. Kuukausipilari otti toisen osuman. Kun koin pian sen jälkeen vielä toisenkin karun rakkauspettymyksen, pistin mieshanat kokonaan jäihin ja siirryin omaehtoisen vihaterapian puolelle.

Koko kesän kuplin kiivasta ketutusta, joka aina vain myllersi mielessäni. Oli myös vaikea ymmärtää, miksi niin samanlaiset tilanteet koko ajan toistuivat elämässäni, kuin luuppina, joka on jumahtanut paikalleen. Eikö olisi jo riittänyt se miespakolaisuus? Miksi minun taas piti etsiä turvapaikkaa vain itsestäni, kun muut ovet lyötiin nenäni edestä kiinni?

Sain vuoden mittaan siis paljon pohdittavaa. Mitä enemmän erilaisia (mies)järkytyksiä koin, sen tuotteliaampi olin kirjallisesti. Julkaisin vuonna 2022 ensimmäisen kirjani, Höyhenenkevyeksi, ja kirjoitin toisenkin kirjani valmiiksi, kaiken kuohunnan keskellä. Joulun aikaan sain myös inspiraation aloittaa ne seuraavat kaksi kirjaa, jotka ovat mielessäni jo jonkin aikaa tekeytyneet. Kyllähän yksi luku tai sivu on jo alku... Sillä kun elämässä sattuu ja tapahtuu, niin minussa alkaa syntyä sanoja. Miten muutenkaan saisin kaikki ne tunteet itsestäni ulos?

"Sielustasi alkaa nousta tietoisuuteesi tavaraa, jota et tiennyt siellä olevankaan. Kohtele näitä alitajunnastasi kumpuavia viestejä aarteina." - Auringonpaluu -tulkinta

Viimeinen kohta, johon Tiikerin vuosi onnistui kunnolla raapaisemaan, oli taloudellinen tilanteeni. Joulukuussa tuli putkiremontin suhteen se lopullinen ”jytky” ja laskeskelin, että vain 10 kuukauden aikana asumiskustannukseni ovat nousseet pysyvästi 60 prosenttia. Se on valtava summa tällaiselle luovalle ex-työuupuneelle, joka haaveilee vain kirjoittavansa kaiket päivät. Mutta jos Sepon Auringonpaluutulkintaa vuodelle 2022 on uskominen, niin tämäkin oli jo valmiiksi tiedossa:

"Et saa antautua nyt murehtimaan mitään maahan kaatunutta maitoa, et mitään vastoinkäymisiä tai menetyksiä. Tämä on nyt vähän sellainen klassinen "jos se ei tapa, niin se vahvistaa" -tilanne."

- Auringonpaluutulkinta


Enää ei voi muuta kun antautua

Ennen kaikkea olen tänä vuonna joutunut opettelemaan antautumista yhä uudelleen – antautumista luottamukselle. Kun tiedostan, etten voi millään enää ohjata tätä purtta, oli kyseessä sitten toisen ihmisen tunteet ja teot, tai taloudellinen shokkitilanne, jossa menot ovat jo isommat kuin tulot, niin on vain antauduttava kohtalolle ja korkeammalle ohjaukselle. Minä en tiedä, missä vuoden päästä asun. Toivottavasti omassa kodissani – mutta missä se on, ja miten se maksetaan, ei ole tiedossani. Entä kuinka voisin keskittyä kirjoittamaan ja silti tulla toimeen? Sekin on täysi mysteeri, johon toivon universumilta pikaista vastausta. Hidaskin vastaus käy.

Olen lukenut tekstejäni jälkeenpäin, etenkin niitä, joita olen kirjoittanut tänä vuonna kaikkein suurimman surun keskellä paita polviin asti märkänä ja ihmetellyt, todella ihmetellyt, kuka nämä on kirjoittanut. Ehkä minulla sitten on lahja – taivaallinen lahja, jota ei saa haaskata, ja joka on otettava kiitollisuudella vastaan. Minullahan on oikeastaan velvollisuus kirjoittaa! Ehkä universumi sitten hoitaa minulle jostain sitä nappulaa. Antaudun joka tapauksessa sille muutokselle, joka minua odottaa. Vastaantaistelu uuvuttaa, sen tiedän jo.

Omassa pienessä elämässäni minä olenkin ihmeidentekijä. Selvisin tästä kolminkertaisesta Tiikerin vuodesta. Tein joka päivä parhaani. Joskus se tarkoitti, etten tehnyt oikein mitään, vaan keräsin voimia. Joskus se taas tarkoitti, että etenin huimin harppauksin ilolla ja innostuksella kohti unelmiani. Nautin elämästä, kävin teatterilla töissä, julkaisin kirjan, kirjoitin toisen. Hyvää ja täyttä elämää sekin oli, vaikka mukana oli koko ajan se surun värjäämä raita, Tiikerin värisevä viiksikarva.

Kolikon kaksi kiiltävää puolta 

Surun kääntöpuolella on kuitenkin synkimmälläkin hetkellä aina sitä iloa. Välillä osasin kääntää sen kolikon ympäri ja peilata kaikkea elämän ihanuutta sen kiiltävästä pinnasta. Säästöön ei mitään hirveästi jäänyt... Sillä kuten sanotaan, älä päästä Tiikeriä taloushallintoon!

Sellaista tämä elämä ylipäätään on, muulloinkin kuin Tiikerin vuosina: arvaamatonta. Ihan mitä vaan voi tapahtua – tänään, huomenna, ensi vuonna. Vauhti on kiihtynyt ja heikompaa on jo huimannut pitkän aikaa. Vahvatkin huojuvat tässä muutosten tuulessa.

Siksi minun mielestäni sinäkin olet ihmeidentekijä. Sinäkin selvisit tästä vuodesta. Ja siksi tunnenkin, että sisältäni kumpuaa nyt se aito kiitollisuus, jolla voin uudenvuodenyönä kuohuvaa peilikuvalleni kilistää ja sanoa: Minä selviydyin.

Toivotan kaiken kauniiksi tekevää ja sinussa rikkinäisen ehjäksi silottavaa, hämmästyttävän häikäisevää uutta vuotta 2023! Olkoon onni myötä – ja tulkoon rauha, meihin jokaiseen.

Terveisin

Virpi Karjalainen

Vielä ehtii muutaman päivän ajan!
Astrossa on SUPER ALE!

Nyt lähestulkoon KAIKKI kaupan tulkinnat alessa mukana! 
Tervetuloa katsomaan upeat joulutarjouksemme! 
TARJOUKSET PÄÄTTYVÄT 30.12.2022

Hinnat alkaen 6,9€!

Siirry kauppaan tästä

Aikaa tutkivissa tulkinnoissa 2 - 4 kpl tarot 5 kortta tulkintoja lisälahjana mukana ( lahjojen arvo 16 - 32€ )! 

Vuodenvaihde on yksi tärkeä tarkastuspiste. Jotain päättyy ja jotain uutta on aivan varmasti pian alkamassa. Astrologinen karttasi osaa kertoa siitä Sinulle enemmän. Mikä tahansa astrologista aikaa käsittelevä tulkinta kuten Astrokalenteri 12kk, Vuosi Elämääsi tai Auringon Paluu tulkinta auttavat Sinua kasvamaan entistäkin vahvemmaksi henkisen polkusi kulkijaksi vuonna 2023, löytämään omaan elämääsi sopivan rytmin sekä luottamaan omaan sisäiseen intuitioosi aiempaa vahvemmin. 

Astrokalenteri – juhlapaketti

VIP 24,90 €  Muut 29,90 €  Norm. 34,90 € ( Lisälahjana 4 kpl 5-kortin tarot tulkintoja. Lahjojen arvo 32€ ).

Astrokalenteri + Vuosi Elämääsi yhdessä samassa juhlapaketissa. 

Kulta-ajan Astrokalenteri ja Vuosi elämääsi -tulkinta paketin avulla voit tutkia itsesi ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Astrokalenteri auttaa Sinua kasvamaan vahvaksi henkisen polkusi kulkijaksi, löytämään omaan elämääsi sopivan rytmin sekä luottamaan omaan sisäiseen intuitioosi aiempaa vahvemmin. 

Astrokalenterin kulta-ajan tekijä ominaisuuden avulla voit kehittyä ja kasvaa kohti korkeampaa tietoisuuttasi ja omaa sisäistä todellisuuttasi sekä universumin todellisuutta meneillään olevassa kulta-ajassa. Kulta-ajan tekijänä Sinulla voi siis aktivoitua yksi tai useampi syntymäkarttasi tekijä aspektista riippuen Rakentajan (valmius aspektit) tai Parantajan (dynaamiset aspektit) roolina. Jokaiselle kartallasi aktivoituvalle tekijälle on oma keskustelualueensa Astro foorumilla, jonne pääsevät kaikki saman transiitin alaisuudessa olevat henkilöt keskustelemaan ajankuvaan kuuluvista tuntemuksistaan.​

TILAA TÄSTÄ:
Astrokalenteri – juhlapaketti ( Lisälahjana 4 kpl 5 kortin tarot tulkintoja. Lahjojen arvo 32€ )

Vuosi Elämääsi tulkinta

VIP 19,90 €  Muut 23,90 €  Norm. 29,90 € ( Lisälahjana 2 kpl 5 kortin tarot tulkintoja. Lahjojen arvo 16€ ).

Vuosi Elämääsi -tulkinta on pelkistetty kuvaus tulevan vuoden tärkeimmistä vaiheista, joiden tiedostaminen auttaa Sinua tekemään sydämesi allekirjoittamia päätöksiä. Tiedät milloin mahdollisuudet kohdistuvat työelämään, ihmissuhteisiin, kotielämään tai harrastuksiin. Se on opas mahdollisuuksien hyödyntämiseen silloinkin, kun asiat tuntuvat vaikeilta, raskailta tai jopa mahdottomilta. HUOMIO! Vuosi Elämääsi tulkinta ei sisällä Astrokalenteria ja Kulta-ajan tekijän transiitteja. Se sopii Sinulle joka haluat lukea pelkistetyn tulkinnan vuoden pääkohdista vain paperilta tai PDF-versiona. Vuosi Elämääsi -tulkinnan voit halutessasi tilata myös kirjallisena versiona ( + lähetyskulut 6 € ).

TILAA:
VIP 19,90 €  Muut 23,90 €  Norm. 29,90 € ( Lisälahjana 2 kpl 5-kortin tarot tulkintoja. Lahjojen arvo 16€ ).

Auringon Paluu tulkinta

VIP 19,90 €  Muut 23,90 €  Norm. 29,90 € ( Lisälahjana 10€ lahjakortti )

Pluton ja Jupiterin neliö tekee vuodesta 2023 jännittävän vuoden, sillä onnistumiset ja menestyminen ylipäätään edellyttävät äärimmäisen itsenäistä ja vahvaa otetta kaikkeen omaan tekemiseen. Sinun kannaltasi on ratkaisevaa, mistä huoneista omalla Auringonpaluukartallasi löydät nämä 2 tulevaa vuotta hallitsevaa planeettaa eli Pluton ja Jupiterin.

Oman Auringon Paluu –tulkinnan luettuasi pystyt paremmin, ilman suurempia vaikeuksia, täydentämään listan elämääsi tulossa olevista positiivisista muutoksista.​

Oma Auringon Paluu -tulkinta on erinomainen apuväline omien tiedostamattomien lukkojen murtamiseksi ja elämäsi suurimpien mahdollisuuksien tietoisuuteen nostamiseksi etenkin vuonna 2023.

TILAA TÄSTÄ:
VIP 19,90 €  Muut 23,90 €  Norm. 29,90 € ( Lisälahjana 10€ lahjakortti )

Päätä itse onko siitä Sinulle hyötyä vai ei!

Kaikilla tulkinnoillani on aina täysi tyytyväisyys takuu. Ellet ole tulkintaan tyytyväinen, palautan maksamasi summan takaisin tilillesi ilman kyselyitä.

Palaa Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...