Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Irene Länkinen

Irene Länkinen

22.12.2022

vieraskirjoitus:

Mitä Sinä muistat lapsuutesi jouluista?

Istun sohvalla viltin alla katsellen ulos lumista talvimaisemaa. Huoneessa on vain kynttilöitä tuomassa valoa pimeään talvi aamuun. Mukissani on höyryävää teetä ja odotan sen jäähtymistä.

Tämä hetki saa minut muistelemaan tarinaa, jonka kuulin mummoni kertoneen. Tarina kertoo hänestä rippikouluikäisenä, matkalla joulukirkkoon vuonna 1938.

"Pyysin lupaa lainata hevosta, jotta pääsisin ystäväni kanssa ensimmäistä kertaa kahdestaan joulukirkkoon. Lupa annettiin ja kasvatti vanhempani auttoivat minua valmistautumaan matkaan. Herätys oli kello kolme aamuyöllä. Tupaa lämmitettiin, jotta ystäväni saisi lämmitellä hetken sisällä ennen meidän lähtöämme, hän käveli meille noin kilometrin päästä. Hevosta alettiin myös lämmittelemään ja valmistamaan matkaan. Kun oli lähdön aika, meidät puettiin lämpimästi ja vuorattiin hevoskärryihin, nahkojen ja vällyjen alle. Muistan, että käsiäni oli lämmittämässä koirankarva rukkaset ja minä sain hevosen ohjakset. Minua jännitti ja olin samaan aikaan myös innoissani. Matka joulukirkkoon, 18 kilometrin päähän sai alkaa.

Matka kulki kuun loistaessa läpi metsäteiden ja peltojen. Tie oli mutkainen, vuoroin ylä- ja alamäkinen. Hevosta ei voinut juoksuttaa, jotta se ei hikoilisi ja paleltuisi kirkon pihassa meitä odottaessa. Sen vuoksi teimme matkaa rauhassa, katsellen kuunvalosta muodostuvia valon ja varjojen leikkiä. Kun pääsimme isolle tielle, sain huokaista, sillä tiesin meidän olevan jo lähellä, enkä enää pelännyt meidän eksyvän reitiltä. Olin vain kaksi kertaa aikaisemmin kulkenut tuon matkan. Pian saavuimme kirkolle. Kiinnitimme hevosen, loimitimme sen ja annoimme heiniä syötäväksi. Astelimme ensimmäistä kertaa kahdestaan aamuiseen joulukirkkoon. Muistan kirkon olleen täynnä kynttilöitä ja sisällä oli viileää, koska kirkossa ei ollut lämmitystä. En muista näinkö siellä edes ketään tuttuja. Joululauluja varmasti lauloimme ja kun aika oli, lähdimme kotimatkalle. Muistan, että nyt ei jännittänyt enää onnistuisiko matka, eikä ollut kiireen tuntua. Saimme omaan tahtiin matkata, nyt tutuksi tullutta reittiä ja hevostakin sai jo juoksuttaa lämpimikseen."


Maalaus Päivi Soikkeli

Tarina kuvaa hyvin matkaa, jonka jokainen meistä kulkee kohti joulua

Kun muistelen lapsuuteni jouluja, muistan sen tuoman jännityksen ja odotuksen. Muistan jouluja eri paikoissa, eri ihmisten läsnä ollessa. Muistan jouluruuat sekä herkut, kuusen tuoksun ja kynttilät. Jos oikein pinnistelen, saatan muistaa jonkin saamani lahjan ja huomaan sen tuoman tunteen, jonka vuoksi sen muistan.

Mitä Sinä muistat lapsuutesi jouluista?

Tänä vuonna meillä alkoi matka jouluun jo ennen joulukuuta. Yhdessä toimme sisälle kuusen ja koristelimme sen, samalla leikkien joulupalloilla ja muilla koristeilla. Toimme tontut varastosta sekä tonttuoven, jotta tontut, joita emme näe, pääsisivät kulkemaan meille sisälle paremmin. Jääkaapin ovessa on lappu, jossa on suunniteltuna joulun ruokia sekä herkkuja. Kiireettömyys ja läsnäolo on tänä vuonna ollut merkityksellistä.

Pienin palasin kokoamme joulun tuntua yhteen. Luomme tuoksuja, valojen ja varjojen leikkejä. Saamme kokemuksen ruuasta, herkuista, yhdessä olosta ja lämmöstä. Nuo kokemukset piirtyvät syvälle sydämiimme ja ne kantavat pitkälle. Niin kuin 97-vuotias, nyt jo edes mennyt mummoni, muisti lapsuutensa joulukirkko matkan. Sen tuoman tunteet, valojen ja varjojen leikit, lämmön ja merkityksellisyyden.


Astrossa on Joulun super ale!

Nyt lähestulkoon KAIKKI joulukaupan tulkinnat alessa mukana!
Hinnat alkaen 6,9€!
Aikaa tutkivissa tulkinnoissa 2 - 4 kpl tarot 5 kortta tulkintoja lisälahjana mukana ( lahjojen arvo 16 - 32€ )!

Pysähdy nyt hetkeksi ja sulje silmäsi

Muistatko sen hetken elämästäsi, kun olit äärettömän onnellinen ja sisimmässäsi tunsit rauhaa sekä rakkautta? Juuri noin, anna sen tunteen palata tässä hetkessä kehoosi ja täyttää Sinut aivan kokonaan. Nosta vielä hymy huulillesi ja elä tuo hetki uudelleen. Kun avaat silmäsi, voit huomata tässä hetkessä pystyväsi tuntemaan kaikkia noita ihania tunteita uudelleen ja uudelleen palatessasi muistoihisi.

Tällä pienellä tarinalla haluan muistuttaa Sinua tässä hetkessä siitä, että saat milloin tahansa valita tunnetilasi uudelleen, vaikka elämässäsi tapahtuisi mitä tahansa juuri parhaillaan. Tunteet kun ovat puhtaasti energiaa ja Sinä päätät millaisia energioita olet valmis kohtaamaan tässä ajassa. 


Maalaus Päivi Soikkeli

Voimme aloittaa tämänkin joulun tuntemalla syvää rauhaa, turvaa, rakkautta ja iloa,

koska sitä jouluaika on täynnä jos sitä vain pysähtyy kuuntelemaan.  Aloita siis jokainen päiväsi heti sängystä ylös noustesasi niin, että mietit joulun taianomaista rauhan ja ilon sanomaa, sekä kaikkia niitä kauniita jouluun liittyviä hetkiä mitä muistat omasta lapsuudestasi. Ohjaa mielesi ( sisäinen lapsesi ) tietoisesti kohti valoista ja rakkaudellista joulua. Toista tätä harjoitusta kunnes tunnet ilon, valon ja rauhan valtaavan mielesi. 

"Keskellä arjen uurastuksen
joulua etsin sydämeen.
Tahtoisin jälleen valokseni
tähtien hehkun himmenneen.
Jossain tiedän tähden vielä
säteilevän pimeyteen.
Tahtoisin löytää joulun valon
voimaksi sielun väsyneen.

Keskellä arjen uurastuksen
joulua etsin sydämeen.
Tahtoisin kuulla jälleen soivan
enkelilaulun vaienneen.
Jossain tiedän laulun tuovan
taivaan tänne turhuuteen.
Tahtoisin löytää joulun rauhan
voimaksi aikaan kiireiseen.

Keskellä arjen uurastuksen
joulua etsin sydämeen.
Tahtoisin löytää lohdukseni
lapsuuden joulun kadonneen.
Jossain tiedän muistojen
vievän onneen hiljaiseen.
Tahtoisin löytää joulun lahjan
voimaksi kaikkeen mitä teen."


Hyvää joulua rakas ystäväni.

Joulu terveisin
Irene Länkinen


Astrossa on Joulun SUPER ALE!

Nyt lähestulkoon KAIKKI joulukaupan tulkinnat alessa mukana!

Hinnat alkaen 6,9€!

Aikaa tutkivissa tulkinnoissa 2 - 4 kpl tarot 5 kortta tulkintoja lisälahjana mukana ( lahjojen arvo 16 - 32€ )! 

Tervetuloa katsomaan upeat joulutarjouksemme! 

https://www.astro.fi/horoskooppi

Päätä itse onko siitä Sinulle hyötyä vai ei!

Kaikilla Seppo Tanhuan tulkinnoilla on aina täysi tyytyväisyys takuu. Ellet ole tulkintaan tyytyväinen, palautan maksamasi summan takaisin tilillesi ilman kyselyitä.

Palaa Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Irene Länkinen

Olen 36 -vuotias yhden lapsen äiti. Oma elämäni on ollut suhteellisen erikoinen ja näihin vuosiin on mahtunut kaikenlaista. Vuonna 2010 alkoi varsinainen henkinen heräämiseni ja matka tähän missä nyt olen. Kovan kivun sekä kärsimyksen kautta minut revittiin hereille tähän todellisuuteen. Vuonna 2016 pääsin psykoterapiaan ja aloin ymmärtämään, että kaikki elämässäni on heijastusta sisäisestä minästäni. Siitä alkoi matka valmentajaksi ja tänä päivänä työkseni ohjaan ihmisiä kääntymään sisäänpäin, laskeutumaan oman sisimmän äärelle ja selvittämään ne juuri syyt omalle käytökselle sekä elämän pyörteille.

Henkinen "herääminen" on oivallusta alkaa katsoa sisäänpäin, ulkoisten syiden sijaan. Tämä "herääminen" alkaa hidastamaan elämäntahtia ja kyseenalaistamaan kaikkea sitä mitä meille on kerrottu totuutena. Se "herättää" oman sisäisen ohjauksen ja mielikuvien sekä ajatusten kautta alamme saamaan viestejä, jotka kyseenalaistaa meidän oman totuuden elämästämme.

Minuun ja työhöni voit tutustua lähemmin täällä: www.irenelänkinen.fi

Irene Länkinen

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...