Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Jäniksen vuosi 2023

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2023

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2023. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

11.12.2022

Astron joulurieha, selvänäkijän kartta, Matti ja Seppo lauteilla ym.kivaa

Varsinaista jouluviikkoa edeltävä viikko on nyt alkamassa ja koska kartalta ei löydy mitään ihmeellistä näytettävää, jätän sen vuoksi karttakuvion tällä kertaa piirtämättä. Kaikenlaista muuta kivaa sitten onkin tiedossa joulua odotellessa.

Yleisesti viikosta voisi kuitenkin kertoa sen verran, että jos nyt osaat osoittaa millaisia asioita, ihmisiä ja tilanteita eniten rakastat tämänhetkisessä elämässäsi, saat lujan kiinnityksen upeaan menestystunneliin, joka jatkuu tästä hetkestä aina vuodenvaihteeseen saakka. Astrologiset kuviot antavat nimittäin nyt meille mahdollisuuden tiedostaa ja tehdä todeksi itsellemme rakkaita asioita, joiden välityksellä elämämme tulee muuttumaan tulevan vuoden aikana enemmän itsemme näköiseksi ja tuntuiseksi elämäksi. Elämän muuntaminen tietoisesti  henkisyyden tiellä paremmin todellisuuttasi vastaavaksi on uskomattoman tärkeä ja sisäistä rauhaasi kasvattava juttu.

Sinäkään et voi tietää, mitä kosmos on varannut ilmestymään eteesi ensi vuoden puolella

Tietäessäsi planeettojen liikkeet tulevan vuoden 2023  aikana, uskallan vakuuttaa, että positiivset löydöt ovat vertaansa vailla kaikille nille, jotka vain lähtevät rohkeasti tekemään etukäteen tuota tutkimusmatkaa vuoteen 2023. Ja enempää ei pidä tämän nyt alkamassa olevan viikon aikana pyrkiä tekemään, kuin löytämään paras mahdollinen rytmi ja svingi ihan kaikkeen tekemiseen. Oikeanlaisen rennon ja tyytyväisen asenteen löytyminen ratkaisee viikon energiat. Ja muista, että jokainen iloinen oivallus ja nautintoa tuottava toteutus tällä viikolla tulee tasapainottamaan ja kohottamaan omaa värähtelytasoasi ja synkronointia kosmokseen. Toivon, että tällä viikolla onnellisuus, itseluottamus ja omien vaikeuksien positiivinen käsittely olisi luonnollinen osa mahdollisimman monen ihmisen elämää nyt ja tulevaisuudessa.

En tällä hetkellä vielä tiedä millaiseen lopputulokseen tulen päätymään oman ns vuosikatsaukseni kanssa vuoden lopulla, mutta sillä ei olekaan mitään väliä. Yksi suurimmista ja tärkemmistä oivalluksistani on ollut ehkäpä jo hieman kuluneeltakin vaikuttava lause: "Matka on aina päämäärää tärkeämpi". Tätä totuutta kannattaa jokaisen omaa uutta menestystarinaansa kirjoittamaan alkavan toteuttaa tästä päivästä lukien eteenpäin. Pidä siis huolta siitä, että todella nautit tekemisestäsi. Aseta uusi ideasi / haaveesi ensimmäiselle sijalle päiväjärjestystä laatiessasi. 

Muutama päivä vielä aikaa tehdä lahjahankintoja myös astrokaupassa,

jossa alkaa tänään perinteinen JOULURIEHA UPEILLA ALENNETUILLA HINNOILLA LISÄLAHJOJEN KERA. Klikkaa mukaan jouluriehaan tästä. Siirry joulukauppaan tästä

RYHMÄTULKINTAILLAT Tampereella ti 13.12. klo 18.00 ja Hämeenlinnassa pe 16.12. klo 18.00

Tampereella Astrologinen hyvinvointi-ilta 13.12.2022 klo 18.00 - 20-00 (max 10 osanottajaa)

Paikka: Hairstyle, Näsilinnankatu 15, Tampere. Illan aikana teen jokaiselle osanottajalle lyhyen katsauksen vuoden 2023 näkymistä. Samalla Elvi Penttilä tekee rentouttavaa hartiahierontaa. Maistelemme lopuksi hiukan aloeveraa ja kokeiltavana on laadukkaita ihonhoitotuotteita. Osanottomaksu on 30€ (käteismaksu)

  Ilmoittautuminen Elvi Penttilä: 050-3617341 (Anna samalla syntymätietosi)

Hämeenlinnassa la 17.12. intensiivinen tulkintailta

kuudelle osanottajalle Sepon astroluolassa Turuntie 24 as 12 klo 18-20  Iltaan sisältyy tulkinnan lisäksi, kahvi/tee tarjoilu ja jouluinen terveellinen yllätyspaketti. Illan hinta 50€ (Käteismaksu) Ilmoittautuminen puhelimitse Sepolle 0400-728408 (Varaudu antamaan syntymätietosi ilmoittautumisen yhteydessä)

SELVÄNÄKIJÄ/MEEDIO-LIVE maanantaina 12.12.2022 klo 18.00

Millainen on selvänäkijän ja meedion kartta? Miten hänet tälle uralle ohjanneet tapahtumat näkyvät astrologisella kartalla? muunmuassa näistä asioista otamme selvää maanantain Live-astro illassa klo 18.00 alkaen.

SEPPO JA MATTI LAUTEILLA 14.12.2022 klo 18.00

Mitä ihmettä on EFT ja mitä tapahtuu, jos se yhdistetään astrologian kanssa. Emme ihan tarkkaan itsekään tiedä, mutta Live-astro illassa otamme asiasta alustavasti selvää ja kutsumme samalla 20 ensiksi ehtivää kokeilemaan näiden menetelmien maagista yhdistämistä EFT-ASTRO päivässä, josta kerromme lisää lähetyksen aikana. Vieraana siis Matti Rautajoki.

Tutustu EFT-Astro päivään tästä

 

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...