Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Janne Laakso

Janne Laakso

7.12.2022

vieraskirjoitus:

Suuren taikatempun salaisuus

Eilen oli taas tuo taianomainen päivä 6.12. Monet meistä viettivät ja juhlivat Suomen itsenäisyyspäivää. Toisille itsenäisyyspäivä merkitsee enemmän kuin toisille. Mitä itsenäisyys ylipäätänsä tarkoittaa? Onko meillä tänä päivänä enää jäljellä varsinaista itsenäisyyttä? Itselleni se merkitsi huomattavasti enemmän 90-luvulla, kuin tänä päivänä. Viimeisten vuosien aikana on alkanut tuntua, että meidän itsenäisyyttä vaalitaan ja ohjataan maailmalta käsin täysin.

Vallitseva yhteiskunta järjestelmä

Kirjoitin taannoin kirjoituksen vallitsevasta yhteiskunnasta ja meidän ihmisten aikajanasta tapahtumien keskellä. Tuo Matrix tyyppinen yhteiskunta ei todellakaan ole hävinnyt mihinkään. Ihmisiä alettiin alistamaan järjestelmään vain eri tavalla, kuin tuhansia vuosia aiemmin. Lainehdoilla kyettiin määrittämään korkeakorkoiset lainat ja vuosisatoja sitten toden totta sotien voittajat joutuivat sitoutumaan häviäjien velanmaksuista ja koroista.

Nyt 2000-luvulla kaikki ihmiset tietävät kuka maailman omistaa. Omistajia on se sama 1%, jotka "alistavat" 99% ihmisistä. Pankit, sotateollisuus, lääketeollisuus, elintarviketeollisuus sekä energiateollisuuden hallitessa maapalloamme, joudumme alistumaan aivan samalla tavoin kuin aikoinaan muutama tuhat vuotta sitten. Tänä päivänä se on vain "laillistettu" näille teollisuuden aloille. Me olemme hyväksyneet kaiken tämän osana kuviteltua kehitysprosessia.

Koska kaikki muuttuu?

Nyt 2020-luvulle astuessamme olemme jo alkaneet nähdä muutoksen tuulet. Ihmiset ovat havahtuneet, että kaikki tämä kuuluu "systeemiin" ja sen murtamisessa kestää aikaa. Suurin osa ihmisistä ei edes ole vielä havahtunutkaan koko asiaan eli tietoisuuden muutokseen. Ihmiset yleensä reagoivat asioihin vasta sitten, kun se kolahtaa omaan nilkkaan, niin tässäkin tapauksessa. Kyse on siis havaitsemisesta, ymmärtämisestä sekä puuttumista siihen, mitä ympärillämme tapahtuu ja millaisia elämänoppeja meihin kohdistetaan. Aikaa on kulunut nyt vuosituhansia, jonka olemme hyväksyneet. Kauan haluamme toimia vielä tämän alistavan ja ulkoa ohjelmoidun "systeemin" alaisuudessa on meistä itsestämme kiinni.

Tulee aika, kun ei ole poliisia enää, eikä kouluja

Luuletko että kaikki mitä nyt on tulee säilymään aina? Tämä on ihmisyyden, kuten me sen tässä ajassa ymmärrämme, loppunäytös. Vain muutos on pysyvää ja nyt tulee iso muutos  nopeasti. Se oli ihmisyys, Rave evoluution seuraava vaihe, on syntymässä ja he eivät tarvitse tätä infrastruktuuria. Ei uusi laji, joka meistä syntyy tarvitse instituutioita pitämään huolta. Kaikki tämä mitä 400 vuodessa on rakennettu, muuttuu turhaksi. Olemme onnekkaita jos meillä on 100 vuoden päästä internet. Kun katsotaan ihmisyyttä, useimmat yhteiskunnat joutuvat operoimaan ylikansoitetuissa instituutioissa, sairaaloissa mitkä eivät toimi, jotka ovat enemmän ongelmia kun ratkaisuja, hallituksissa jotka ovat epätehokkaita ja korruptoituneita ja lista jatkuu ja jatkuu ja jatkuu. Nämä instituutiot, jotka olemme rakentaneet tulevat hajoamaan. Eikä sen takia, että ihmisyydessä olisi mitään vikaa. Kupla on vaan puhkeamassa, tämä cross of planning -kupla, tämä autetaan-kaikkia-ihmisiä-rakentamaan-parempi-maailma -kupla, tämä tässä-sinulle-totuus -kupla. Tämä tulee sortumaan. Se sortuu jo nyt. Me olemme täällä suojelemassa tulevaisuuden sukupolvia, jotka tulevat elämään tässä uudessa maailmassa, tulevaisuudessa, seuraavan syklin kääntyessä 2027, Cross of sleeping Phoenix.

Lähde; https://www.taikavoimat.fi/

No kuinka sitten voimme tehdä tästä päivästä taianomaisen omassa elämässämme?

Vaatiiko se taikatemppuja, taikka ihmeitä? Ei se vaadi. Se on yksinkertaisempaa, kuin luullaankaan. Asiat tuntuvat menevän kuin itsestään eteenpäin, ilman, että tarvitsee ihmetellä tai tehdä yhtään mitään. Kaikki menee juuri niin kuin on tarkoituskin mennä ja juuri oikeaan aikaan. Ei ole väliä kuka johtaa tai ei johda muutosta. Ihmisyydessä emme yksinkertaisesti kykene havainnoimaan asioita näin. Odotamme helposti jotain suurta ja näkyvää muutosta, vaikka se todellinen muutos tuleekin aikalailla huomaamatta ja sitä etukäteen tiedostamatta meihin ja elämään täällä Maa planeetalla.

Me tunnemme ja koemme asioita. Tietyistä asioista saamme mielihyvää ja toisista saamme mielipahaa. Me emme kykene siis näkemään ja tiedostamaan vielä kovin syvälle ja pitkälle asioita tässä 3 tiheydessä. Tarvitseeko kaikkien sitten nähdäkään kaikkea? Ei tietenkään kaikkien tarvitse nähdä kaikkea. Jotta ymmärtäisimme elämän tarkoituksen ja merkityksen ylipäätään, sekä miksi joku asia tapahtuu tai miksi asiat ovat niin tai näin, on ykseyttä ymmärrettävä edes hitusen.

Kysymme koko ajan, miten tämä ns taikatemppu tulisi tehdä?

Miten tämä temppu tehdään? Taikatemppu onkin yksinkertaisempi mitä luulette, koska ei ole olemassa mitään taikatemppua. Me kuvittelemme, että on olemassa jokin temppu. Se temppu olemme me itse. Siis olemme sam aan aikaan itse se temppu sekä temppua tekevä taikuri. Me teemme elämämme ja päätämme miten elämme sen. Ei ole mitään "kohtaloa", joka vain tapahtuisi. Sitä voidaan kyllä syyttää, mutta muistakaa nyt - kaikki on illuusiota, egon tekemää hulluutta. Kuvitellaan nyt sitten, että olisi taikatemppu, mikä pitäisi tehdä. Muistakaa, askel askeleelta kuka olette ja mistä tulette, niin silloin se taikasauva heilahtaa ja kaikki muuttuu hetkessä.

Taikatempun tekeminen

Useimmilla ihmisillä on takaperoinen käsitys olemisesta ja tekemisestä ja omistamisesta. Normaali käsitys on, että jos heillä on jotakin enemmän esim. aikaa, rahaa, rakkautta tms. he voivat tehdä jotakin - lähteä lomalle, ostaa auton, antautua ihmissuhteeseen jne. jonka ansiosta he ovat voivat olla jotakin; onnellisia, tyytyväisiä, rakastuneita tms. Todellisuudessa he kääntävät olemisen, tekemisen ja omistamisen paradigman väärinpäin. Maailmankaikkeudessa sellaisena kuin se todellisuudessa on, omistaminen ei tuota olemista vaan päinvastoin. Tästä tuleekin sanonta, että raha ei tuo onnea tai rakkautta. Ensin täytyy olla onnellinen, tietoinen tai viisas, vasta sitten aletaan tehdä asioita olemisen pohjalta ja pian saa huomata, että se mitä tekee tuottaa tulokseksi sen mitä on aina halunnut olla tai "omistaa". Tätä kutsutaan maailmankaikkeuden luomisprosessiksi, jota me koko ajan teemme. Hyvät taikurit - Te teette tätä koko ajan. Jotta luomisprosessi saadaan liikkeelle, on päätettävä, mitä haluaa "omistaa", kysyttävä itseltään mitä, jos omistaisi sen ja aloitettava suoraan olemisesta. Suomeksi sanottuna tee se mielessäsi jo ennen kuin se muuttuu näkyväksi fyysisessä todellisuudessa.

Elämässä ei tarvitse tehdä mitään. Emme ole etsimässä mitään, vaan luomassa. Tämä on suuri luomisprosessi mitä teemme. Kaikki keskittyy olemiseen. Maailmankaikkeuden luomisprosessi voidaankin kiteyttää: Ajatus - sana - teko!
(Neale Donald Walsch, Keskusteluja Jumalan kanssa 1999).

Luomisprosessi alkaa ajatuksesta, ideasta, käsityksestä tai visiosta

Kaikki alkaa aina ajatuksesta, ei voi olla mitään ilman ajatusta. Ajatus onkin luomisen ensimmäinen taso. Seuraavaksi tulee sana, ajatusten ilmaisua. Se lähettää luovaa energiaa maailmankaikkeuteen. Sanat ovat voimakkaampia kuin ajatukset. Sanat ovat luomisprosessin toinen taso. Viimeisenä tulee teko. Teot ovat liikkeessä olevia sanoja. Sanat ovat ilmaistuja ajatuksia. Ajatukset ovat muotoiltuja ideoita. Ideat ovat yhteen kerääntynyttä energiaa. Energiat ovat vapautettuja voimia. Mitä luomme? Luomme itsemme uudelleen sellaisiksi kuin haluamme. Me olemme "unessa", unohtaneet Jumalan ”todellisen olemuksen” ja luomme itsemme uudelleen muistamalla, että Jumala on meissä eikä erillisyyttä ole oikeasti olemassa.

Tietäminen on Jumalallinen olotila, mutta suurin ilo on kuitenkin olemisessa. Oleminen tulee mahdolliseksi vain kokemisen kautta.

(Neale Donald Walsch, Keskusteluja Jumalan kanssa 1999).

Suuren taikatempun tekeminen voidaan naamioida yhteen sanaan – Manifestointi

 Ette loppujen lopuksi tarvitse taikasauvaakaan tähän kaikkeen, ainoastaan ajatuksen. Antakaa ajatuksen lentää, antakaa huulenne liikkua ja nauttikaa, mitä olette luoneet. Varokaa kaikkea mitä "toivotte", saatte sen hyvinkin todennäköisesti. Ei tämän taikatempun tekeminen vaikeampaa ole. Te teette sen itse vaikeaksi.

Jos egonne haluaa jotain, niin se ei tarkoita, että te todella haluatte sitä. Ego on valheellisuuden perikuva. Kysykää sisältänne mitä haluatte. Sielunne tietää kaikesta kaiken.

Yle Areenassa oli taannoin Roman Schatzin audio-ohjelma, nimeltään Maamme kirja. Roman mainosti sitä seuraavin sanoin;

"Arvoisat kanssakulkijat. Kukaan meistä ei tiedä, mistä tulemme, miksi olemme täällä, miten päin tässä pitäisi olla ja mihin kaikki vielä päättyy".

Lähetin Roman Schatzille terveisiä: Aika herätä unesta. Me tulemme lähteeltä, olemme hakemassa kokemuksia, saa olla miten päin vaan ja kaikki päättyy lähteelle, mistä olemme tulleetkin.

Oikein hyvää joulun aikaa ja rakkautta kaikille lukijoille.

Terveisin
Janne Laakso

Astro.fi joulukauppa on avattu!

Mikä tahansa astrologista aikaa käsittelevä tulkinta kuten:

Astrokalenteri 12kk: 

Astrokalenteri – juhlapaketti ( Lisälahjana 4 kpl 5-kortin tarot tulkintoja. Lahjojen arvo 32€)

Vuosi Elämääsi tulkinta:

 Vuosi Elämääsi -tulkinnan juhlapaketti, ( Lisälahjana 2 kpl 5-kortin tarot tulkintoja. Lahjojen arvo 16€ )

tai

Auringon Paluu tulkinta: 

Auringon Paluu -tulkinta juhlapaketti ( Lisälahjana 10€ lahjakortti )

Kaikki yllämainitut 3 tulkintaa auttavat Sinua kasvamaan entistäkin vahvemmaksi henkisen polkusi kulkijaksi vuonna 2023, löytämään omaan elämääsi sopivan rytmin sekä luottamaan omaan sisäiseen intuitioosi aiempaa vahvemmin. Kun opit tiedostamaan tulkintojen avulla piilossa olleita valmiuksia itsessäsi, olet joka hetki vahvemmassa yhteydessä kosmoksen maailmaa uudistavan orkesterin kanssa.

Tervetuloa katsomaan upeat joulutarjouksemme aikaa tulkitsevista tulkinnoista lisälahjoineen!
https://www.astro.fi/horoskooppi

Palaa Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Janne Laakso

Olen Janne Laakso Helsingistä, perheellinen ja hyvinvointialan yrittäjä. Olen toiminut lähes koko elämäni turvallisuusalalla eri tehtävissä, kansainvälisessä yrityksessä. Viimeisten vuosien aikana olen keskittynyt mm hyvinvointialaan, niin fyysiseen kuin henkiseenkin. Tällä hetkellä omistan yrityksen 4 D Meditation & Wellness, joka keskittyy kokonaisvaltaiseen henkiseen hyvinvointiin. Tämän lisäksi olen mukana Tietoisuus Ry:n hallituksessa.

Omaa henkistä kasvumatkaani ja sisäistä unelmaani työstän rakkauden, totuuden ja ilon kautta. Ihmisten auttaminen, välittäminen sekä pyyteettömyyden esilletuonti ovat lähellä sydäntäni. Kasvun ja totuuden matkalla etsin Universaalia hyvinvointia elämääni, sekä haluan jakaa sitä sanomaa kaikille teille muillekin kirjoitusteni muodossa. Toisinaan kasvaminen ja siihen liittyvä totuus kieltämättä koskettaa, satuttaa, pelottaa, mutta myös rakastaa ja vapauttaa meidät oman egomme vallasta antaen sielumme valon hiljalleen alkaa kukoistamaan ennen näkemättömällä tavalla. Tervetuloa seuraamaan henkisenmatkan aiheisia blogejani.

T. Janne Laakso
www.tietoisuusry.fi

Janne Laakso

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...