Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Jäniksen vuosi 2023

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2023

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2023. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Evgenia Nyyssölä

Evgenia Nyyssölä

1.12.2022

vieraskirjoitus:

Kalevalainen astrologia - tietoisuutta etsimässä

Kalevalainen astrologia ei ole kadoksissa.

Kansalliseepos Kalevala on tarunhohtoinen ja totuudenmukainen, täysin realistinen kuvaus tapahtumista, jotka alkoivat muinaisuudessa ja jatkuvat yhä. Tässä ajassa minua puhuttelee ja kiehtoo erityisesti legendaarinen ja eeppinen Sammon ryöstöreissu. Supersankarimme Väinämöinen, Ilmarinen ja Lemminkäinen lähtevät siis matkalle Pohjolaan ryöstämään Louhen hallussa olevan Sammon tämän seitsemän lukon taakse kallion sisään kätketyn ihmeellisen tietoisuuden, runsauden ja armon lähteen. Sanan ja laulun voimalla Aurinkoinen esi-isämme Väinämöinen vaivuttaa Pohjolan kansan, mukaan lukien pahatar Louhen uneen ja Ilmarisen sotaisilla Mars -voimilla kolmikko saa auki rautaiset lukot ilman minkäänlaisia työkaluja, tietysti Lemminkäisen, Jupiterin lempipojan tuomaa onnea apunaan käyttäen. Pohjolan porukan unen saattamana kolmikko saa Samponsa veneeseen ja matka kohti kotirantoja alkaa. Louhi herää pimeässä Pohjolassa ja havahtuu suloisesta unesta kauhuskenaarion keskelle: Tietoisuus on kadonnut. Niinpä hän kokoaa pimeät joukkonsa ja rynnistää sankarikolmikon perään, muuttuen kirjaimellisesti avaruusalukseksi, aurasta tempaisee nokan ja kuokankärjistä riuhtoo kammottavat siipensä. Rajussa taistelussa Sampo putoaa mereen ja sinkoutuu palasiksi.

Siitä sampoa tavoitti sormella nimettömällä.

Sammon vuoalti vetehen, kaatoi kaiken kirjokannen

punapurrenlaitimelta keskelle meren sinisen:

siinä sai muruiksi sampo, kirjokansi kappaleiksi.

Niin meni muruja noita, sammon suuria paloja

alle vienojen vesien, päälle mustien murien;

ne jäivät ve ´en varaksi, ahtolaisten aartehiksi.

Siitäp` ei sinä ikänä, kuuna kullan valkeana

vesi puuttune varoja, ve ´en Ahto aartehia.

Sammosta tulee pirstaloitunut aarre Ahdin, Neptunuksen valtakunnassa, jossa syvien vesien, alitajuisten kylmissä ja syvissä virtauksissa elää edelleen Sammon sisältämä tietoisuus, joka on harmonian, sovun ja runsauden alkulähde. Kalevalassa kerrotaan, kuinka aarre huuhtoutuu syvyyksiin, sekä leviää pieninä murusina ympäri Suomen rannikkomaita, huuhtoutuu nimien kärkiin ja lahtien kainaloihin.

Kalevala on paitsi Astrologian opas, myös suuri profetia,

joka ei lainkaan muistuta satua, vaan hyvin kirjaimellisesti todellisuutta tänä päivänä. Sain Jannelta pyynnön tutkia Mikkelin henkisen seuran karttaa ja tulin vakuuttuneeksi siitä, että kyseessä on Kalevalan profetian todeksi tuleminen. Suomessa on jo vuosikymmeniä kerätty tietoisuuden murusia ja uudet henkiset ryhmät, tunnetut ja tuntemattomat, kuin myös jokainen yksilö tahollaan, kokoavat Sammon pirstoutuneet palaset yhteen muodostaen niistä yhtenäisen, jakamattoman Sammon. Silloin Valo nousee pohjolasta, uudesta Pohjolasta, joka on herännyt ikiunesta.

Henkisyys Mikkeli ryhmä

Tein pyynnöstä Janne Laakson perustamasta, Mikkelissä toimivasta Henkisyys ryhmästä astrologinen karttatulkinnan kartan perustamishetken perusteella. Esimerkkiryhmän astrologinen kartta näyttäytyy minulle Shamaanirumpuna, jossa AC/DC, nousumerkki-laskumerkkiakseli jakaa ryhmän universumin aliseen ja yliseen maailmaan. Ylisessä maailmassa Keskitaivaan piste, eli näkyvän tekemisen, mission, elämäntarkoituksen piste asettuu Vaa´an merkkiin. Henkinen ryhmä tuo päivätajuntaan ja yhteiskuntaan harmoniaa, sopua, tasapainoa, dialogia ja sitä kaipaamaamme aitoa diplomatiaa ja hyväksyntää. Aurinko kaksosissa seitsemännessä huoneessa, nimenomaan Vaan huoneessa, värittää henkisen ryhmän toiminnan demokraattiseksi, yhteistyötä korostavaksi. Kaksosen merkissä porottava ryhmän Aurinko valaisee tämän yhteistyön ja hyväksynnän saavuttamisen huoneen laajoihin ryhmiin, säätyyn katsomatta. Poliittisessa ja yhteiskunnallisessa mielessä tämän ryhmän toiminta voi vaikuttaa jopa kansainvälisellä tasolla, synnyttäen esimerkiksi jonain päivänä kansainvälisiä, rajoja ylittäviä henkisiä ystävyysseuroja, vaikkapa Venäjän Karjalan puolelle, mistä löytyy suomensukuisia kieliä puhuvia kansoja ja yhteisöjä. Merkuriuksen ja Kuun Noususolmun merkitys voi korostua ja tiivistyä uuden tiedon jakamisen, oppimisen, tiedonvälittämisen tai jopa kirjallisten sopimusten muodossa. Tämä on mikä kuvaa päivätajuntaa, eli henkisten ryhmien toiminnan näkyvää puolta. Väinämöisen Aurinko todella nousee ja korkealle.
 
Mikä tulee AC/DC akselin alapuoleen, eli alitajuiseen maailmaan, näkymättömään ja ikuiseen, niin siellä sijaitsevat kaikki muut planeetat: Kuusta, Pluton, Saturnuksen, Uranuksen ja Venuksen mukaan lukien, plus kaikki tunnetut asteroidit, erityisesti Chiron, tuo avain paranemiseen, mitä se symboliikan puolesta myös kuvastaa. Alitajuisia voimia, alitajuista ohjausta kuunnellen ja toimien pelosta ja näennäisestä vastustuksesta huolimatta, ryhmät todella saavuttavat sen, mikä on tarkoitus: Sammon yhdistämisen kokonaiseksi jälleen, kaikkien ihmisten käyttöön. Mitä suurempi joukko hallitsee tietoisuuden salat, sitä olemattomammaksi käy pahan energian elinmahdollisuudet.

Huomioni kiinnittää myös Shamaaninrummun aivan pohjalla, alitajunnan perimmäisessä kolkassa komeileva Neptunus Kalojen merkissä, keskiyön sumuisimmassa sopukassa, niin todella nousee mieleen Kalevalan runo:

Tuost on siemen sikiö, alku onnen ainiaisen,

Tuosta kyntö, tuosta kylvö, tuosta kasvu kaikenlainen!

Tuosta kumottamahan, onnen päivä paistamahan

Suomen suurille tiloille, Suomen maille mairehille.

Suomalaisesta sisusta, luottamuksesta syvimpään, ikuiseen tietoisuuteen ja kansanviisauteen, Luonnon salattuihin voimiin ja intuitioon syntyy uusi iki-ihana Suomi, Pohjolan Valon kansa.

Liittykäämme sydämiimme, toisiimme, yhdistäkäämme tietoisuutemme ryhmissä ja hengen heimoissa ja tehkäämme Kalevalan profetiasta totta. 

Terveisin
Evgenia Nyyssölä

Astro.fi joulukauppa on avattu!

Tervetuloa katsomaan upeat joulutarjouksemme aikaa tulkitsevista tulkinnoista lisälahjoineen!
https://www.astro.fi/horoskooppi

Astrokalenteri – juhlapaketti

( Lisälahjana 4 kpl 5-kortin tarot tulkintoja. Lahjojen arvo 32€)

Astrokalenteri + Vuosi Elämääsi tulkinnat yhdessä samassa paketissa. 

Tilaa tästä

Vuosi Elämääsi -tulkinnan juhlapaketti 

( Lisälahjana 2 kpl 5-kortin tarot tulkintoja. Lahjojen arvo 16€ )

Tilaa tästä

Auringon Paluu -tulkinta juhlapaketti 

( Lisälahjana 10€ lahjakortti )

Tilaa tästä

Palaa Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Mestari Harun blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Evgenia Nyyssölä

Instagramissa @evgenia_nyyssola_astrologi
www.astrovisio.fi
p. 0456476120
Tavattavissa sopimuksen mukaan Helsingissä

Astrologia on minulle onnellisuuden ja ymmärryksen väline. Arvostan sen vuosituhansien takaista viisautta ja tinkimätöntä rehellisyyttä. Hiljennyn joka kerta astrologisen kartan edessä kuin lapsi, joka katselee tähtitaivasta. Nöyränä ja kiitollisena hämmästelen merkkeihin tallennettua suunnatonta viisautta, logiikkaa ja johdonmukaisuutta - ja annan sanojen tulla voimalla ja intuitiolla. Uskon, että olen astrologi, joka auttaa tähtiä syttymään - täällä päällä maan.

Instassa @astrovisio paljon reaaliaikaista stooria joka sykkii tämän ajan henkeä. Sekä feedissä astrologista tietoa ymmärrettävästi ja hauskasti. @astrovisio on käytännön visioita rohkeampaan elämään. Teen myös tietoisuutta avaavia Tarot -tulkintoja pitkällä kokemuksella. Tulkintani auttavat löytämään yhteyden tietoisuuteen, jotta elämäsi muuttuu täyteläiseksi ja kauniimmaksi, kärsimyksestä huolimatta ja sen tähden. Lupaan, että saat uutta tietoa, lohtua, ymmärrystä ja rohkeutta.

Ota yhteyttä Instagram viestillä tai www.astrovisio.fi 

Henkilökohtaiset tulkinnat  Evgenialta  www.astrovisio.fi 

Voit lähettää sähköpostia evgenia.astrovisio@gmail.com 

Tai laittaa viestiä numeroon 0456476120. 
T. Evgenia

Evgenia Nyyssölä

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...