Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Jäniksen vuosi 2023

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2023

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2023. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Esa Hyppönen

Esa Hyppönen

11.11.2022

vieraskirjoitus:

11.11.2022 Galaktinen Maa    

Isänpäiväviikonloppuun suunnataan Galaktisen Maan synkronismia peräänkuuluttavassa merkissä.

Synkronismi yhdistetään usein erikoisiin yhteensattumiin, jotka tuntuvat jollain tapaa epätodellisilta tai jotka ilmentyvät hämmästyttävinä samanaikaisuuksia. Klassisena esimerkkinä saapuva viesti tai puhelu henkilöltä, jota juuri hetki sitten, ehkä vain ohi mennen ajattelimme. Merkityksetöntä yhteensattumaa ei kuitenkaan ole olemassa.  Luomisprosesseissa energia seuraa ajatusta ja luo synkronismiin perustuvan tahdistavan verkoston, jossa yhteensattumat alkavat viestiä ja luoda yhteyksiä niin tietoisen ja tiedostamattoman, kuin näkyvän ja näkymättämän välille. Juuri nämä tietoisuuteen välähdyksinä tulevat majakanvalot ovat Galaktisen Maan ohjausvoimaa, josta voimme halutessamme poimia vinkkejä ja vahvistaa ajatuksiamme.

Tässä tzolkinpositiossa ajatus, tunne ja intentio hakevat samansuuntaista liike-energiaa. Maan edustama synkronismi onkin nyt monisisältöistä yhdensuuntaistamista ja mukautumista. Se ei tarkoita luopumista omasta tahdosta tai pyrkimyksien kohteista, vaikka mielipiteet saattavatkin kimpoilla tavallista vahvemmin takaisin ympäristön asettamista haasteista ja odotuksista.

Galaktinen sointu kahdeksan muovaa todellisuutta eheyttävällä asenteella, edesauttaen paremminkin laajentamaan ja ottamaan elämään mukaan enemmän ymmärryksen alaista sisältöä,  kuin rajata tai kieltää osia siitä pois. Sitä voi kuvata myös tanssinkaltaisen liikkeen, rytmin ja musiikin yhdistymiseksi, jota harkittu intentio vie luovalla ja ympäristöön tahdistavilla tavoilla toimintaa eteenpäin. Samalla tavoin aika jota elät ja tila jossa olet, voivat mukautua palvelemaan olemisen ikuista nyt-hetkeä.

Maa muistuttaa positiivisen kanssakäymisen ylläpitämisestä mahdollisista ristiriidoista huolimatta. Se nostattaa huomiota objektiivisen näkökulman valitsemiseen varsinkin sellaisissa tilanteissa, joissa tunteenomaiset reagoinnit ovat aiemmin vieneet pääroolin. Emootioiden turbulensseissa Maan maadoittavaa ankkuria onkin hyvä testata. Missä määrin tunteet hallitsevat? Kuinka ison energiakapasiteetin ne sitovat itseensä ja onko hyvä asia, jos näin tapahtuu?

Varo ylitulkitsemasta näkemääsi ja kokemaasi. Varsinkin ennakkoluulot luovat helposti mieleen samaistuvia kiinnikkeitä, jotka hämärtävät todellisuuden luonnetta. Tämän kaltaisessa tilassa emme oikeastaan näe enää muita ihmisiä. Näemme ainoastaan oman, usein varsin rajoittuneen käsityksemme heistä.

Maan symboliikalle keskittymiskyky on olennainen voimavara lukea ja tulkita elämän suuntaa näyttävää navigaattoria ja samalla asettua siihen ainoaan olemisen tilaan, jossa voimme nähdä kirkkaasti, eli nykyhetkeen.

Tutki vaihtoehtoisia suuntia  ja luo toki suunnitelmia, mutta vältä muodostamasta ahtaita ennakkokäsityksiä tai olettamuksia siitä, mitä asettamiesi koordinaattien päässä odottaa, tai mitä matkalla pitäisi tapahtua. Näin elämä saa mahdollisuuden muotoilla itseään jo olevassa nythetken täydellisyydessä.  Se on mahdollista vapauttamalla mieleen iskostuneet ennakko-odotukset ja hyväksymällä asioiden hetkellinen luonne. Samalla avaat mahdollisuuden muutoksille. 

Terveisin
Maya-astrologi Esa Hyppönen

Palaa Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Mestari Harun blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...