Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

4.11.2022

vieraskirjoitus:

Täysikuu ja täydellinen Kuunpimennys

Tiistaina 8.11. kello 13:02 on Täysikuu ja täydellinen Kuunpimennys. Aurinko, Venus, Merkurius ja Kuunlaskusolmu ovat konjunktiossa skorpionin merkissä. Vastapäätä oppositiossa on Kuu, Uranus ja Kuunyläsolmu härän merkissä. Saturnuksen neliöt kumpaankin suuntaan muodostaa tästä T-risti kuvion. 

Marraskuun Täysikuuta kutsutaan nimillä; majavakuu, murattikuu, synkkä kuu, lumikuu, myrskykuu, hallakuu sekä sureva kuu. Siinä missä härän maamerkki haluaa alleen kantavaa ja hedelmällistä maata, skorpionin vesimerkki muistuttaa elämän jatkuvasti uudistuvasta luonteesta. Riskinä on elää liian vahvojen aistien varassa, elämän ja kuoleman vaistonvaraisuudella, silloin kun siihen ei ole aihetta. Jos skorpionin tunteet muuttuvat liian intensiivisiksi, tarvitaan härän maanläheistä lähestymistapaa. Kun mukana on Uranus, pimennys on todellakin yllättävää aikaa, jolloin voimme päästä todellisiin muutoksen avaimiin käsiksi. Mihin kohdistat katseesi? 

”Vesissä toinen silmä, toinen kirkas”. -William Shakespeare 

Uranus on luonteeltaan uudistuksellinen ja kapinallinen. Saturnus on rakenteellinen ja määrätietoinen. Saturnus toimii portin vartijana ja muistuttaa vastuusta. Vaikka maailmassa tapahtuu paljon asioita, joita emme voi hyväksyä tai mitä emme voi muuttaa, voimme miettiä kuinka itse toimimme. Jos kohdistat paineen maailmaa tai muita ihmisiä kohtaan, se kimpoaa bumerangina takaisin. Jos taas löydät itsestäsi sisäisen temppelin, jossa hiljentyä, voit löytää uudenlaista vakautta. 

Cereksen positiiviset kulmat kummallekin komppanialle tuo tullessaan ruokkivaa tukea. Siinä missä Kuunsolmut toimivat magneetteina, ne myös aiheuttavat levottomuutta. Cereksen avulla voimme löytää sielun ruokaa, mutta myös uudenlaisia suuntaviivoja, jotka lisäävät merkityksellisyyttä. 

Elämä on epäreilua. On asioita, joihin tulee puuttua, mutta myös asioita, joista tulee päästää irti. On taitolaji tunnistaa niiden välinen ero. Samoin kuin Täydenkuun aikaan, myös meissä vastakohdat etsivät tasapainoa. Aivan kuin Yin ja Yang täydentävät toisensa, meidänkin tulee löytää tekijöitä, jotka vahvistavat toisiaan. Jos teemme liian nopean impulssin varassa ratkaisuja, saattaa keinulauta kääntyä liiaksi toiselle puolelle. Harmonian löytäminen ei ole niin yksinkertaista, kuin luulisi. Se mitä haluamme, ei ole aina se mikä palvelee kokonaisuutta. 

"Yksi ensimmäisistä onnen ehdoista on, että ihmisen ja luonnon välinen yhteys ei katkea."- Leo Tolstoi 

Perääntyvän Marsin ja perääntyvän Jupiterin välinen neliö saa meidät rimpuilemaan, avain kuin kiinniotetut villihevoset. Mars on kaksosten merkissä, eikä se ole suinkaan rauhallisin merkkissijainti. Piikkinä lihassa on vielä Marsin ja Pluton välinen kvinkunssi, joka toimii vahvana ärsykkeenä. Jos olo käy sietämättömäksi, koeta löytää toimintaa, johon purkaa Marsin energiaa rakentavasti. 

Marsin ja Vestan välinen kolmio näyttää mihin sydämen liekki kannattaa kohdistaa. Mitkä asiat saavat sydämesi sykkimään onnesta? Mitkä lämmittävät ja lisäävät elinvoimaa? Täydenkuun aikaan näemme Kuun täyteläisenä̈ ja kokonaisena. Voimme kuulla syviä̈ alitajuisia viestejä̈, joita sisältämme kumpuaa. Tällöin voit vapauttaa itsesi asioista, joita et enää tarvitse. Täydenkuun parantavat energiat sekä puhdistavat, eheyttävät että ravitsevat. 

”Vesi symboloi potentiaalin kokonaisuutta - kaiken mahdollisen olemassaolon lähdettä.” - Mircea Eliade 

Eheytyvää viikonloppua ja Täydenkuun aikaa! !

Ystävällisin terveisin  
Johanna Vilén 
http://www.kuussajamaassa.com/

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).

Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa

Karma-astrologian alkeet verkkokurssi 49€ - Aloita kurssi ILMAISEKSI

Olen rakentanut yhdessä Anne Sundellin kanssa Karma-astrologian alkeet -verkkokurssin, jossa voit tutustua tarkemmin omaan astrologiseen karttaasi karma-astrologian valossa. Karma astrologian alkeet koostuu kahdesta kurssi osasta joista ensimmäisen osan voit aloittaa ILMAISEKSI. Kurssin toinen osio avaa varsinaiset karma-astrologian alkeet. Kurssille voi osallistua jokainen. Ei siis tarvitse tietää vielä karma-astrologiasta yhtään mitään. Avaamme aiheita kurssilla kohta kohdalta ymmärrettävällä tavalla.

Tutki karma-astrologian verkkokurssia lähemmin tästä

Siirry tilaamaan kurssin ILMAINEN 1. osa täältä

Siirry tilaamaan kurssin 2 osa: Karma-astrologian alkeet osa 2 täältä

Astrologian verkkokurssi osa 1: Aloita kurssi ILMAISEKSI

Astrologian verkkokurssi osa 1 - Astrologinen syntymäkartta

Jokaiselle meistä muodostuu syntymämme hetkellä ns. kartta, joka on kuin pysäytetty kuva aurinkokuntamme planeettojen sijainneista ja keskinäisistä suhteista juuri tuolla kyseisellä hetkellä (on siellä muutakin kuin planeetat). Astrologinen syntymäkartta on loputtomien mahdollisuuksien aarreaitta, josta riittää ammennettavaa lapsuudesta aina elämän viimeisille metreille saakka. 

Astrologinen kartta sisältää hurjasti informaatiota luonteestamme, vahvuuksistamme ja haasteistamme. Eli astrologia onkin paljon paljon enemmän kuin vain yksi tekijä, ja tätä monipuolisuutta tutkin kertoessani tulkinnoissani Sinusta Sinulle.

Kurssin 1. osa opettaa sinut piirtämään astrologisen karttasi. Oman kartan laadittuasi olet valmis aloittamaan tositoimet kurssin nro 2 :ssa varsinaisten kurssivideoiden avulla. Tervetuloa kurssin ensimmäiseen osioon veloituksetta. 

Ota astrologian verkokurssin ILMAINEN 1 osa kokeiluun täältä

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...