Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

31.10.2022

Suomi kohtalon pyörteissä vuonna 2024

Planeetta uutiset tänään klo 19.00. Tervetuloa mukaan liveen tästä linkistä:

Suomen astrologisella kartalla tapahtuu koko ajan valtavaa henkistä edistymistä kohti vuonna 2024 tapahtuvaa Suomi-Neidon uudelleen syntymistä Pluton tullessa tekemään yhtymää Suomen kartan keskitaivaalle ja Venukselle. Tunnelma Suomen kansan tulevaisuudesta väreilee sielussani vielä voimakkaammin kuin 2019 koko maapalloa koskevaa transformaatiota tutkaillessani. Vuosi 2020 on tähän päivään mennessä osoittautunut kohtalokkaammaksi vuodeksi maailmassa kuin kukaan olisi osannut kuvitella. Ikävintä tässä kuolemaa tuottavassa todellisuudessa on ollut se, että kohtalomaisuus oli nähtävissä jo etukäteen ja se on jatkunut viimeiset kaksi vuotta. Nyt sama hurja muutosvoima ja kohtalonomaisuus on nähtävillä Suomen astrologisella kartalla ajoittuneena vuoteen 2024.

Kuvassa näkyy Suomen kartta ja Pluton yhtymä keskitaivaalle ja Venukselle. Venus keskitaivaalla kuvaa Suomi-neitoa ja Pluton yhtymä taas Suomi-neidon uudelleen syntymistä, joka toteutuu 2024 vuoden aikana. Samaan aikajanaan yhdistyvät Saturnuksen ja Jupiterin kovat aspektit Suomen astrologisen kartan taivaan valoille eli Auringolle ja Kuulle sekä lisäksi maamme itsenäisyyttä ja omaehtoisuutta kuvaavalle Marsille. Saturnus ja Jupiter tuovat tullessaan kokonaan uuden järjestyksen synnytystuskien keskelle. Kosmoksen korjaavaa ja uudistavaa energiaa on liikkeellä niin valtava määrä, ettei puolueilla, hallituksella tai presidentillä ole mitään mahdollisuutta vaikuttaa tapahtumien kulkuun. Se todellinen uudelleensyntyminen ja uudelleen järjestäytyminen tapahtuu kansan keskuudessa. Shamanistinen ja kautta aikain arvostettu henkinen tietoisuutemme on jo aloittanut massiivisen heräämisen.

Elämme hetki hetkeltä korkeammassa sisäisessä värähtelyssä, jonka ansiosta koko elämämme ja ystäväpiirimme rakentuu uudelleen. Nyt ovat tulkinnat poikkeuksetta nostaneet esille suuren sisäisen pakon irrottautua kaikista omaan rauhaan kuulumattomista asioista ja ihmisistä. Toinen toistaan traagisempia tilanteita tulee eteen päivittäin ja en voi kuin hämmästellä, kuinka myrkyllisissä olosuhteissa ja tilanteissa jotkut ovat eläneet näennäisesti hyvää ja normaalia elämää. Nyt ja tästä eteenpäin se on koko ajan mahdottomampaa. Suomen heimo alkaa heräämään omaan itsenäiseen rakkaudelliseen voimaansa tavalla, joka tulee ratkaisevasti horjuttamaan maamme täysin korruptoituneita valtarakenteita. Olemme uuden ja ratkaisevasti nykyistä upeamman aikajakson kynnyksellä uudelleen syntyneenä vihittynä kansana.

Jotta mahdollisimman moni pystyisi ottamaan rauhassa ja rakkaudessa oman paikkansa tässä upeassa uudelleensyntymisen prosessissa, suosittelen lämpimästi katsomaan oheisen videon keskustelustamme Sami Nuoran kanssa ja sen jälkeen sydäntäsi kuunnellen tulemaan mukaan tällä viikolla käynnistyvälle kolmen kuukauden verkkokurssille, joka avaa salattuna olleita ovia alkuperäisen ja sisimmässämme latenttina olleen viisauden lähteille. Tästä linkistä astrolaisille alennettuun hintaan.

https://wonderia.world/product/ikitieastro/

ASTROLOGIAN INTENSIIVINEN TULKINTAKURSSI 12.-13.11. 2022 HÄMEENLINNASSA klo 10-17

Astrologian harrastajien hartaista pyynnöistä johtuen järjestän Hämeenlinnan mystisessä kammiossani intensiivikurssin, jonka aikana jokainen alan perusteisiin tutustunut tulee löytämään ihmeellisen kyvyn kuunnella, kun kartta muuttuu eläväksi informaation lähteeksi. Mystiseen kammiooni mahtuu max 10 osanottajaa. Viikonlopun hinta on 200€. Avaamme henkistä näkökykyä musiikin, meditaation ja hengityksen avulla aina tulkintasessioiden välillä.

Ilmoittautuminen puhelimitse numerooni 0400-728408 (Ellen vastaa, niin soitan takaisin heti kun ehdin)

HEMMOTTELUPÄIVÄ HÄMEENLINNASSA 11.11.2022

Olisiko aika antaa valoa pimeyden keskelle tällaisen ✨valoisan✨hemmottelulahjan muodossa itseltä itselle? Muutama aika vielä jäljellä perjantaille 11.11. Saatiin siis idea Seppo Tanhuan ja Alli Tupalan kanssa, että pidämme perjantaina 11.11. kokonaisvaltaisen hyvän olon -päivän @wetterhoffintalo , jossa Alli tekee 30min kehohoidon, minä 30min homeopaattisen konsultaation ja Seppo 30min astrologisen kartan/ajankuvan tulkinnan. Hoito-kokonaisuuden hinta on 150€. Voit varata ajan 1,5h settiin: ❤️ Marika 0407389944 ❤️ Alli 0503371373

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...