Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

21.10.2022

vieraskirjoitus:

Muuntuvat tunnelmat

Sunnuntaina 23.10. Aurinko ja Venus siirtyvät skorpionin merkkiin. Ennen sitä ne ovat kolmiossa kaksosten merkissä olevaan Marsiin ja vesimiehen merkissä olevaan Vestaan. Vaikka Mars saa tukea, se on silti epämukavuusalueella ennen perääntyvää vaihettaan. Tiistaina Uudenkuun kartalla kolmioon tulee mukaan Merkurius. 

Marsin neliöt perääntyvälle Neptunukselle sekä perääntyvälle Jupiterille lisää laajentumispaineita, siinä missä Marsin ja Pluton välinen kvinkunssi tuo ylivirittyneen lisänsä.  

Merkurius on diplomaattinen ollessaan vaa`an merkissä. Pallaksen ja Lilithin neliöt lisäävät omat mausteensa soppaan. Pallas on viisas ja strateginen jumalatar, siinä missä Lilith on omassa voimassaan järkkymätön. Neliö on aktiivinen aspekti. Uudenkuun kartalla Merkuriuksen ja Pluton välille muodostuu myös neliö.  

Merkuriuksella on tekemistä. Se on perusluonteeltaan eloisa ja nopea, joten neliöt voivat lisätä sen kierroksia turhankin paljon. Kun vielä otetaan huomioon Merkuriuksen ja Neptunuksen välinen kvinkunssi, tunnelma puuroutuu. 

”Perhonen voi syntyä vain koteloitumisvaiheen kautta. Koteloitumisvaihe on väistämätön, sen yli ei voi hypätä, sillä kaikki avautuu ja paljastuu hitaasti, vaihe vaiheelta, omalla ajallaan, eikä sitä voi pakottaa. ” -Ram Dass 

Tiistaina 25.10. kello 13:48 on Uusikuu skorpionin merkissä. Auringon ja Kuun kanssa samassa asteessa on Venus. Kyseessä on osittainen Auringon pimennys. Kun tähän keskittymään tulee Jupiterin kvinkunssi, se voi tuntua kuin sohaisi muurahaispesään. Tunnelmat muuttuvat vetäytyvämmiksi ja syvemmiksi, samaan aikaan kun Uusikuu avaa uudenlaisia mahdollisuuksia. 

”Elämä ei ole oman itsensä löytämistä. Elämä on oman itsensä luomista”. -George Bernard Shaw  

Babyloniassa skorpionia symboloi Istar, joka oli naiseuden, seksuaalisuuden, hedelmällisyyden, sodan sekä taistelujen jumalatar. Samaa jumalatarta edustaa Inanna. Planeetoista häneen liitettiin Venus. 

Yksi skorpionin mytologisista tarinoista liittyy Orioniin, jolla oli tapana uhota jumalille. Orion oli kehunut tappavansa kaikki eläimet ja olevansa paras metsästäjä. Äitimaa Gaian sanotaan luoneen skorpionin, jotta tämä lähtisi metsästämään metsästäjää. 

Joissain tarinoissa skorpioni tappoi Orionin, kun taas toisissa Artemis yritti suojella Orionia ampumalla skorpionin, mutta osuikin vahingossa Orioniin. Zeus nosti sekä Orionin että skorpionin tähdistöiksi, muistuttamaan ihmisiä ylpeyden vaaroista. Hän asetti tähdistöt vastakkain, jotta he eivät pystyisi taistelemaan enää, eivätkä koskaan näkyisi samaan aikaan yötaivaalla.  

Sanotaan että skorpioni ajan alku symboloi vaihetta, jossa Gaia loi skorpionin jahtaamaan Orionia. Skorpionin loppuvaihe liittyy aikaan, jolloin skorpioni nostettiin tähdistöksi.  

”Mitä enemmän ihminen hiljentyy, sitä enemmän hän kuulee. ” –Ram Dass 

Lempeää viikonloppua sekä tulevaa Uudenkuun aikaa!

Ystävällisin terveisin  
Johanna Vilén 
http://www.kuussajamaassa.com/

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).

Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa

Karma-astrologian alkeet verkkokurssi 49€

Olen rakentanut yhdessä Anne Sundellin kanssa Karma-astrologian alkeet -verkkokurssin, jossa voit tutustua tarkemmin omaan astrologiseen karttaasi karma-astrologian valossa. Karma astrologian alkeet koostuu kahdesta kurssi osasta joista ensimmäisen osan voit aloittaa ILMAISEKSI. Kurssin toinen osio avaa varsinaiset karma-astrologian alkeet. Kurssille voi osallistua jokainen. Ei siis tarvitse tietää vielä karma-astrologiasta yhtään mitään. Avaamme aiheita kurssilla kohta kohdalta ymmärrettävällä tavalla.

Siirry tilaamaan kurssin ILMAINEN 1. osa täältä

Siirry tilaamaan kurssin 2 osa: Karma-astrologian alkeet osa 2 täältä

 

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...