Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Irene Länkinen

Irene Länkinen

20.10.2022

vieraskirjoitus:

Elämä puhuu meille

Miten olet kokenut viimeisten kahden vuoden tapahtumat? Oletko joutunut mahdollisesti pelkojesi kanssa kasvotusten? Oletko kenties joutunut muuttamaan elämääsi? Tai oletko kenties joutunut matkalle tuntemattomaan omaan sisimpääsi?

Viime vuosien tapahtumat ovat laittaneet meidät kääntymään kohti sisintämme, eikä todellakaan suotta. Elimme vuosia unohduksissa ja ulkoistaen kaiken elämästämme. Vain harvat elivät kunnioittaen sisintään, irtaantuneena oravanpyörästä, jossa juoksemme kuulematta omaa sisintämme. Viime vuosien tapahtumat ovat tulleet syystä, ja syy siihen on valmistelu tulevaan.

Mihin meidän tulisi olla valmiita? Siitä on useita näkyjä ja visioita, mutta se minkä voin sanoa varmaksi on valmius seistä omassa totuudessa. Valmius ymmärtää syvällisesti, kun kukaan muu ei ymmärrä. Valmius olla rauhan tilassa, kun muut ovat menettää järkensä. Sillä sitä tulee tapahtumaan.

Voimme nähdä tapahtumat riistona, pimeyden ja valon taisteluna tai alkemian lailla elämän puheena. Sinä valitset jokaisessa hetkessä, miten näet kaiken. Uskallatko luottaa omaan totuuteesi? Kuuletko elämän puhuvan ja johdattavan silloinkin, kun maallinen ymmärrys ei riitä?

Miten elämä puhuu meille?

Vielä hetki sitten elimme yltäkylläisyydessä. Elämä oli helppoa ja tuhlasimme paljon. Käytimme kaiken aikamme työhön, matkusteluun, kaikkeen mitä on ulkopuolellamme. Herkuttelimme yhteiskunnan keksimillä keinoilla lähes jatkuvasti. Pandemian myötä tiemme katkaistiin, meidät kirjaimellisesti pakotettiin pysähtymään ja jäämään paikoilleen. Meitä estettiin matkustamasta, kiellettiin kaupoissa kiertely, baareissa ja festareilla juokseminen.

Miten olisimme voineet kuulla elämän puhuvan meille tässä kohtaa?

Nyt on aika pysähtyä ja asettua aloilleen. Nyt on aika kohdata syyt, joiden vuoksi juoksemme oravanpyörässä jatkuvasti unohtaen sisäisen äänemme. On aika puhdistaa omaa mieltä ja kehoa, vähentää ulkopuolelta tulevien toksisten asioiden vaikutusta. On aika palata juurilleen ja muistaa miten elämää eletään itsestään käsin, omavaraisena.

Entä uusimmat haasteet sähkön, ruuan ja bensan hinnan nousussa.

Kun jäimme paikoilleen koteihimme, olisimme voineet pysähtyä itsemme äärelle. Mutta edelleen ulkoistimme olemisemme, sillä luonteemme ei halunnut antaa periksi. Käytämme sähköä valtavan paljon tänä päivänä itsemme viihdyttämiseen, jossa pakenemme sisintämme, joka ohjaa meitä jatkuvasti. Voimme tilata kotiin ruokaa tai ruokia muistuttavia asioita. Raaka-aine pulan vuoksi monien ruokien hinnat ovat nousseet ja ehkäpä siitä syystä, että tarkastelisimme mitä syömme. Millaista ”ravintoa” laitamme suustamme alas. Kun matkustelu ulkomaille väheni, aloimme matkustella suomen sisällä. Siinä on monia hyviä puolia, mutta jälleen kerran juoksemme itseämme karkuun. Bensan hinnan nousu on myös ohjannut meitä vähentämään turhia ajoja. Varautumaan ettei kaupassa tarvitsisi käydä joka päivä ja se raottaa verhoa myös sille, mitä jos emme pääse autolla enää paikkoihin mihin ennen. Jossain kohtaa yhteiskunnassamme väläytettiin myös ajatusta tietulleista. Minusta elämä puhuu hyvin vahvasti sen puolesta, että meitä valmistellaan tulevaan. Kehotetaan pysähtymään sisimpämme äärelle, palaamaan juurillemme ja muistamaan millä on kaikista eniten merkitystä.

Sisimmästämme löytyy kaikki rikkaudet

Manifestaation voima on valtava, aineellistuminen fyysiseksi todellisuudeksi on nopeaa. Se mitä ajattelit eilen, on totta jo tänään. Useat meistä keskittyy ulkoisten asioiden manifestointiin, rahaan, autoihin, asuntoon tai muuhun materiaaliseen. Manifestoimme vapautta ja miellämme sen yhteiskuntamme vuoksi vapaudeksi sen luomista järjestelmistä. Se ajaa usein meidät ajattelemaan, että riittävä määrä rahaa toisi meille vapautemme. Onko se niin?

Manifestoinnin voima on voimakkaampaa mitä se on koskaan minun elin aikanani ollut. Mitä elämä yrittää sillä kertoa meille? Aikaa runsaudesta ja siitä, että voimme saada mitä haluamme? Mielestäni kyllä, mutta onko sen tarkoitus jälleen kerran löytyä ulkopuoleltamme? Eikö elämä ole jo vuosien ajan näyttänyt, että on aika kulkea tietä sisimpäämme?

Auttaako meitä todella ulkopuolelta tulevat rikkaudet tai runsaus, jos se puuttuu sisimmästämme? Kun pohdimme maallista omaisuuttamme näemmekö sen tuovan meille turvaa vai kenties huolia tai paineita? En sano, ettemmekö saosi tavoitella maallista mammonaa tai että siitä pitäis luopua. Haluankin kysyä sinulta millä todella on merkitystä?

Jos manifestaation voimalla voimme luoda elämäämme mitä tahansa, niin mikä olisi sellaista rikkautta ja runsautta, jota kukaan ei voi viedä sinulta pois, vaikka kaikki ulkopuoleltamme hajoaisi? Millaista runsautta tarvitsisit silloin, jotta voisit kuvitella olevasi vapaa?

Mitä todella haluaisimme?

Mistä voimme tietää mitä me todella haluaisimme? Itse henkilökohtaisesti olen sitä miltä, että maallinen ajattelu ja aivomme eivät voi koskaan tietää täydellisesti mitä haluaisimme. Sen vuoksi näen elämän puhuvan meille sisäänpäin kääntymisestä ja omien ydinhaavojen kohtaamisesta. Haavat olemuksessamme johdattelevat meitä valintoihin. Ne herättävät meissä tunteita, jotka laittavat meidät liikkeelle tekemään asioita. Jos sisimpämme olisi kohdattuna, uskon, että säntäily itsemme ulkopuolelle vähenisi merkittävästi. Ajatellessani tätä näen ihmisiä rauhan tilassa sellaisen vaurauden ja vapauden ympäröimänä mistä moni vain haaveilee.

Jos mielemme ei voi tietää mitä haluamme, niin miten voisimme manifestoida ”oikeita” asioita? Mikä osa meistä voisi ohjata meitä? Alitajuntamme, jossa haavamme sijaitsevat. Kääntymällä sisäänpäin alamme tuntea tunteita, joita pakoon olemme juosseet oravanpyörässämme. Joka hetki, kun tavoittelemme jotain ulkopuoleltamme, koemme sen puuttuvan sisimmästämme. Koemme tarvetta saavuttaa jotain, koska tiedostamaton haavamme ohjaa meitä alitajuisesti paikkaamaan sitä. Pysähtyminen itsensä äärelle aloittaa matkan syvälle sisimpään ydinhaavojemme äärelle. Pääsemme käsiksi tunteisiin ja ohjelmointeihin, jotka valheellisesti ovat johdattaneet meitä säntäilemään sinne tänne. Monet tunnelukko terapeutit ja valmentajat ympäri maailmaa puhuvat samankaltaisista asioista.

Yrittääkö elämä ohjata sinua tuntemaan selvemmin?

Tunteiden kautta manifestointi on voimallisinta mitä olen kokenut. Se kirjaimellisesti tuo kaiken elämään salaman nopeasti. Tunteet aineellistuvat fyysiseksi kokemukseksi, jotta saisimme kokea lisää manifestoimaamme tunnetta. Vetovoiman laki puhuu tässä myös. Saat sitä mitä jo olet. Vedät puoleesi sitä mitä sisimmässäsi tunnet. Kääntymällä sisäänpäin opettelet luottamaan omiin tunteisiisi. Se liitto on vahvin mitä ihmisten elinaikana voimme saavuttaa. Se ei petä eikä jätä meitä. Tunteet ovat jatkuvasti läsnä, olet vaimentanut ne tai et. Ne ohjaavat sinua jatkuvasti alitajuntasi kautta. Tulemalla tietoiseksi tunnetiloista, joissa elät voit manifestoida tunteiden kautta elämääsi mitä tahansa. Vaurautta ja vapautta, rakkautta ja iloa. Haasteeksi sinulle jää, luotatko elämän tietävän paremmin millaisista asioista saat näitä elämääsi.

Osaatko Sinä kuunnella elämän puhuvan Sinulle kaiken aikaa?

Uskaltaisitko Sinä antautua sen johdatukselle?

Terveisin
Irene Länkinen

Palaa Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Irene Länkinen

Olen 36 -vuotias yhden lapsen äiti. Oma elämäni on ollut suhteellisen erikoinen ja näihin vuosiin on mahtunut kaikenlaista. Vuonna 2010 alkoi varsinainen henkinen heräämiseni ja matka tähän missä nyt olen. Kovan kivun sekä kärsimyksen kautta minut revittiin hereille tähän todellisuuteen. Vuonna 2016 pääsin psykoterapiaan ja aloin ymmärtämään, että kaikki elämässäni on heijastusta sisäisestä minästäni. Siitä alkoi matka valmentajaksi ja tänä päivänä työkseni ohjaan ihmisiä kääntymään sisäänpäin, laskeutumaan oman sisimmän äärelle ja selvittämään ne juuri syyt omalle käytökselle sekä elämän pyörteille.

Henkinen "herääminen" on oivallusta alkaa katsoa sisäänpäin, ulkoisten syiden sijaan. Tämä "herääminen" alkaa hidastamaan elämäntahtia ja kyseenalaistamaan kaikkea sitä mitä meille on kerrottu totuutena. Se "herättää" oman sisäisen ohjauksen ja mielikuvien sekä ajatusten kautta alamme saamaan viestejä, jotka kyseenalaistaa meidän oman totuuden elämästämme.

Minuun ja työhöni voit tutustua lähemmin täällä: www.irenelänkinen.fi

Irene Länkinen

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...