Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

14.10.2022

vieraskirjoitus:

Luopumisen aika 

Merkurius on siirtynyt vaa`an merkkiin Auringon ja Venuksen seuraksi. Auringon ja Venuksen konjunktio nostaa arvomaailman sekä elämästä nauttimisen teemat parrasvaloihin. On hyvä miettiä mitkä asiat ovat kunnossa ja mitä olisi muutettava. Joskus saatamme pitää asioista sekä toiveista kiinni, vaikka ne eivät olisi enää elinvoimaisia. Vertauskuvana voi miettiä kotia, jossa on niin paljon tavaraa, ettei siellä mahdu tekemään mitään kunnolla. Et välttämättä enää näe, mitkä ovat tarpeellisia ja mitkä ei. Kaiken keskeltä voi löytyä todellisia aarteita. Sama pätee ajatuksiin ja tunteisiin. Välillä on tehtävä inventaario, jotta näemme mistä energiamme koostuu. 

”Todellinen löytöretki ei ole uusien maisemien etsimistä, vaan uusien silmien saamista.” -Marcel Proust  

Jokaisessa kolikossa on kaksi puolta. Ottaessasi kolikon, saat ne molemmat. Periaatteessa elämä on hyvin yksinkertaista. Miksi se ei tunnu siltä? Meillä on odotuksia, joita saatamme pitää normaaleina, mutta joista voi muodostuakin vankila. Tämä lienee tuttua monelle meistä. 

"Taivas on myös jalkojemme alla niin kuin päämme päälläkin." - Henry David Thoreau 

Henry David Thoreau on kirjoittanut kirjan Walden: elämää metsässä, jossa hän pohtii ihmisen ja luonnon välistä suhdetta, yksinkertaista elämää sekä ihmisyyttä. Silloin kun elämä tuntuu monimutkaiselta, yksinkertaisuus on pyhä sana.  

Aurinko ja Venus ovat kolmiossa kaksosten merkissä olevaan Marsiin sekä vesimiehen merkissä olevaan perääntyvään Saturnukseen ja Vestaan. Perjantain ja lauantain välisenä yönä Kuu ohittaa Marsin ja osallistuu kultaiseen ilmakolmioon omalla lisäpainollaan. Kuu liikkuu nopeasti, mutta sen liikkeitä ei pidä aliarvioida. Kuu aktivoi Marsin toiminta energian sekä tahtotilan. Sillä tunteella lataamme akkumme. 

"Pimeyden lailla nöyryys tuo esiin taivaalliset valot." -Henry David Thoreau 

Aurinko ja Mars ovat luonteeltaan maskuliinisia, siinä missä Venus ja Kuu ovat feminiinisiä. Perääntyvän Neptunuksen sekä perääntyvän Uranuksen kvinkunssit Auringolle ja Venukselle sekä Pluton ja Marsin välinen kvinkunssi voivat nostaa puolustusmekanismit pintaan. Jos käytetään isompaa orbia eli etäisyyttä, Venuksen ja Auringon konjunktio on suurkuvio Jodin eli jumalansormen kärkenä. Ärsykkeillä on sanomansa, ne eivät tule turhaan. Mahdollisten tulehduspisteiden näkeminen voi auttaa muuttamaan toimintamalleja, jotka ovat johtaneet kyseiseen tulehdukseen.  

Marsin ja Neptunuksen välinen neliö voi tuntua kuin olisi keskellä matalapainetta. Sumu on kaunista katseltavaa, jos ei ole kiire minnekään. Joskus lyhyet, vaikka viidenkin minuutin pituiset tauot voivat saada ihmeitä aikaan. Luopuminen voi olla vapauttavaa.  

”Aikaansaamisen jalon taidon lisäksi hallitse myös se jalo taito, että jätät asioita tekemättä. Elämän viisaus muodostuu epäolennaisuuksien eliminoimisesta”. — Lin Jutang

Ystävällisin terveisin  
Johanna Vilén 
http://www.kuussajamaassa.com/

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).

Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Tänään vielä saatavilla edulliseen hintaan

Tarjoukset voimassa 10 – 14.10.2022 klo 24 saakka.

Astrologian verkkokurssi osa 1: Aloita kurssi ILMAISEKSI

Yksi parhaista jutuista tässä kurssisarjassa on se, että sen pääsee aloittamaan ilmaiseksi. Kurssin ensimmäinen osa antaa jo valtavan määrän tietoa astrologiasta ja ennen kaikkea omasta astrologisesta kartastasi, jonka pääset itse piirtämään tai voit laiskana opiskelijana pyytää tietokonetta piirtämään sen puolestasi palanen kerrallaan siten, että näet karttasi piirtyvän alusta alkaen ja samalla selittäen, mitä kyseinen osa kartasta tarkoittaa. Jo nämä perustiedot antavat kokonaan uuden näkökulman kaikkiin tilaamiisi astrologisiin tulkintoihin. Ota kokeiluun ILMAINEN 1 osa täältä

Astrologian verkkokurssi osa 2: Tutustu syntymäkarttasi tekijöhin 39€ / norm 59€

Tervetuloa kurssin toiseen osioon myös mukaan! Jos olet jo suorittanut kurssin ensimmäisen osion, olet valmis siirtymään jatko-osaan.

Oman kartan laadittuasi olet valmis aloittamaan tositoimet varsinaisten kurssivideoiden avulla. Verkkokurssiin sisältyy live-zoomien muodossa tapahtuva perehdyttäminen astrologian perusteisiin noin kahden viikon välein. Zoom-videot jäävät kurssisivulle myöhemmin mukaan tulevien kurssilaisten katsottaviksi.

Jatka tarjoushinnalla kurssin toiseen osioon. Tarjous voimassa 10 – 14.10.2022 klo 24 saakka.

Tavanomaisen astrologian perusteet viikonloppukurssin hinta on materiaaleineen 240€, mutta nyt saat saman paketin tästä laajasta ja perusteellisesta astrologian peruskurssista erikoistarjoushintaan vain 39€./ norm 59€.​

Kurssiosiolla on tyytyväisyystakuu
Annan verkkokurssille tyytyväisyys takuun. Ellet jostain syystä koe oppivasi millään tulkitsemaan omaa astrologista karttaasi aiempaa paremmin verkkokurssin ja live iltojen avulla, niin palautan maksamasi summan takaisin tilillesi ilman kyselyitä.

Tutustu lisää ja tilaa kurssin 2 osa täältä

Astrologian verkkokurssi osa 3: Aspektit ja transiitit – karma ja tulevaisuus 39€ / norm 59€

Tervetuloa tiedolliseen ja henkiseen syväsukellukseen Astrologian verkkokurssin 3 osan pariin ensin oman karttasi ja sen jälkeen muiden karttojen pyhään geometriaan aspektien (planeettojen väliset kulmat) ja transiittien (planeettaohitukset) välityksellä.

Opiskeltuasi ja omaksuttuasi ensin Astrologisen peruskurssin 1 ja 2 osan tiedot: astrologisen eläinradan merkit, huoneet ja planeettasymbolit kurssit, niin olet valmis rakentelemaan näiden tekijöiden välisiä lukemattomia yhteyksiä ymmärrettävään ja itsetuntemustasi vahvistavaan muotoon aspektien ja transiittien avulla.

Astrologian kurssin 3 osa on ehdottomasti se kaikista mielenkintoisin osa, mutta samalla myös haastavin kurssiosuus astrologian verkkokurssin 3:sta moduulista. Siksi siihen tulee varata aikaa ja kärsivällisyyttä. Helppoa reittiä ei yksinkertaisesti ole olemassa, vaikka oppiminen itsessään on suhteellisen yksinkertaisen geometrian oivaltamista.  Aspektit kannattaa kuitenkin pyrkiä sisäistämään mahdollisimman hyvin ennen transiittien kimppuun hyökkäämistä. 

Kurssin 3 osioon tulee opiskelua tukevat LIVE lähetykset, jotka taltioidaan kurssin live taltiointeihin.  Voit siis edetä kurssilla omaa tahtiasi tai opiskella live opetustuokioiden tahtiin. Live opetustuokioissa teemme selvää karttasi aspekteista yksi kerrallaan ja pääset yllättymään erityisistä lahjakkuuksistasi uudelleen ja uudelleen live-lähetysten edetessä. Live lähetykset jäävät kurssivideoiden taltiointeihin opetusmateriaaleiksi jatkoa varten, joten kurssin voi aloittaa ihan milloin tahansa myöhempänäkin ajankohtana. 

Jatka tarjoushinnalla kurssin toiseen osioon. Tarjous voimassa 10 – 14.10.2022 klo 24 saakka.

Kurssiosiolla on tyytyväisyystakuu
Annan verkkokurssille tyytyväisyys takuun. Ellet jostain syystä koe oppivasi millään tulkitsemaan omaa astrologista karttaasi aiempaa paremmin verkkokurssin ja live iltojen avulla, niin palautan maksamasi summan takaisin tilillesi ilman kyselyitä.

Tutustu lisää ja tilaa kurssin 3 osa täältä

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...