Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Jäniksen vuosi 2023

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2023

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2023. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

2.10.2022

Nyt saa taas lisätä vauhtia, mutta hiljaksiin

Lokakuu on varsin ristiriitainen kuukausi sisältäen moninaisia vaihtoehtoja haasteista palkintojaksoihin. Tämä viikko on kuitenkin juhlimisen arvoinen Merkuriuksen lähdettyä jo sunnuntaina etenemään kolmiossa Plutoon. Kaikenlainen suullinen ja kirjallinen kommunikaatio on hyvällä mallilla, samoin kuin opiskelu ja erilaisten sopimusten tekeminen. Myös Saturnuksen, Auringon, Venuksen ja Marsin välinen kultainen kolmio suosii kaikkea mahdollista toimeen tarttumista tällä viikolla. 

Sunnuntain täysikuu loimottaa hyvässä kulmassa Saturnukseen ja siksi tuleva viikonloppu onkin otollista aikaa tehdä konkreettisia ratkaisuja omaan intuitioon luottaen elämässä yleensä ja erityisesti rakkauselämän alueella, vaikka päätökset Chironin oppositiosta johtuen voivat olla kovinkin kipeitä. Kipu on kuitenkin parantavaa, joten sen ei pidä antaa estää ratkaisujen tekemistä. Lokakuun Planeetta Uutisissa tarkempi kuvaus kaikille merkeille. 

Opiskelua voisi tulla testaamaan Kuusankoskella 8. - 9.10. pidettävälle astrologian peruskurssille, jonne tätä kirjoittaessani on vielä kaksi paikkaa vapaana. Kurssin hinta 300€ sis kurssimateriaalin, täysihoidon ja tarvittaessa yöpymisen kurssipaikalla. Kurssiin sisältyy myös laaja tulkintaopas. Ilmottautumiset / tiedustelut: Minttu Autio 050-5790596    mintunmindia@gmail.com

Myös Pluto jarruttaa koko viikon ja lähtee sunnuntaina etenemään pitkän perääntymisen jälkeen. Tällä viikolla alkavat tähän asti hiukan jumissa olleet jutut jälleen nytkähdellä eteenpäin ja syksyn edetessä tilanne paranee kuukausi kuukaudelta.

Astrologian verkkokurssin livelähetykset jatkuvat nekin 13.10. klo 18.00 kurssilaisille suunnattuna lähetyksenä

Verkkokurssin ensimmäinen osa on ilmainen ja siihen pääset tutustumaan tästä linkistä. 

Tutustu ILMAISEEN astrologian peruskurssin 1 osaan täällä

Omien voimavarojen kanssa on syytä olla varovainen lokakuun kaksi ensimmäistä viikkoa Auringon ja Venuksen tehdessä oppositiota Chironille ja viikonloppuna myös Kuulle. Sairastumis- ja loukkaantumisriski on globaalilla tasolla korkea ja sairastumisten seurauksena toistaiseksi kunnossa olevien taakka kasvaa suuremmaksi. Silloin on pidettävä itse huolta siitä, ettei vedä itseään liian tiukille.

Täytyy muistaa edelleen tarkkana vaikuttava Saturnuksen ja Uranuksen neliö, joka heittelee kapuloita kaiken paikoilleen jymähtäneen tekemisen rattaisiin täysin odottamattomalla tavalla. Vähänkään väsyneenä tuohon haasteeseen on mahdotonta vastata kovin menestyksellisesti. Jos taas pidät hyvin huolta tasapainostasi, löytyvät ratkaisutkin helposti.

Poliittiset ja taloudelliset konfliktit saattavat roihahtaa milloin tahansa lokakuun aikana ja muitakin riskejä leijuu ilmassa. Kaasuputkien lisäksi saattavat myös verkkoyhteydet sakata monestakin syystä. Auringonpilkkujakso paukuttaa sekin aika kovilla panoksilla verkkokaapeleita. Käteistä kannattaa pitää saatavilla. Tallinnassa ollessani siellä oli 3 tuntia kestävä katkos pankkiyhteyksissä ja kaupoissa ei sinä aikana toiminut mikään muu kuin käteinen raha. Monet joutuivat jättämään ostoksensa kauppaan, koska pankkiautomaattikaan ei toiminut. Onneksi olin jo silloin varautunut moiseen ja sain ostokset mukaani.

Luojan lykky, että edes Merkurius jo hiippailee eteenpäin, joten pidetään lippu korkealla ja energiatasot balanssissa.

Lokakuu on ristiriitainen kuukausi kaikkine haasteineen ja mahdollisuuksineen. Jos kaipaat korkeamman tietoisuuteesi aktivointia tässä ajassa avuksesi, niin helpoiten siinä Sinua auttaa Astrokalenteri. Sen avulla saat henkilökohtaista tietoa siitä millaisia aspekteja ( haasteita tai positiivisia mahdollisuuksia ) tulet kohtaamaan meneillään olevassa ajassa ja lähitulevaisuudessa.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...