Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Jäniksen vuosi 2023

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2023

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2023. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

30.9.2022

vieraskirjoitus:

Alitajunnan hiljainen voima 

Torstaina 29.9. Venus siirtyi vaa`an merkkiin. Venus on Auringon vieressä (6 asteen etäisyydellä) ja oppositiossa perääntyvään Jupiteriin. Venus on omimmillaan ollessaan härän tai vaa`an merkissä. Aurinko nostaa sen vielä entisestään näkyviin ja muistuttaa tarkistamaan rakkauteen, arvomaailmaan sekä elämän nautintoihin liittyviä tekijöitä.

Vaaka etsii harmoniaa, joten perääntyvän Jupiterin paine voi tuntua ärsykkeeltä. Siinä missä Jupiteriin liitetään onnenkantamoiset ja laajentuminen, myös Venus tarvitsee osansa onnesta. Onko sitten kyseessä tahtojen taistelu vai tasapainon tarkistuspiste, sillä on sanomansa. Jos katsomme liian kauas, emme välttämättä näe asioita, jotka on ratkaistava ensin, jotta pääsemme aikanaan määränpäähän.

Auringon ja Pallaksen välinen neliö tarkentuu alkuviikolle mentäessä. Pallas on viisas soturi jumalatar, joka osasi ajatella isoja kokonaisuuksia. Parhaimmillaan voimme antaa eriparisille tekijöille tilaa löytää omat luonnolliset paikkansa. 

Merkuriuksen perääntyvä vaihe päättyy sunnuntaina 2.10. Sen jälkeen se viettää hetken varjoalueella ennen kuin pääsee täyteen vauhtiinsa. Merkurius on neitsyen merkissä ja oppositiossa perääntyvään Neptunukseen sekä kolmiossa perääntyvään Plutoon. Siinä missä Neptunuksen oppositio hämmentää, Pluton kolmio vahvistaa. Pluto symboloi alkuvoimaa ja vaistonvaraisuutta. Merkuriuksen ja perääntyvän Vestan välinen kvinkunssi voi tuntua ristiriitaiselta. Vesta symboloi omistautumista ja keskittymistä, mutta kvinkunssi on alitajuinen haastekulma. Jos yritämme pakottaa itseämme tekemään päätöksiä, voi olla Vestan liekki sammuu alta aikayksikön. Alitajunnassa on paljon asioita, joita päivätietoisuutemme ei aina tiedosta. Niiden työstäminen vaatii aikansa, jota meidän tulisi kunnioittaa. Nyt ennen kuin Merkurius pääsee omaan luonnolliseen rytmiinsä, on hyvä antaa mielelle hetken lepohetki.   

"Monet kuvittelevat, että näynhakumatkalla nähdään jonkinlainen ilmestys. Heidän täytyy ymmärtää, että voima ei aina näyttäydy suurten ja mahtavien asioiden muodossa. Voit etsiä jotakin suurta, mutta pieneen asiaan voi sisältyä suuri voima. Me mutkistamme elämää ajattelemalla, että koko elämäni on yhtä murhenäytelmää, sillä tarkoituksena on elää yksinkertaista elämää ja nauttia siitä. Salli pienten asioiden täyttää joitakin unelmistasi ja toiveistasi. " - Karhunsydän, Creek-intiaani, Muskogee-heimon johtaja 

Merkuriuksen ja Marsin välinen neliö voi pistää aivosähköt sekaisin. Mars on kaksosten merkissä ollessaan hyvin vilkas ja aktiivinen. Kun se on neliössä Merkuriukseen sekä Neptunukseen, siitä täydentyy T-risti kuvio. Voi olla, että joudumme tekemään hieman enemmän töitä, jotta saamme otteen siitä, miten ja miksi toimimme. Kun Mars on kolmiossa perääntyvään Saturnukseen sekä perääntyvään Vestaan periksiantamattomuutta löytyy. Ehkä voimme asettua leirinuotion äärelle ja keskittyä vahvistamaan sisäistä liekkiä. 

”Ihmisen perimmäinen valinta-sikäli kuin hän haluaa ylittää itsensä- on se, luodako vai tuhota, rakastaako vai vihata”. -Erich Fromm  

Lempeää viikonloppua!

Ystävällisin terveisin  
Johanna Vilén 
http://www.kuussajamaassa.com/

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).

Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa

Tänään 30.9.2022 klo 18 Astro LIVE: Planeetta Uutiset lokakuu 2022

LIVESSÄ paneudumme mysteeri porukalla ja silti huolella jokaisen horoskooppimerkin lokakuun tunnelmiin pe 30.9.2022 klo 18.00 alkavassa suorassa lähetyksessä Youtube kanavallamme, jonne pääset tästä linkistä:

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...