Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

23.9.2022

vieraskirjoitus:

Syyspäiväntasaus toimii siltana uudenlaiseen aikaan 

Perjantaina 23.9. kello 04:04 Aurinko siirtyy vaa`an merkkiin ja on syyspäiväntasauksen aika. Alamme keskittyä enemmissä määrin sisäisen Auringon äärelle. Siinä missä kesä on ollut kasvun aikaa, syksy liittyy sadonkorjuuseen. Syksy näyttää syvimmät ja kauneimmat värinsä. Ilma viilenee, valon määrä̈ vähenee ja alamme pikkuhiljaa siirtyä̈ lepotilaan. Nyt on aika nauttia kesän aikana kertyneestä sadosta. Voimme hiljentyä kynttilän äärelle ja miettiä asioita, joista olemme kiitollisia sekä asioita, joita haluamme saattaa päätökseen. Syyspäiväntasauksesta alkaa astronominen syksy, joka jatkuu talvipäivänseisaukseen saakka. 

Syyskuun loppupuolella on perinteisesti vietetty suomalaista syysjuhlaa Kekriä̈. Juhlaa saatettiin viettää̈ loppukesästä̈, kun kesän työt oli tehty, aina pitkälle syksyyn saakka. Juhlan aikana syötiin runsaita aterioita, nautittiin sadosta ja valmistauduttiin talvea varten.  

Kreikkalaisessa mytologiassa Demeterin tytär Persephone palasi miehensä Hadeksen luokse manalaan syyspäiväntasauksen aikaan. Kun Persephone oli manalassa maa ei kantanut satoa ja köyhtyi. Kun Persephone palasi takaisin maan päälle, Demeter teki taas maasta viljelykelpoisen ja maa alkoi elpymään. 

Perjantaina Merkurius perääntyy vaa`an merkistä neitsyen merkkiin. Tällöin Auringon ja Merkuriuksen konjunktio on tarkimmillaan. Aurinkoa ja Merkuriusta vastapäätä on perääntyvä Jupiter. Tämä oppositio aspekti muistuttaa meitä maltillisuudesta. Aikataulut ja suunnitelmat voivat mennä uusiksi. On hyvä tunnistaa sisältä tulevia tuntemuksia, jotta voi toteuttaa oikeanlaista rytmiä parhaalla mahdollisella tavalla. Auringon ja Merkuriuksen kolmio perääntyvälle Plutolle on luonteeltaan voimakas ja intensiivinen. Vaikka kyseessä on positiivinen aspekti, on syytä olla varovainen. Saatamme voimantunnossa unohtaa, että hyvätkin asiat kuluttavat ja tarvitsevat panoksensa. Kun siirrymme syksyn sykliin, on aika hiljentää tahtia ja tarkistaa, että jokaisessa päivässä on mukana tarpeeksi lepohetkiä. 

Venus on neitsyen merkissä ja oppositiossa perääntyvään Neptunukseen. Siinä missä neitsyen merkki kaipaa selkeyttä ja rauhaa, Neptunuksen oppositio voi tuntua hämmentävältä ja rauhattomalta. Venuksen ja perääntyvän Vestan välinen kvinkunssi voi aiheuttaa alitajuisia vaatimuksia ja paineita. Venuksen ja Pluton välinen kolmio tuntuu jo, vaikka ei olekaan vielä tarkimmillaan. 

Mars on kolmiossa perääntyvään Saturnukseen. Parhaimmillaan Saturnus lisää periksiantamattomuutta ja toimii hyvänä ankkurina kaksosten merkissä olevalle Marsille. 

Perääntyvä Uranus on Kuunnoususolmulla härän merkissä. Perääntyvän Khironin kvinkunssi skorpionin merkissä olevalle Kuunlaskusolmulle voi nostaa muistoja pintaan. Olemme siirtymävaiheessa, joten on hyvä valmistautua uuteen aikaan rauhoittuen ja leväten. Voimme samaan aikaan viimeistellä keskeneräisiä asioita, kunhan vain annamme alitajunnalle tilaa työstää kaikkea sitä, mitä emme päivätietoisuudessa välttämättä edes tiedosta. Voimme tarkistaa onko asioita, joista olemme valmiita luopumaan? Mihin haluamme keskittää energiaa? Mitkä̈ asiat ravitsevat ja vahvistavat sinua? Missä asioissa kaipaat hoivaa ja turvaa? 

Maanantaina 26.9. kello 00:54 Uusikuu vaa’an merkissä. Tämä vahvistaa syyspäiväntasauksesta alkanutta uutta sykliä. Vaa`an merkkiin liittyy monia erilaisia kertomuksia. Alla on niistä joitain. 

Themis oli oikeudenmukaisuuden, jumalallisen lain ja järjestyksen jumalatar. Hän opetti ihmiskunnalle oikeudenmukaisuuden ja moraalin lait sekä piti yllä vuodenaikojen tasapainoa. Themis oli myös Astraean äiti. Themis muistuttaa kuinka tärkeää on olla tasapainossa itsensä sekä luonnollisten rytmien kanssa.  

Themiksellä oli paljon lapsia. Hän synnytti muun muassa kolme horaa, jotka suojelivat ihmisiä. Eunomian vastuulla oli järjestys, Diken maallinen oikeus ja Eirenen rauha sekä vauraus. Themiksen lapsia olivat myös kolme moiraa eli kohtalotarta. Klotho määräsi ihmisen syntymähetken ja toimi kehrääjänä. Lakhesis oli vastuussa ihmisen elämän aikaisista tapahtumista. Atropos päätti, milloin elämänlanka katkeaa. 

Roomalaisessa mytologiassa vaaka edustaa tasapainon ja oikeudenmukaisuuden jumalattaren Astraen kädessä olevaa vaakaa.  

Alkujaan vaa'an tähdistöä pidettiin joissain kulttuureissa skorpionin tähdistön osana ja sitä kutsuttiin skorpionin kynsiksi. Näin se etsii tasapainoa neitsyen merkin ja skorpionin merkin välillä. Ei ole ihme, että monet vaa`an sekä neitsyen mytologiat sekoittuvat toisiinsa. Myös Dike, Nemesis ja Tyche liitetään näihin jumalattariin. 

Mihin sinä kaipaat tasapainoa? Minkälaiset asiat tasapainottavat elämässäsi olevia eriparisia tekijöitä? 

Kaunista syyspäiväntasausta ja maanantain Uudenkuun aikaa!

Ystävällisin terveisin  
Johanna Vilén 
http://www.kuussajamaassa.com/

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).

Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa

Syyspäiväntasaus tarjous:
Maya tulkinnat

Katso mitä kerrottavaa astrologi Seppo Tanhualla on maya tulkinnoista. Tulkinnoilla on täysi tyytyväisyystakuu. Päätä itse onko siitä Sinulle hyötyä vai ei! Jos et tunnista itseäsi tulkinnasta niin palautan rahat tilillesi.

Maya astrologinen Elämän tulkinta

Maya-astrologinen Elämän olosuhdetulkinta

Maya-astrokalenteri

Tarjoukset voimassa 23 - 25.9.2022. 

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...