Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Esa Hyppönen

Esa Hyppönen

23.9.2022

vieraskirjoitus:

Missä on voima, missä on valo - 23.9.2022 Syyspäiväntasaus ja Tzolkinin keskikohta

Spektraali Tähti laittaa liikkeelle kolmannen valonvuosineljänneksen (23.09.2022- 20.12.2022).  Tzolkinin ydintä lähestyttäessä ajan olemus on irtautumassa voiman ja massan ylikuumentuneilta vaikutusalueilta, hakeutuen enemmän aineetonta valovoimaa ja muotoa painottaviin arvoihin ja sisältöihin. Sensitiivisyyden kaikilla asteikoilla ollaan menossa jyrkässä kulmassa kohti korkeuksia.

Syyspäiväntasaus avautuu eteemme näyteikkunamaisesti tyyliä ja eleganssia huokuen. Näköaloja riittää, samoin niiden arvioitsijoita. Asioita saatetaankin myydä runsaskätisesti koristeltuna ja pakattuna mitä erityisempiin mielikuviin kuin testaten, mitä haluamme uskoa ja mitä emme. Moni kakku päältä kaunis sanontaa on kuitenkin hyvä muistella ja pitää pää kylmänä. Mitä itse haluisit koristella ja tuoda tähtisateeseen saamaan sille kuuluvaa huomiota ja arvostusta?

Kohtaamisen voimasta ammentamista

Kauneus kasvaa kukkaansa pienistä asioista ja liikkeistä, kehittyen sisältä ulos päin. Ei reaktio reaktioista tyyliin vastapalloja paukuttaen, vaan kokonaisuutta ja kokonaisuuteen mahtuvan sisällön tietoisella laajentumisen ajatuksella. Tähden luontainen tila on rajaton avaruus. Riitasoinnut tulevat kyllä aina jollain tapaa ja muotoa näkyviin, mutta niihin ei suinkaan tarvitse pysähtyä tai vielä vähemmän lukita elämänmalliaan. Valon luonne on paljastaa ja laittaa liikkeelle omalle kiertoradalleen se, minkä pimeys on pysäyttänyt ja pyrkinyt kätkemään. Voima on nyt varsinkin siellä missä kontrastit pääsevät kohtaamaan toisiaan kunnioittaen, ja nostamaan valovoimaisuutta esiin ihan meissä kaikissa.

Spektraalin soinnun erotteleva ja tiivistävä pyrkimys yksinkertaistaa asioita aineellisilla tasoilla voi siis olla silti sisäisesti hurjan laajentavaa ja mieltä kiehtovaa. Vähempi on enempi pitää Tähden kohdalla todella paikansa.  Silti kaukaisen valon symbolina Tähden, oman tähtisiemenemme aktivoiminen edellyttää ajattelun laajentamista ja energian poisvetämistä maailman loputtomista huolista ja tuskasta, jonne se helposti jämähtää kiinni jääden määrittämään reviiriämme. Rajattomuus ja maailmanparantaminen ovat Spektraalin Tähden ominta sarkaa ja siihen se tarjoaa herkkyystyökaluina luottamusta ottaa vastaa ja tutkia niitä intuitiivisia signaaleja, joita emme aiemmin ole ehkä tunnistaneet sellaisiksi tai pitäneet mitenkään merkityksellisinä. 

Omilla vahvuuksilla

Tähti syttyy ja sytyttää, varsinkin silloin kun epäolenaisuudet on saatu siivottua jaloista ja aloitekyky napakoitu omiin käsiin. Muuten oivallukset saattavat jäädä kovin lyhyiksi tähdenlennoiksi. Näkyvää suoraviivaisuutta ja rakastavaa läsnäoloa huokuva Tähden vuosineljänneksen alku on mitä suuremmassa määrin myötäelävyyttä herkkyyksille, jotta niiden kääntäminen ja näkeminen voimavarana voisi kirkastua.  Näitä herkkyystyökaluja voit tarkastella omasta maya-astrologisesta elämäntulkinnasta ja taustoja kartoittavasta elämänolosuhdetulkinnasta.  Seuraa tähteä!

Syystasaus terveisin
Maya-astrologi Esa Hyppönen

Maya tulkinnat erikoistarjouksessa 23 -25.9.2022!

Katso mitä kerrottavaa astrologi Seppo Tanhualla on maya tulkinnoista. Tulkinnoilla on täysi tyytyväisyystakuu. Päätä itse onko siitä Sinulle hyötyä vai ei! Jos et tunnista itseäsi tulkinnasta niin palautan rahat tilillesi.

Maya-astrokalenteri

Maya astrologinen Elämän tulkinta

Maya-astrologinen Elämän olosuhdetulkinta

Tiedätkö jo mikä on maya merkkisi?

Jos et niin tutustu siihen täällä

 

Palaa Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...