Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

16.9.2022

vieraskirjoitus:

Palava sydämen liekki

Aurinko on neitsyen merkissä ja oppositiossa perääntyvään Neptunukseen. Siinä missä Aurinko valaisee, Neptunuksen oppositio hämmentää. Kun mukaan otetaan Auringon ja perääntyvän Pluton välinen kolmio viikonlopusta tulee mielenkiintoinen. Pluto on luonteeltaan intensiivinen ja voimakas. Siinä missä Pluto lisää elinvoimaa, Neptunuksen energiat saattavat salakavalasti vesittää niitä. Yllättävät muutokset jaksamisessa sekä tahtotilassa voivat aiheuttaa sekaannusta. Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisenä on Auringon ja perääntyvän Vestan kvinkunssi. Omistautumisen liekki voi heitellä pelon kipinöitä, jolloin saatamme paineen alla kyseenalaistaa sydämen ääntä. 

”Osaan sanoa kymmenellä kielellä kiitos,
osaan hyvää uutta vuotta toivottaa.
Mutta aamuöisin loistavaa tähteä en kiinni saa.” 

-Juice Leskinen, Rakkauden haudalla 

Perääntyvä Merkurius on vaa`an merkissä ja oppositiossa perääntyvään Jupiteriin. Siinä missä vaa`an merkki hakee tasapainoa, Jupiter saattaa laittaa odotukset korkealle. Jupiterin ja Merkuriuksen neliöt Pallakselle lisäävät painetta tehdä viisaita päätöksiä. Jos yritämme toimia diplomaattisesti joka suuntaan, emme voi toimia ollenkaan. Voimme silti toimia kunnioittavasti ja oikealla tavalla, vaikka olisimme asioista eri mieltä.  

”Hän on opetellut rakastamaan, hän on vailla koulutusta.
Siksi arvostelijoissaan aiheuttaa pahennusta.
Ne häntä piikittelee, mutta hän sen kestää kyllä.
Hän ei rakkautta tee, hän pitää sitä yllä.” 

-Juice Leskinen, Rakkauden ammattilainen 

Venus on neitsyen merkissä ja tarkassa neliössä Marsiin. Maskuliinisen ja feminiinisen tasapainon välille muodostuu paineita. Meissä kaikissa on kummatkin puolet edustettuina. Neliön paine voi liittyä sisäisiin ristiriitoihin yhtä lailla, kun ihmissuhteisiinkin. Venuksen ja perääntyvän Khironin välille muodostuu alitajuinen haastekulma eli kvinkunssi. Venuksen ja perääntyvän Junon välinen oppositio voi liittyä arvoristiriitoihin, sopimuksiin sekä toiveisiin. 

Vaikka Venus on kovan paineen alla, se ei jää ilman tukea. Venuksen positiiviset aspektit perääntyvälle Uranukselle sekä Kuunsolmuille muistuttaa, kuinka tärkeä on katsoa elämänsuuntaviivoja tämän hetken lisäksi niin eteen- kuin taaksepäinkin.  

Kreikkalaisen filosofi Platonin mukaan on kolmea erityyppistä rakkautta. Eros edustaa seksuaalista ja intohimoista rakkautta, Filia (Philia) veljellistä kiintymystä sekä ystävyyttä ja Agape jumalallista ja hengellistä rakkautta. 

Erokseen liitetään kontrollin menettäminen, huuman tunne ja kiihkeys. Se on luonteeltaan kuluttavaa, mutta myös nautinnollista. Filia sitä vastoin on jakavaa ja kunnioittavaa ystävyyttä sekä yhteenkuuluvuutta. Se on tasa-arvoista ja uskollista rakkautta, jota voimme kokea niin ystäviä, perheenjäseniä kuin muitakin läheisiä kohtaan. Agape on epäitsekästä, hyväksyvää ja pyyteetöntä rakkautta, joka on sävyltään hengellistä. 

Näiden kolmen rakkauden muodon lisäksi on olemassa monia muitakin. Ludus kuvastaa rakkauden leikkisää, lapsenomaista ja kiusoittelevaa puolta. Pragma sitä vastoin symboloi pitkäkestoista, sielullista ja hyväksyvää rakkautta, jossa molemmat osapuolet kunnioittavat toisiaan ja ovat valmiita tekemään kompromisseja. Filautia (Philautia) on tervettä itserakkautta ja arvostusta, ilman että se on muilta pois. Siinä on mukana myötätuntoa sekä ymmärrystä niin itseä kuin muitakin kohtaan. Storge on perheeseen ja sukuun, mutta myös mahdollisiin lapsuuden aikaisiin ystävyyssuhteisiin liittyvä kiintymyksellinen ja kunnioittava rakkauden muoto. Mania taas liittyy pakkomielteiseen kiihkeään rakkauteen, jossa henkilö etsii täydentymistä toisen ihmisen kautta. Kyseessä voi olla epätasapainoinen ihmissuhde, johon liittyy läheisriippuvuutta. 

”Vaikka minä puhuisin ihmisten ja enkelien kielillä mutta minulta puuttuisi rakkaus, olisin vain kumiseva vaski tai helisevä symbaali. ” – 1. kirje korinttilaisille, Raamattu 

Me koemme elämämme aikana monta erilaista rakkauden muotoa, joiden kautta voimme ymmärtää niin itseämme, toisia ihmisiä, kuin elämää itseään aina vain paremmin. Samojen asioiden haasteisiin liittyy myös kipujen kokeminen, jolloin saatamme menettää toivomme ja sukeltaa syviin vesiin. 

Marsin ollessa kaksosten merkissä ja sekstiilissä Khironiin on mahdollista uusiutua ja löytää sisältä kumpuavaa iloa sekä uudenlaista tapaa toimia ja toteuttaa itseään. Marsin kvinkunssi skorpionin merkissä olevalle Kuunlaskusolmulle voi nostaa menneisyyden kipuja lihasmuistiin. Jos emme jää niihin kiinni, ne voivat toimia myös ärsykkeinä, jotka nostavat päätään, mutta jäävät pikkuhiljaa taakse. 

”Syksy saapuu kuin vanhus se hymyilee
vaikka liepeitään liekit jo nuolee
Se on viisas se mitään ei turhaan tee -
elää vain kunnes aurinko kuolee” 

-Juice Leskinen, Myrkytyksen oireet 

Lempeää viikonloppua!

Ystävällisin terveisin  

Johanna Vilén 
http://www.kuussajamaassa.com/

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).

Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa

Kosminen tietoisuus kutsuu Sinua!

Haluaisitko tietää tarkemmin millaisia energiota kohtaat elämässäsi päivä-, viikko-, kuukausi- tai vuositasolla? Astrokalenterista saat tietoa siitä, millaisia aspekteja ( haasteita tai mahdollisuuksia ) tulet kohtaamaan juuri nyt tai lähi tulevaisuudessa tässä ajassa. Kokeile ILMAISEKSI 4 viikkoa.  Riskitön et sitoudu mihinkään, mutta saat mahdollisuuden katsoa milaisia energioita tulet kohtaamaan ensivuoden aikana Kulta-ajan tekijänä. Tarjous koskee vain uusia kokeilijoita. Siirry tilaamaan Astrokalenteri kokeiluun tästä.

Karma-astrologian alkeet verkkokurssi 49€

Olen rakentanut yhdessä Anne Sundellin kanssa Karma-astrologian alkeet -verkkokurssin, jossa voit tutustua tarkemmin omaan astrologiseen karttaasi karma-astrologian valossa. Karma astrologian alkeet koostuu kahdesta kurssi osasta joista ensimmäisen osan voit aloittaa ILMAISEKSI. Kurssin toinen osio avaa varsinaiset karma-astrologian alkeet. Kurssille voi osallistua jokainen. Ei siis tarvitse tietää vielä karma-astrologiasta yhtään mitään. Avaamme aiheita kurssilla kohta kohdalta ymmärrettävällä tavalla.

Siirry tilaamaan kurssin ILMAINEN 1. osa täältä

Siirry tilaamaan kurssin 2 osa: Karma-astrologian alkeet osa 2 täältä

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...