Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Tiikerin vuosi 2022

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2022

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2022. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

19.9.2022

Aika-avaruudesta avaruusaikaan

Auringon kolmio Plutolle ja Venuksen kolmio Uranukselle antavat loistokkaan lähtölaukauksen tälle muutenkin merkittävälle viikolle. Olemmehan lähestymässä syyspäivän tasausta ja sen kautta alkavaa sisäänpäin kääntymisen aikakautta erityisesti täällä pohjoisella vyöhykkeellä. Tasauspäivästä tekee erityisen myös se, että samaan aikaan perääntyvä Merkurius ja merkkiä vaihtava Aurinko ovat yhtymässä keskenään Neitsyen ja Vaa’an rajalla. Merkurius siirtyy Neitsyeen ja Aurinko Vaakaan.

Symbolisesti tällainen samanaikainen siirtymä kuvaa suurta mahdollisuutta ottaa koppi omaan elämääsi tulossa olevista positiivisista mahdollisuuksista ja päästää tietoisesti irti elämääsi rajoittavista ja vaikeuttavista sitoumuksista. Molemmat tapahtuvat samaan aikaan ja siksi tapahtumien järkeileminen saattaa tuntua mahdottomalta tehtävältä. Molemmat energiat ovat voimakkaita ja muutoksen kannalta välttämättömiä, mutta niiden tulee antaa toteutua mahdollisimman paljon omalla painollaan. Muutoksen virtaan heittäytyminen onnistuu parhaiten mahdollisimman tyhjässä olotilassa korkeamman tietoisuutesi ohjauksessa. Jos kaipaat korkeamman tietoisuuteesi aktivointia avuksesi, niin helpoiten siinä Sinua auttaa Astrokalenteri. Sen avulla saat henkilökohtaista tietoa siitä millaisia aspekteja ( haasteita tai positiivisia mahdollisuuksia ) tulet kohtaamaan meneillään olevassa ajassa tai lähitulevaisuudessa.

Yksi mahdollisuus kohota korkeamman värähtelyn taajuuksille on myös Kosmisten äänitaikureiden äänihoitosessio, johon pääsin pari viikkoa sitten tutustumaan. Kokemus oli sanoin kuvaamaton.

Astron live-zoomissa torstaina 22.9. klo 18 heittäydymme myös korkeammille taajuuksille

Suosittelen järkeilyn ja pähkäilemisen sijasta osallistumaan torstain live-tapahtumaan 22.9. klo 18.00, jossa kerron aluksi hiukan alkamassa olevasta Vaa’an ajasta ja sen jälkeen annan puheenvuoron Lampenin Timolle, joka kertoo hengittämisen ihmeellisestä vaikutuksesta Sinun kannaltasi oikeiden ja elämää helpottavien ratkaisujen tekemiseen. Lähetyksen lopuksi pääsemme osallistumaan hengityksen avulla tehtävään meditaatioon, joka tähtää muutosta kaipaavan tilanteesi valoisaan ja kauniiseen korjaantumiseen. Pyrimme pitämään lähetyksen keston noin tunnissa, mutta onnistumisesta en uskalla antaa takuuta.

Pääset mukaan lähetykseen 22.9.klo18.00 tästä:

P.S. Astrologian minikurssi vasta-alkajille Hämeenlinnassa 24.9. klo 10-18 ( Tilaa 9 osanottajalle )

Kurssilla opetellaan tekemään perustulkintaa astrologisesta kartasta ja tietysti tekemään se kartta jo ennen kurssille tuloa tuolta astron sivulta. Tämä on pilottikurssi salaisessa kurssitilassa ja siksi hinta on vain 50€. Paikka ilmoitetaan vain kurssille osallistuville ja todella intensiivinen kurssi on tiedossa.

Ilmoittautuminen vain puhelimitse minulle p.0400-728408 ( Kun kurssi on täynnä menee puhelu vastaajaan, joka ilmoittaa, ettei tilaa enää ole). Varaudu antamaan syntymätietosi ja sp-osoitteesi puhelua ottaessasi.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Mestari Harun blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...