Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Tiikerin vuosi 2022

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2022

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2022. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Janne Laakso

Janne Laakso

13.9.2022

vieraskirjoitus:

Kuka sammuttaa viimeisenä valot?

Viime aikoina olemme saaneet ainoastaan kuulla sähkön ja energian kallistumisesta, pulasta tai jopa katkoista. Kauanko meillä riittää energiaa, sähköjä? Riittääkö talvella lämpö ja valot tähän karuun pohjolan maahan?

Kuka sammuttaa viimeisenä valot, vai sammutetaanko niitä lainkaan? Enpä otakaan kantaa tässä kirjoituksessa sähköihin, valoihin tai muihinkaan maallisiin energia-asioihin, vaan kuka sammuttaa viimeisenä vanhaksi menevän ajan valot?

Ollaan eletty jo muutamia vuosia kaikennäköisissä ihmeellisyyksien ajassa. viimeiset 2,5 vuotta on ollut kuin vuoristorataa. Välillä ei ole tiennyt ollaanko vuoristoradassa, kummitusjunassa vai karusellissä. Karusellien pyörittäjiä on ollut monenlaista tahoa, josta ei aina ota selkoa, kuka on kukin ja mikä on mikin.  Kaikki kuuluu käsikirjoitukseen ja kaikki tapahtumat kuuluvat tapahtua. Ihmiskunnan tulee avata silmänsä omaan toimintaansa ja tapoihinsa toimia. Sehän on selvää, että näin ei voi jatkua. Kaikki tapahtumat johtavat aina johonkin suurempaan ja parempaan.

Jos katsoo viimeiset 100 vuotta, mitä on tapahtunut, niin kriisejä kriisin perään

On ollut sotia, taloudellisia- ja energiakriisejä, on ollut monenmoista pandemiaa ja ties vaikka mitä. Joku voisi tulkita, että ei tässä olla menty eteenpäin lainkaan. Kun asiaa tarkastellaan Universumin sykleillä, niin 100 vuotta ei ole mitään. Ensinnäkin, kun aikajänteistä puhutaan miljardeista vuosista. Toiseksi Universumissa ei aikaa ole, koska me ihmisethän olemme sen keksineet. Kyseessä on ikuisuus tai iänkaikkisuus, miten vaan haluaa sen ilmaista. Tällöin 100 vuotta ei ole yhtään mitään. Me kaikki tiedämme, että Universum toimii energeettisten syklien kautta ja ja nyt olemme tulossa suureen muutosvaiheeseen. Muutokset eivät koskaan tapahdu ilman kipuilua, aivan kuten ei meidän maallisessa yksityisessäkään elämässä.

Kuten astrologiassakin tiedetään, ihmiskunta on jo siirtymässä vesimiehen aikaan. Kaikki astrologian harrastajat tietävät, että sehän tarkoittaa enemmän keskittymistä ja elämistä tunnepuolella. Kun materialistisesta elämästä siirrytään tunteiden maailmaan, niin kyllähän siinä rattaasta saattaa moni heittäytyä. Eihän se helppoa ole. Tällöinhän kaikki traumat nousevat pintaan, jotta uudelle tulee tilaa. Ihmisten erilaiset pelkotilat nousevat pintaan edellisistä elämistä. Jotta pääsemme eteenpäin, nämä kaikki tulee purkaa uuden alta. Sama asia koskee ihmiskuntaa kollektiivisesti. Asiat täytyy tulla pintaan eli näkyviin, jotta pääsemme kosmoksen vip kerhoon. Vip kerholla tarkoitan tietoisuuden tasoa, jota muualla pääsääntöisesti ”ollaan ja noudatetaan”. Sehän tässä hauskaa onkin, että korkeamman tietoisuuden tason omaavat ”oliot” ymmärtävät ihmisiä, mutta me emme heitä. Sekin on vielä muuttumassa, kun aika on.

Koska vanhan ajan valot sitten sammuvat?

Hyvä kysymys. Astrologisesti kaiketi 2030-luvun alussa. Toki on jo nyt huomattavissa, että ihmisiä herää massoittain maailmanlaajuisesti. Muutosprosessi on siis alkanut ja kovassa vauhdissa. Kyllähän tähän vielä muutamia vuosia menee, ennekuin selvät muutosmerkit näkyvät laajemmin. Me katsomme asioita ainoastaan omista näkökulmistamme, mutta pitää muistaa, että herääminen on käynnissä koko pallollamme. Ennen kuin se saavuttaa pimeimmätkin kolot ja kuopat, menee siihen aikaa. Kun Universum toimii, niin tapahtumat entisestään kiihtyy ja samalla tunnemme ja ihmettelemme, kuinka aika menisi nopeammin. Ei se mene, koska sitä ei ole olemassakaan.

Kuka sammuttaa vanhan ajan valot?

Ei tule olemaan ketään yksittäistä pelastajaa, valojen sammuttajaa taikka sytyttäjääkään. Kyllä me sen yhdessä teemme. Tätähän se ykseyskin on, olemme yhtä. Se on totta, että valo nousee Pohjolasta ja monelle saattaa vielä tulla aikamoisia yllätyksiä, minkälaisen merkityksen tämä pieni pohjoinen kansa tulee saamaan. Ei ole sattumaa, että olomme ovat juuri niin karut ,kuin tunnustamme. Ei ole sattumaa, että maassamme on vettä, lunta, kallioita, aavaa maata sekä 4 vuodenaikaa. Tämä kaikki on opettanut tiettyjä asioita, miten meidän kannattaisi hoitaa asioita. Olemme osaneet pitää kohtuullisen hyvää huolta Äiti maasta, sillä se miten me ihmiskuntana olemme palloamme kohdelleet, tulevat vielä eteemme. Pallomme on elävä organismi, joka ei ihan kaikkea kestä.

Niin, valo tulee nousemaan Pohjolasta. Henkisen heräämisen kokemus lähtee juurikin näistä karuista maisemista ja leviää Euroopan kautta maailmalle. Me, suomalaiset saamme vielä ylpeänä katsoa peiliin, että me olimme siinä vahavasti mukana ja avitimme asiaa eteenpäin. Se tulee kuitenkin vaatimaan kivikkoisen tien eteenpäin tässä Universumin suuressa näytelmässä. Joudumme kokemaan jos jonkinlaisia tapahtumia, jotta tuo seuraavaan tietoisuuden tasoon noustaan. Eihän ilman kokemuksia voida noustakaan. Ei hyvää ilman pahaa, ei rakkautta, ilman vihaa. Kaikki tiet vievät kuitenkin maatamme eteenpäin kuin vuoristorata. Ottakaamme se kaikki siis vastaan ilolla ja rakkaudella.

Eli siis kuka ne valot nyt sitten sammuttaa?

Sehän ei olekaan koko kirjoituksen kysymys, vaan se, kuka sytyttää uuden ajan tietoisuuden valot? Me suomalaiset sen teemme. Me tulemme olemaan vielä suunnannäyttäjiä monessa maallisessa asiassa. Tällä tarkoitan monessa. Tulee aika, jolloin muualta palloa tulee ryhmiä katsomaan, miten te olette kaiken saanut aikaan, miten olette onnistuneet luomaan täysin uutta tyhjästä, mutta kaikesta. Tällöin voimme todella ylpeinä katsoa muita silmiin ja sanoa; Me teimme sen, olemme kaikki yhtä tietoisuutta ja ykseyttä.

Terveisin
Janne Laakso 

Palaa Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Mestari Harun blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Janne Laakso

Olen Janne Laakso Helsingistä, perheellinen ja hyvinvointialan yrittäjä. Olen toiminut lähes koko elämäni turvallisuusalalla eri tehtävissä, kansainvälisessä yrityksessä. Viimeisten vuosien aikana olen keskittynyt mm hyvinvointialaan, niin fyysiseen kuin henkiseenkin. Tällä hetkellä omistan yrityksen 4 D Meditation & Wellness, joka keskittyy kokonaisvaltaiseen henkiseen hyvinvointiin. Tämän lisäksi olen mukana Tietoisuus Ry:n hallituksessa.

Omaa henkistä kasvumatkaani ja sisäistä unelmaani työstän rakkauden, totuuden ja ilon kautta. Ihmisten auttaminen, välittäminen sekä pyyteettömyyden esilletuonti ovat lähellä sydäntäni. Kasvun ja totuuden matkalla etsin Universaalia hyvinvointia elämääni, sekä haluan jakaa sitä sanomaa kaikille teille muillekin kirjoitusteni muodossa. Toisinaan kasvaminen ja siihen liittyvä totuus kieltämättä koskettaa, satuttaa, pelottaa, mutta myös rakastaa ja vapauttaa meidät oman egomme vallasta antaen sielumme valon hiljalleen alkaa kukoistamaan ennen näkemättömällä tavalla. Tervetuloa seuraamaan henkisenmatkan aiheisia blogejani.

T. Janne Laakso
www.tietoisuusry.fi

Janne Laakso

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...