Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

12.9.2022

Kuka tai ketkä ovat kaiken takana (Nainen on väärä vastaus)

Saturnuksen ja Uranuksen välinen neliö on jälleen aktiivinen, eikä pieniltä tai suuremmilta räjähdyksiltä tai ahdistuskohtauksilta ole ollut mahdollista välttyä kuluneen viikonlopun aikana. Täydestä kuusta alkoi kuitenkin koko tämän viikon jatkuva ja koko ajan herkistyvä jakso Auringon lähestyessä oppositiota Neptunukselle. Tarkaksi kuvio tulee vasta ensi sunnuntaina, mutta tämä viikko mennään vahvojen aavistusten aallokossa. Alitajunnasta tulee nousemaan varmasti aivan loistavia oivalluksia, mutta vastaavasti myös pitkään piilossa pysyneitä pelkoja, jotka purkautuvat voimakkaina reaktioina. Yllättävän usein näille omille tunnepurkauksille ei tunnu löytyvän mitään selvää tai edes suurin piirtein selvää syytä oman elämän kuvioista.

Olemme eläneet vuoden 2020 alusta lukien historiallisesti järkyttävää ja painostavaa jaksoa, jonka tiedettiin olevan tulossa jo 250 vuotta sitten, kun USA:ta perustettiin. Ketkä mahtoivat silloin olla tätä menossa olevaa aikaa profetoimassa? Jo Raamatun ilmestyskirjassa puhutaan ahdistusten ajasta, joka kohtaa kollektiivisesti koko ihmiskuntaa. Viimeistään tätä ahdistusten täyttämää aikaa eläessämme on mielestäni suunnattoman tärkeää tulla tietoiseksi suuremmista tahoista ja voimista, jotka ihmeellisellä tavalla tuntuvat elämäämme ja tunteitamme ohjailevan.

Kun alat hahmottamaan tätä suurempaa suunnitelmaa, pystyt paremmin ymmärtämään ja käyttämään hyväksesi kollektiivisia energiapurkauksia sen sijaan, että vain ahdistuisit niistä. Valo, rakkaus ja tietoisuus lisääntyvät hurjalla vauhdilla jakaen meitä kahteen leiriin monella eri tavalla. Sinä saat valita ymmärryksen tai ymmärtämättömyyden polun ja valinta on aina oikea. Vaikka kuinka haluaisit, et voi tehdä kumpaakaan valintaa toisen puolesta. Henkinen kasvu on vihkimyspolku läpi omien pelkojen ja elämää rajoittavien uskomusten kohti iloa, vapautta ja rakkautta.

Tervetuloa tänä iltana 12.9.2022 klo 18 suoraan Youtube-lähetykseen, jossa keskustelemme Thomas Wirenin ja Alexander Jalon kanssa kätketystä vallasta.

Kätketty Valta -seminaariviikonloppu tulee käsittelemään voimasuhteiden muodostumisia sekä niiden vaikutuksia globaalilla tasolla. Miten realistisia käsitteet kuten ’harmaa eminenssi’ ja ’eliitti’ loppujen lopuksi ovat? Kuinka ne vaikuttavat jopa sinun elämääsi?

Seminaariviikonloppu alkaa lauantaina 1.10.2022 kello 10:00 Tampereen Mediapoliksessa. Yleisöä pyydetään saapumaan tapahtumaan vähintään 15 minuuttia aikaisemmin. Päivät koostuvat 6:sta 45 minuuttia kestävästä luennosta, yhdestä 45:n minuutin ruokatauosta sekä kahdesta 30:n minuutin tauosta. Päivät päätetään 60:n minuutin paneelikeskustelulla minkä aikana yleisöllä on mahdollisuus esittää luennoitsijoille kysymyksiä.

Lippuja on tarjolla vain rajoitettu määrä (auditorioon mahtuu 110 osallistujaa). Mikäli kysyntä ylittää Mediapoliksen kapasiteetin merkittävästi tulemme vaihtamaan tapahtumapaikkaa pysyen kuitenkin Tampereella. Kahdenpäivän lippu 120€.

Lippu Jäävuoriseminaariin 1.-2.10.2022

P.S

OLET LÄMPIMÄSTI TERVETULLUT TILAISUUKSIIMME / Hämeenlinnan henkinen kehitys ry

Tilaisuudet pidetään toimitilassamme Kivijalassa, Palokunnankatu 10, Hämeenlinna.  Kivijalka on auki tuntia ennen tilaisuuksien alkua asiointiasi varten. Tapahtumissa on  ennakkoilmoittautuminen, huomioithan sen. Ilmoittautuminen tilaisuuksin on sitova.  Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta osallistumisen perumisesta peritään  maksu. 

15.9 klo 18:00-20:00 Astrologia ja muutokset maailman kartalla, Seppo Tanhua , 21€/18€

ilmoittautuminen https://nettiaika.fi/HMLhenkinenkehitys

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...