Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Evgenia Nyyssölä

Evgenia Nyyssölä

1.9.2022

vieraskirjoitus:

Aikamme on ennennäkemätön mahdollisuus oman mikrokosmoksen uudelleen järjestämiseen

Astrologit ja tietäjät näkevät maailman muutosprosessin ennalta ja kaukaa, aistivat sen vuosituhansien saatossa sykleistä rakentuvana kosmisena kehityksenä. Mystikot pystyvät tulkitsemaan tämän mystisen spiraalin eri vaiheita, helpottaakseen tulkinnoillaan ihmisten tuskaa spiraalin tehdessä jyrkkää mutkaa kohti uutta, suotuisampaa vaihetta. Astrologit siis lisäävät tulkinnoillaan ymmärtämystämme ympärillämme tapahtuvissa muutoksissa.

Kärsimystä yksikään mystikko tai astrologi ei kuitenkaan voi poistaa meiltä keneltäkään. Ihmisinä olemme jokainen velvoitettuja osallistumaan tässä ajassa meneillään olevaan kollektiiviseen värähtelyjen kohottamiseen, koska olemme luotuja samasta kosmisesta aineesta kuin massiiviset kosmiset taivaankappaleet, jotka energioillaan säätelevät mystistä Pyhää Järjestystä – Luomakuntaamme.

Meneillään olevassa ajassa on nähtävissä huomattavaa ahdistusta ja pelkoa

Tulkinnoissa ihmiset usein hädissään kysyvät, koska tämä osaltani loppuu? Vastaus on: avaa silmäsi - kun kaikki näkemäsi loppuu, myös tämä loppuu. Sinun olemisesi osana Luomakuntaa ei kuitenkaan lopu koskaan. Se vain muuttaa muotoaan aineessa ja aineettomassa kyllä, niin kuin tapahtuu nytkin, tunnetko?

Sinä valitset, vastustatko vai suostutko. Luuletko, että edes kaikki astrologin neuvot tai taikavoimat yhdessä saisivat aikaan muuta kuin Jumalan tahdon? Roomalainen filosofi Seneca, Neron neuvonantaja lausui jotenkin näin:

"Kohtalo johdattaa niitä, jotka tahtovat ja raahaa perässä niitä, jotka eivät tahdo."

Universumin voima on siis rajaton ja hallitsematon kuin on kuohuvan kosken virtaus. Voimme taistella kuohuja vastaan turhaan tai opetella nauttimaan virtauksesta minkä mukana kuljemme loputtomasti.

Katsoessani tässä ajassa transiitti listaa näen ainoastaan sen, mitä planeetat energioineen, nekin Jumalallisessa kosmisessa ohjauksessa tahtovat herättää ihmisessä juuri tässä ajassa: mistä luopua, mitä kutsua elämään, mille antaa huomiota ja mitä jättää säälittä taakse. Vastustamalla kosmista maailmankaikkeuden järjestystä saat aikaan vain rajua kärsimystä kohdallasi. Antautumalla Sielusi tiedolle ja maailmankaikkeuden loputtomaan virtaukseen osallistut suureen meneillään olevaan kosmiseen ja energeettiseen luomistyöhön.

Kanavointi 30.8.2022

Esitin Avalonin papittarille pyynnön avata tämän ajan kosmisia energioita ja tuoda lohtua ja ymmärrystä kaikille, jotka niitä kaipaavat.

Ehkä eniten hämmennystä ja pahan olon tunnetta huomaan aiheutuvan siitä, että emme tunne kuuluvamme mihinkään. Ei löydy luontevaa paikkaa olla, kotiasiat, kuten myös ihan konkreettisesti koti, on hyvin epävarma käsite todella monelle ihmiselle juuri nyt. Katso, mitä maailmassa tapahtuu, sillä prosessi on kollektiivinen eikä kukaan näin voi jättäytyä sen ulkopuolelle. Pakistanissa tulvat veivät koteja miljoonilta ihmisiltä, konfliktit ympäri maailmaa tuhoavat päivittäin vielä enemmän.

Asumiskustannusten ennennäkemätön nousu kotimaassamme, joka ei ole perusteltavissa millään järjen logiikalla, kärjistää pian tilanteen käsinkosketeltavaksi ja sydäntä särkeväksi näyksi. Olen nähnyt tulkinnoissa ja ihan omassakin tilanteessa, että on todella hankalaa olla kotona siellä, mihin enää ei tunne kuuluvansa. Itsekin olen tullut kasvotusten sen tilanteen kanssa, että enää en voi huijata itseäni, perustelemalla järjellä ja käytännön asioilla, missä minun on hyvä olla.

Meidän jokaisen on löydettävä paikkamme sydämen ääntä kuunnellen ja ehdoitta kunnioittaen. Konkreettinen koti ja oikea paikka, missä on hyvä olla, on todella tärkeä - silloin on ihmisellä rauha osallistua myös luomistyöhön. Rauha ja tyytyväisyys täytyy vaan ensin löytää omasta sydämestään, rakentamalla luottamussuhdetta omaan sisimpään ja omaan korkeampaan tietoisuuteen kuuntelemalla tunteita ja katsomalla omia tuntemuksiaan rakkaudella ja ymmärryksellä, hyväksyvästi ja lempeästi. Vasta sitten konkretia muotoutuu vastaamaan sisäistä olotilaa.

Jokainen ihmiselämä konkreettisessa maailmassa on mikrokosmos. Jokainen sielu on oman Universuminsa Luoja, joka luo ja toimii universaaleja lakia kunnioittaen ja näitä lakia avukseen käyttäen. Elämme hyvin erityistä aikaa, jossa on haasteensa, mutta myös ennennäkemättömiä mahdollisuuksia vaikuttaa oman mikrokosmoksen uudelleenjärjestämiseen.

Unohdetaan aggressiivisuus, viha, itsekeskeisyys. Nyt on aika, jolloin tarvitaan lempeyttä, ymmärrystä itseään ja muita kohtaan. Me tahdomme yhdistyä maailmanperheeksi, on synteesin aika. Myllerryksessä yhdistyvät perheet aivan uuteen järjestykseen, muodostuu uusia heimoja, kansakuntia. Ihmisiä yhdistää uudessa maailmassa Henki, tunne yhteenkuuluvuudesta ja sukulaisuudesta riippumatta heidän taustoistaan. Löydämme omiemme luo.

Tämä aika herättelee henkiin ja uuteen arvostukseen naisellisia piirteitä, jotka ovat olleet kauan aliarvostettuja ja vähäteltyjä, kuten lempeys, sydämen viisaus, huolenpito, intuitioon luottaminen, vieraanvaraisuus, tunteikkuus.

Näinä vaikeina aikoina tulee kannustaa hereille juuri näitä ihmiselämää suojelevia ja ravitsevia ominaisuuksia. Maskuliiniset piirteet taas ilmenevät muun muassa Korkeimman manifestaatiossa, rakkauden ja yhteisön suojelemisessa ja kunnioituksessa, Korkeimman palvelemisessa. Maskuliininen Mars -prinsiippi aina kysyy tekemisen motiivia: onko teon motiivi Pyhän Hengen siunaama, sielun kasvun mukainen ja sekä omaa sielunkehitystä tukeva, että lähimmäisen rakkautta suojeleva.

Kuin lintu tarvitsee molempia siipiään lentääkseen, niin myös ihminen omassa elämässään, mikrokosmoksessaan tarvitsee sekä feminiinistä että maskuliinista voimaa. Myös yhteiskunta etsii nyt vaikeuksissa toista siipeään, feminiinistä sydämen ja rakkauden voimaa. Tällä tavoin yhdistetään dynaamisuus, älykkyys ja voima sydämen viisauteen, huolenpitoon ja tunneälyyn. Molempia tarvitaan maailman ongelmien ratkaisemiseksi, jotta tuhoava voima käännettään luomiseksi, luonnon kanssa yhdeksi.

Tulevaisuutta ei siis kannata murehtia ja pelätä nyt, katso valoisaa puolta ja kuuntele sydäntäsi. Muutokseen sisältyy aina kaaos ja kaaoksessa syntyy uusi järjestys, joka tuo harmoniaa sinunkin elämääsi ja koituu lopuksi kaikkien parhaaksi. Feminiinisillä ominaisuuksilla on tässä muutoksessa keskeinen sija. Niitä tulee vahvistaa ja vaalia. Feminiininen prinsiippi on nousemassa, jotta voimme levittää molemmat siipemme ja lentää, tunnustellen ilmojen virtausta ja tekemällä yhdessä päätöksiä Pyhän Hengen motiivia noudattaen, sielun kehityksen ja niin myös maailman sielun korkeimmaksi hyväksi. Olemme yhtä. Tekemällä kunnialla oman osasi, autat parhaiten kaikkia.

Terveisin
Evgenia Nyyssölä
Astrologi, Naismystikko

Palaa Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Evgenia Nyyssölä

Instagramissa @evgenia_nyyssola_astrologi

Astrologia on minulle onnellisuuden ja ymmärryksen väline. Arvostan sen vuosituhansien takaista viisautta ja tinkimätöntä rehellisyyttä. Hiljennyn joka kerta astrologisen kartan edessä kuin lapsi, joka katselee tähtitaivasta. Nöyränä ja kiitollisena hämmästelen merkkeihin tallennettua suunnatonta viisautta, logiikkaa ja johdonmukaisuutta - ja annan sanojen tulla voimalla ja intuitiolla. Uskon, että olen astrologi, joka auttaa tähtiä syttymään - täällä päällä maan.

Instassa @astrovisio paljon reaaliaikaista stooria joka sykkii tämän ajan henkeä. Sekä feedissä astrologista tietoa ymmärrettävästi ja hauskasti. @astrovisio on käytännön visioita rohkeampaan elämään. Teen myös tietoisuutta avaavia Tarot -tulkintoja pitkällä kokemuksella. Tulkintani auttavat löytämään yhteyden tietoisuuteen, jotta elämäsi muuttuu täyteläiseksi ja kauniimmaksi, kärsimyksestä huolimatta ja sen tähden. Lupaan, että saat uutta tietoa, lohtua, ymmärrystä ja rohkeutta.

Voit lähettää sähköpostia evgenia.astrovisio@gmail.com 

Tai laittaa viestiä numeroon 0456476120. 
T. Evgenia

Evgenia Nyyssölä

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...