Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Janne Laakso

Janne Laakso

18.8.2022

vieraskirjoitus:

Totuus

Kirjoituksessa otan siis kantaa, mitä totuus tarkoittaa ja mikä sen merkitys tässä elämässä tai "unessa" on. Pyrin myöskin selventämään mistä totuuden löytää. En ota kantaa siihen, mikä omasta mielestäni on totuus, tai ei ole totuus, kirjoituksessa mainitsemiini asioihin.

Mediassa ja sosiaalisessa mediassa on viime aikoina ollut taas useanlaisia kirjoituksia aiheesta kuin aiheesta. Lähes kaikki ovat kirjoittaneet samasta aiheesta täysin erilaisia näkemyksiä. "Oikeaoppisella" valtamedialla on oma näkemyksensä asioista ja taas vaihtoehtoisilla mediasivustoilla omansa. Mikä näistä on totuus vai onko niistä mikään?

Totuus voidaan nähdä tällä hetkellä usealta eri kantilta

kysymys onkin, että mitä pidetään totuutena? Henry Kissinger sanoi aikanaan, että sillä ei ole mitään merkitystä mikä on totuus, vaan sillä, mitä pidetään totuutena. Tätä kutsutaan myöskin ihmisten manipulointina. Kysynkin, tätäkö media haluaa? Vastaan saman tien; sitä se näyttää haluavan. Sillä lietsotaan pelkoa, jolla ei välttämättä ole mitään tekemistä totuuden kanssa. Nyt tarkoitan valtamedian julkaisuja.

Niin kuin Jukka Viertomantereen v. 2021 julkaisemassa astrologisessa näkemyksessä mainitaan, olemme eläneet aikakautta, jossa vallankäyttäjillä on ollut tahto manipuloida sekä hallita ihmisiä. Tähän aikakauteen on liittynyt myös vahvasti tiedonsaanti sekä media. Toden totta on ollut huomattava, että totuudellista tietoa ei juurikaan saa tai sitä on vaikea saada. Samoin sitä on ollut vaikea löytää. Oikea tieto on ollut vaihtoehtoisen median piilossa, missä taas osassa on seassa disinformaatiota. Mitä sitten uskoa? Onko uskottavaa tietoa missään? On, se löytyy itsestämme, sisimmästämme. Kysykää itseltänne, mikä on totta, te sen tiedätte parhaiten.

Totuutta on samalla helppo ja vaikea ymmärtää

Oikea vastaus on YKSEYS=TIETOISUUS. Ykseys on ainut asia mikä on totta tässä kaikessa hulluudessa. Kaikki muu on täyttä harhaa tai illuusiota. Jos ymmärtäisimme tämän ykseyden merkityksen sekä totuudellisuuden, ongelmia ei juurikaan olisi.

Ykseys, me olemme yhtä, ei ole kuin yksi. Ei ole muita, ei sinua, minua, meitä, teitä tai heitä. On vain yksi. On vain yksi suunnitelma, itsellemme. Kun on vain yksi suuri suunnitelma, niin missä on se "pahuus" tai "pimeys" ? Jos "pahuus" tai "pimeys" on olemassa, niin silloin te olette se "pahuus" tai "pimeys". Näin se kuitenkaan ei ole. Minä, sinä, me, te ja he ovat pyyteetön rakkaus ja valo, joten "pahuutta" ja "pimeyttä" ei ole missään. Tai löytyvät ne meidän ja teidän omasta egosta, mutta muistakaa, ego on harhaa, sitä ei todellisuudessa ole olemassa. Tämä taas liittyy siihen, mitä me julkaisemme omissa medioissamme ns. "pahuutena", jota siis ei todellisuudessa ole olemassakaan. Miksi täällä sitten on sitä ns. kutsutta "pahuutta"? Itse kutsuisin sitä ennemmin kokemukseksi. Emme voi kokea sitä suurta rakkautta, ellei meillä ole vastakohtaa tai mittaria tähän.

Mikä tässä kaikessa on totta ja mikä ei?

Vastaus on kyllä ja ei. En vastaa tahallisesti hankalasti, mutta näin se vaan on. Miettikäämme taas kaikkea tätä hulluutta, mitä me koemme jo odotetun kauhun vuoden 2020 jälkeen. On ollut Koronaa, rokoteasiaa, energiakriisi päällä ja ruokapulakaan ei näytä helpottuvan. Hoitajapula on katastrofaalinen eikä Suomen maataloudellakaan kovin hyvin näytä menevän. Mistä nämä kaikki johtuvat? Aika moni asia laitetaan ilmastomuutoksen, sodan  tai jonkun muun asian piikkiin. Tai mikä on totuus pääminisrimme biletysvideosta? Miksi se päästettiin koko kansan nähtäville?

Kukaan ei tiedä totuutta näistä asioista, tässä illuusion maailmassa

Korona on sairastuttanut ihmisiä ympäri maapallon. Rokotusten jälkeen olemme kokeneet ennenkuulumattoman ylikuolleisuuden määrän. Energiakriisi ei ole vielä edes huipussaan, puhutaan sähkönhinnan vielä jopa viisinkertaistuvan, ja sähköyhtiöt pitävät tyhjillään olevia laitoksia reservissä. Suomen maatalotta on ajettu alas vuosikausia ja ennustetaan ennennäkemätöntä ruokapulaa Suomeen. Valtionjohtajat puhuvat, että toisen osapuolen pitää ehdottomasti voittaa sota. Miksei puhuta rauhasta? Itselleni kaikki nämä kuulostavat hyvin hullunkuriselta.  Muistan erittäin hyvin Seppo Tanhuan luennon v. 2019 Kulta-ajasta Hengen Tiedon messuilta. Se on juuri tätä. Ensin pitää kokea se vastakohta, jotta ymmärrämme ykseyden ja yhteisöllisyyden. Tätä vastakohtaa meille juuri nyt tarjoillaan avosylin Universumin toimesta.

Olemme itse laatineet, että näin tapahtuu. Siis ketä voisimme syyttää? Itseämme. Kaikki tapahtuu ainoastaan ja vain siksi, että ihmiset heräisivät juuri tähän ykseyteen. Ei se sen kummempaa ole. Voimme toki pitää jotakin asiaa totuutena tässä elämässä, mutta sekin on jonkun tai joidenkin mielipide. Tuomioistuimet tuomitsevat, päätökset ovat silloin tuomioistuimien mielipiteitä, joina me pidämme totuutena.

Keskity itseesi ja omaan heräämiseesi

No, tässä unessa ja illuusiossa joudumme nyt sitten "elämään" tämän kaiken tiedon keskellä, josta joudumme vetämään johtopäätökset tämän unen totuudenmukaisuudesta. Ykseyden kautta se totuus löytyy todella sisimmästämme, ei mistään muualta. Kysykää itseltänne, voisiko joku asia olla näin tai noin. Kuunnelkaa sisimpäänne, tunnustelkaa miltä kehossanne tuntuu. Muistakaa poistaa egon tuomat tunteet välistä. Ohittakaa egonne ja se mitä tässä unessa mahdollisesti haluaisitte, että toteutuisi.

Itse en oikeastaan voi olla mistään asiasta mitään mieltä. Toki asioita voin tuoda julki ja antaa muiden ihmisten päättää omista mielipiteistään. Kollektiivisissa asioissa ihmiset yhdessä päättävät omista kokemuksistaan. Voimme ainoastaan vaikuttaa omiin tunteisiimme, miten suhtaudumme tiettyihin asioihin.

Toiseksi, oma totuuteni ei ole muiden totuus. Kaikkein suurin totuus on rakkaus. Sen kun kaikki ymmärtäisivät, niin mitään näitä kriisejä ja muita ongelmia ei olisi. Mutta tarkoitus onkin saada kokemuksia.

Kehotankin ihmisiä keskittymään itseensä ja sellaisiin asioihin, jotka ovat muutettavissa, omat ajatuksensa. Muuta emme voi muuttaa. Kaikilla tapahtumilla on siis tarkoituksensa ja merkityksensä. Me kaikki olemme "valotyöläisiä", ei pelkästään joku tai jotkut. Me ihmiset jaamme ihmiset ryhmiin, "hyviin" ja "pahoihin". Ei ole "hyviä" tai "pahoja". Ne, joita pidämme "pahoina" uhraavat oman sielunsa tässä elämässä sille, että muut heräävät. Minusta se on suurta valotyötä se.

Ihmiskunnan suurin kysymys ei ole se mikä on totuus, vaan miksi me olemme täällä ja mikä kaiken tarkoitus on

Yksinkertaisuudessaan se on ykseys ja rakkaus itseämme kohtaan, jotta muistaisimme, keitä me oikeasti olemme. Ykseys ja rakkaus ovat ainoat totuudet mitä on. Tiede tuskin pystyy sitä koskaan todistamaan, mutta ”taide” pystyy ja se taide olette te ja teidän sisimpänne.

Rakkautta ja iloa kaikille, valo voittaa, koska valo on totuus.

Terveisin
Janne Laakso

Palaa Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Janne Laakso

Olen Janne Laakso Helsingistä, perheellinen ja hyvinvointialan yrittäjä. Olen toiminut lähes koko elämäni turvallisuusalalla eri tehtävissä, kansainvälisessä yrityksessä. Viimeisten vuosien aikana olen keskittynyt mm hyvinvointialaan, niin fyysiseen kuin henkiseenkin. Tällä hetkellä omistan yrityksen 4 D Meditation & Wellness, joka keskittyy kokonaisvaltaiseen henkiseen hyvinvointiin. Tämän lisäksi olen mukana Tietoisuus Ry:n hallituksessa.

Omaa henkistä kasvumatkaani ja sisäistä unelmaani työstän rakkauden, totuuden ja ilon kautta. Ihmisten auttaminen, välittäminen sekä pyyteettömyyden esilletuonti ovat lähellä sydäntäni. Kasvun ja totuuden matkalla etsin Universaalia hyvinvointia elämääni, sekä haluan jakaa sitä sanomaa kaikille teille muillekin kirjoitusteni muodossa. Toisinaan kasvaminen ja siihen liittyvä totuus kieltämättä koskettaa, satuttaa, pelottaa, mutta myös rakastaa ja vapauttaa meidät oman egomme vallasta antaen sielumme valon hiljalleen alkaa kukoistamaan ennen näkemättömällä tavalla. Tervetuloa seuraamaan henkisenmatkan aiheisia blogejani.

T. Janne Laakso
www.tietoisuusry.fi

Janne Laakso

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...