Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

9.8.2022

vieraskirjoitus:

Matkalla höyhenenkevyeksi

Neljä vuotta on nyt kulunut siitä, kun aloitit jotain uutta henkilökohtaisessa elämässäsi. Näin kertoo Astrokalenteri minulle juuri nyt. Se pitää tietenkin paikkansa, sillä neljä vuotta sitten elämäni aakkoset menivät täysin uusiksi. Minun piti alkaa järjestellä noita aakkosia. Niistä alkoi muodostua tekstiä.

Kun neljä vuotta sitten aloin kirjoittaa joka päivä, en tiennyt, että kirjoitan kirjaa, joka näkee vielä päivänvalon. Eroni hetkellä aloin kirjoittaa, koska se oli ainoa tapa pysyä järjissään. Kirjoitin, jotta ymmärtäisin ja jäsentäisin paremmin, mitä minulle oli tapahtumassa. Kirjoitin, koska sain siitä valtavasti lohtua. Kirjoittaminen tuntui tärkeämmältä kuin mikään muu sillä hetkellä, se tuntui kuin jumalalliselta käskyltä. Se alkoi tuntua Tehtävältä.

Astrologiset ennusteet lupasivat sinä kesänä miehelleni vaikeaa irtiottoa, minulle puolestaan lähimpien ihmissuhteiden päättymistä ja yksinäisyyttä. Kunpa astrologit olisivat kerrankin olleet väärässä.

– Höyhenenkevyeksi, Virpi Karjalainen

Oli minun aikani alkaa kertoa tarinaani. En silti tiennyt, miten tuo tarina päättyisi, onnellisesti vai onnettomasti.

Nyt kun kaikki on valmista, minä tiedän.

Minusta syntyi kirja

Viime yönä luin Paulo Coelhon esipuhetta, jossa hän kertoi, miten hänestä tuli kirjailija. Hän oli eräänä päivänä päättänyt haudata haaveensa kirjailijan urasta ja panostaa täysillä työhönsä yritysmaailmassa. Seuraavana päivänä hän sai potkut, täysin yllättäen. Taivas ei nimittäin tykännyt hänen suunnitelmistaan. Ei ollut tarkoitus hukata luovaa lahjaa muiden palveluksessa, vaan palvella omaa sieluntehtävää, kirjoittamista. Tavallisen työelämän ovet eivät enää koskaan auenneet hänelle. Silloin ei ollut muuta mahdollisuutta kuin tehdä unelmasta totta, alkaa kirjoittaa, koska niin oli tarkoitettu.

Minäkin haaveilin lapsena olevani jokin päivä runoilija, tai kirjailija. Minäkin menin silti yritysmaailmaan, minne kuvittelin kuuluvani. Luovuuteni karisi päivä päivältä, kunnes olin kuin märkä läntti, joka vain makasi sohvalla. Minulta vietiin terveys, jotta en jatkaisi enää samaa rataa. Sitten ratakin hävisi. Minun piti keksiä itseni uudestaan – heti kun jaksaisin.

Tiesin aina, että osaan kirjoittaa. Minulla ei vain ollut mitään sanottavaa. Ihmettelin, mistä muut keksivät juonia ja kirjan aiheita. Olin faktan ystävä, sillä totuus on mielestäni aina ollut tarua ihmeellisempää.

Lopulta elämä itse antoi minulle kaikki ne aiheet, joista minun tulisi kirjoittaa. Se heitti minut uskomattomien tapahtumien keskelle. Takanani on nyt ihmeellinen matka, neljän vuoden henkinen puristus. Kirjoita kirja, siinä kaikki. Tein työtä käskettyä, sillä se käsky tuli sisältäni.

Kuinka tulla kevyeksi kuin höyhen

Vuosina 2018-2019 elin hyvin traumaattisia aikoja, outoja aikoja. Tuntui, että mikään ei ollut enää kuin ennen. Mieheni lähti yllättäen takaisin kotimaahansa eikä koskaan enää tullut takaisin. Sen sijaan elämääni tuli varattu mies, kaksoisliekki, joka pisti kaiken vielä enemmän sekaisin. Yritin jotenkin pysyä hengissä ja löytää itseni uudestaan, suuren surun ja suuren rakkauden keskellä. Kaikella oli kyllä tarkoituksensa, mutta mikä?

Ainoa tavoitteeni päivästä toiseen oli, että vielä joskus minusta tuntuisi paremmalta, kevyemmältä. Piti luottaa, että se päivä tulee vielä, kun en enää kanna lyijynraskasta sydäntä. Se maaginen ilon hetki, jolloin yhtäkkiä tuntee liitävänsä ja olevansa täysillä elossa:

Jos tää hetki jatkuu pitää
Kyljistä nipistää
Minä elän
Minä elän
Minä elän
Minä elän
Ja vain hetken
Olen kevyt kuin höyhen
Vielä kierros ennen kuin alas tuun
– Kultaa hiuksissa, Olavi Uusivirta

Luotin, että tuo höyhenenkevyt hetki on vielä tulossa – kunhan saan kirjani kirjoitettua.

Luovuuden tyhjät hetket

Nyt tiedän, millaista on kirjoittaa kirjoja. Vaikka kuinka haluaisi kiirehtiä, saada valmista, päästä jo eteenpäin (sekä elämässä että kirjoittamisessa), prosessi vie aikansa. Minullakin oli kuukausia, joskus jopa yhdeksän, jolloin en edes avannut kirjaani. Tuntui, että pyörittelin samoja sanoja, samoja tunteita, samoja miehiä kirjassani. BOK, BOC, BUK, BUC -rekkarit viitoittivat minulle silti koko ajan suuntaa. En voinut jättää työtä kesken. Tiesin, että tämä kirja tulisi vielä todeksi. Juuri nuo pysähtymisen kaudet kypsyttivät kirjan lopulta valmiiksi. Se ensimmäinen 650-sivuinen versio, nopeasti neljässä kuukaudessa kirjoitettu, ei ollutkaan vielä valmis. Sitä piti lyhentää ja viilata kolme vuotta.

Sillä höyhenenkevyeksi ei tulla yhdessä yössä, tai yhdessä vuodessa. Kaikki täytyi purkaa atomeiksi ja kasata sitten uudestaan. Niin tein kirjalleni, ja niin tein itselleni. Se kannatti. Kirja on nyt paljon parempi, kun se on saanut levätä välillä. Minäkin olen ehjempi, kun olen saanut lepuuttaa itseäni ja pitää taukoa kirjan tapahtumista. Olenhan elänyt aikamoisen tunnemyllyn läpi. Se mylly pyöritti minua niin, että lopulta minusta tuli kirjailija:

”Vedetään kortit pöytään ja katsotaan, mitä viestiä sinulle sieltä annetaan.” Kolmas pakka toden sanoi. Se oli Doreen Virtuen Life Purpose Oracle Guide -korttipakka, josta katsotaan oma elämäntehtävä. Se katsotaan vain kerran elämässä, ei enempää.

Nyt oli juuri se hetki. Otin kortit käteeni, sekoitin ne, ja siirsin oman energiani kortteihin. Minua jännitti, mutta hyvällä tavalla. Olin avoin sille, mitä kortit kertoisivat.

Elämäntehtäväni on olla:

Kirjailija. Sinulla on kirja sisälläsi, joka haluaa tulla ilmaistuksi. Löydä aikaa sen kirjoittamiseen.

– Höyhenenkevyeksi, Virpi Karjalainen

Nyt voin vihdoin sanoa, että olen elänyt montakin kevyttä, onnellista päivää. Olen selvinnyt äkkierosta, joka repäisi elämäni halki. Olen myös selvinnyt tuosta elämäni vaikeimmasta kokemuksesta, kaksoisliekkiherätyksestä. En enää kanna sitä lyijynraskasta sydäntä.

Sillä kirjoitinhan kirjan. Siinä kaikki. Koko tarina.

Astron lukijana kirjoitustyylini on sinulle jo ennestään tuttu. Syvätkin tunteet on verhottu toiveikkuuden, filosofisen pohdinnan ja huumorin pilkahduksiin. Astrologia ja tarotit kulkevat luonnollisena osana tarinassa mukana, eikä teatteria tai vahvan latauksen erotiikkaakaan ole unohdettu. Tämä kirja vie ajatukset päästä varpaisiin sekä tajunnan rajamaille.

Jos haluat osallistua tähän tarinaan ja lukijana herättää sen henkiin, niin voit tilata Höyhenenkevyeksi-kirjani nyt ennakkotilaajan kampanjahintaan 20 euroa (norm. 29,90 €) + postikulut 4,50 euroa (Suomessa). Käytä kassalla koodia Hoyhen22, niin saat alennuksen.

https://holvi.com/shop/mineakustannus/product/b080bd04386e2f392c4e015d7da77c48/

Kirja postitetaan tilaajille tänä syksynä loka-marraskuun vaihteessa heti, kun se saapuu painosta.

Terveisin


Virpi Karjalainen

Astrokalenteri 12kk

- Henkilökohtainen oppaasi sisäisen viisauden ja korkeamman tietoisuuden löytämiseen kulta-ajassa.

Astrokalenteriin voit tutustua täällä. 

Palaa Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...