Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Tiikerin vuosi 2022

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2022

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2022. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

5.8.2022

vieraskirjoitus:

Sydämen kutsu 

Perjantaina 4.8. Merkurius siirtyy neitsyen merkkiin. Omassa merkkisijainnissaan se pääsee rauhoittumaan sisäisen viisauden äärelle. Oppositiossa oleva perääntyvä Vesta muistuttaa, ettei pidä unohtaa sydämelleen tärkeimpiä asioita. Näiden välinen tasapaino toimii hyvänä navigaattorina, kun mietimme elämän suuntaviivoja eteen- ja taaksepäin. 

Marsin ja Uranuksen konjunktio Kuunnoususolmulla on kuin ukkosenjohdatin, joka johtaa sähköä maahan. Härän merkki muistuttaa kuinka tärkeää on tehdä kestäviä ratkaisuja. Uranus on aikaansa edellä oleva visionääri. Siinä missä Uranus symboloi taivasta, härän merkki edustaa maata. Taivaan ja maan (äitimaa Gaian) liitosta on syntynyt suurin osa mytologisista hahmoista. Nämä alkuvoimat ovat arkkityyppisesti edustettuina meissä jokaisessa. Perjantain ja lauantain välisenä yönä Kuu aktivoi Kuunlaskusolmun, jolloin menneisyyden muistot voivat hetkellisesti aiheuttaa vahvoja tunnereaktioita.  

”Kun yksi ovi onneen sulkeutuu, toinen aukeaa, mutta usein jäämme niin pitkäksi aikaa tuijottamaan sulkeutunutta ovea, ettemme huomaa toista, joka meitä varten on avattu.”-Helen Keller 

Vaikka kyseessä on nopeasti muuntuva aspekti, sitä ei pidä väheksyä. Jokaisessa meissä on ikiaikainen muisti, jota kautta alitajuiset tai unohdetut tunteet ja kokemukset nostavat aika ajoin päätään. Saatamme aikuisena vähätellä kokemuksia, joita olemme kokeneet lapsena, mutta lapsena ne ovat voineet olla isoja pilviä auringon edessä. Jos emme ole saaneet vapautettua näitä tunteita, saatamme kantaa niitä mukana esimerkiksi vähättelyn tai häpeän muodossa. Nyt on sisäisen lapsen aika saada itsensä näkyviin. 

”Jokaisen elämän on taivalta itsensä luo. ”-Hermann Hesse 

Perääntyvän Saturnuksen neliöt Kuunsolmuille sekä Uranukselle, että Marsille, tarkistaa rakenteiden sekä suunnitelmien kestävyyden. Saturnus ei anna rakentaa, jos rakennusmateriaali ei ole tarpeeksi kestävää. Kuunsolmut viitoittavat tulevaisuudensuuntaviivoja, mutta näyttävät myös tähän asti rakennetun perustan sekä siinä olevat haasteet että mahdollisuudet.  

Aurinko valaisee sen mihin osuu. Aurinko on perjantaina 13. astetta leijonan merkissä, mutta edetessään se tiivistää Suurenristin lieskaansa. Vaikka Kuu ei olekaan enää silloin Kuunlaskusolmulla, sen herättämät tunteet sekä reaktiot tulevat näkyviin. Nyt on hyvä tunnistaa sekä kohdata niitä asioita, jotka mieluummin lakaisisimme maton alle. Pallaksen sekstiili ja Perääntyvien Jupiterin sekä Khironin kolmiot Auringolle auttavat meitä käyttämään Aurinko voimaamme viisaasti ja parantavalla tavalla.   

Maanantaina 8.8 Leijonaportti on täydessä voimassaan. Tämä on luovuuden, sydämen, rakkauden ja parantumisen juhla-aika. Muinaisessa Egyptissä tätä pidettiin pyhänä aikana. Sirius nousi samaan aikaan Niilin tulvan kanssa, joka ravitsi maata ja teki siitä hedelmällisen. Sirius edustaa henkistä Aurinkoa, kirkasta tietoisuutta, viisautta, edistyksellisyyttä, parantavaa energiaa ja lempeää ymmärrystä. Sirius tulee kreikan sanasta Seirios, joka tarkoittaa kuumaa tai polttavaa. Nyt on hyvä puhdistaa, että ravita sieluaan sekä selkeyttää näkemyksiä tulevaa varten. Tämä on irti päästämisen, fokusoinnin sekä sydämenäänen tunnistamisen kulta-aika.  

Venuksen, Marsin, Uranuksen, Kuunnoususolmun ja perääntyvien Junon sekä Neptunuksen välille muodostuu Pikkukolmio kuvio. Perjantain ja lauantain välisenä yönä, Kuu aktivoi sen hetkellisesti Leijaksi. Jotta Leijan saa lentoon, on olennaista tarkistaa sen runko eli oppositiossa olevat tekijät. Jälleen kerran on hyvä tarkistaa, onko Kuun kulhoon kertynyt tunnekuonaa tai uupumusta, jota tulisi puhdistaa. Joskus tärkeimmät asiat eivät tapahdu tekemällä, vaan lepäämällä. Saturnuksen ja Venuksen välinen kvinkunssi muistuttaa sopivan kirpeällä tavalla siitä, kuinka liialliset vaatimukset ja paineet saavat hyvätkin asiat tuntumaan raskailta. Jos siis uupumus nostaa päätään, on hyvä miettiä mitkä asiat ovat pakollisia ja voiko asioita tehdä toisella tavalla. Sydäntietoisuuden vahvistuessa sisäinen lapsi pääsee ilmaisemaan itseään ja näin voimme nähdä mitkä asiat ruokkivat meitä eniten. Kun Kuunsolmut ovat magneettisia, on hyvä tarkistaa ja vahvistaa omaa sielun suunnitelmaa. 

”Ongelma ei ole koskaan, kuinka saada uusia, omaperäisiä ajatuksia mieleen, vaan kuinka karkottaa vanhat sieltä pois. Jokainen mieli on rakennus täynnä vanhanaikaisia kalusteita. Siivoa yksi mielesi nurkka puhtaaksi, ja luovuus täyttää sen välittömästi.”-Dee Hock 

Kaunista viikonloppua! 

Ystävällisin terveisin  
Johanna Vilén 
http://www.kuussajamaassa.com/

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).

Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Karma-astrologian alkeet verkkokurssi 49€

Olen rakentanut yhdessä Anne Sundellin kanssa Karma-astrologian alkeet -verkkokurssin, jossa voit tutustua tarkemmin omaan astrologiseen karttaasi karma-astrologian valossa. Karma astrologian alkeet koostuu kahdesta kurssi osasta joista ensimmäisen osan voit aloittaa ILMAISEKSI. Kurssin toinen osio avaa varsinaiset karma-astrologian alkeet. Kurssille voi osallistua jokainen. Ei siis tarvitse tietää vielä karma-astrologiasta yhtään mitään. Avaamme aiheita kurssilla kohta kohdalta ymmärrettävällä tavalla.

Siirry tilaamaan kurssin ILMAINEN 1. osa täältä

Siirry tilaamaan kurssin 2 osa: Karma-astrologian alkeet osa 2 täältä

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Mestari Harun blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...