Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Janne Laakso

Janne Laakso

2.8.2022

vieraskirjoitus:

Vapaa tahto, onko sitä?

Olen vuosia seurannut sekä ollut syvällä henkisyydessä. Olen lukenut kirjallisuutta, tutkinut asioita sekä pohtinut syntyjä syviä. Tätä kautta olen myös kokenut, jos jonkinmoisia kokemuksia, niin henkimaailman läsnäolosta, maan ulkopuolisesta elämästä sekä erilaisista "yhteensattumista". Olen myös nämä vuodet pohtinut syvästi, mikä meitä ihmisiä ja ihmiskuntaa ohjaa. Onko meillä vapaata tahtoa ja kuinka paljon sitä on? Olen aiemmin sanonut ja kirjoittanut, että suuri Universumin voima ohjaa meitä tiettyyn pisteeseen saakka ja samalla meillä on vapaa tahto tiettyihin asioihin omassa elämässämme. Joudun pahoittamaan kaikkien lukijoiden mielen ja sanomaan sen ääneen. Uskon nyt 100 %, että suuri Universumin voima ohjaa meitä koko ajan ja kaikessa. Meillä ei ole lainkaan vapaata tahtoa missään asiassa eikä koskaan. Kuulostaa kovalta väitteeltä.

Senhän me kaikki tiedämme, että sattumia ei ole. Silloinhan kaikki on täydessä ohjauksessa. Toinen asia on, että olemme saamassa ja hakemassa ainoastaan ja vain kokemuksia täällä maa projektissa. Tällöinhän kaikki asiat puoltavat siihen, että vapaata tahtoa ei ole lainkaan. Kolmas seikka on, että kun lukee astrologista karttaa, niin ne asiat vaan tapahtuvat, niin kuin kartta kertoo. Asiat vain ovat, eikä niille oikein mahda mitään.

Koska olen vuosia ollut kiinnostunut henkisistä asioista ja ilmiöistä, niin näitä on todella tullut mietittyä. Astrologinen kartta onkin ollut oiva välinen kaiken seuraamiseen. Yleensä olenkin havahtunut jälkikäteen asioihin ja siihen, miten ne ovat menneet. Kaikki asiat mitä olen kokemukseni kautta huomannut puoltaa todella siihen, ettei vapaata tahtoa ole. Esimerkkejä on kertynyt kymmenittäin. Kerron seuraavaksi seikkaperäisesti yhden näistä tapahtumista, jossa se kuuluisa vapaa tahto on todella vedetty kokonaan pois elämästäni;

Olemme todella muuttaneet maalle keskelle metsää ja täällä omavaraistaloutta rakennetaan kovaa vauhtia. Kaikki ymmärtävät, että sellaisen rakentaminen ei synny päivässä eikä viikossa. Samaan aikaan rakentaminen vaatii kovaa työtä ja fyysistä sellaista. Ti 19.7.22 olimme sopineet metsurin saapuvaksi tontillemme kaataakseen puita. Näin tapahtui. Olin oppilaana vieressä opettelemassa oman moottorisahani käyttöä, kun "Mauri" (nimi muutettu) kaatoi kovaa vauhtia puita. Puut oli kaadettu hetkessä. Itse katselin kummissani tietysti puista tulevan roskan määrää, koska kaikki oksat oli vielä sahattava ja puunrungot pilkottava. Tästä alkoikin urakka.

Innoissani ke aamuna lähdin puuhommiin. Olihan "Mauri" opettanut minulle niksejä sahauksessa. Työvaatteet vaan päälle. Mauri oli kyllä antanut vinkkejä työturvallisuudesta, johon kuuluu viiltosuojahousut, hanskat ja turvakengät. Niitä en ollut vielä ehtinyt hommata. Moottorisahan ensimmäinen nykäisy ja käynnistysnaru rikkoontui ja saha sammui. Pari kirosanaa tuli, kun työt keskeytyivät. Yritin korjata narua ja irronnutta jousta, mutta eihän siitä mitään tullut. Ajattelinpa, että sattuuhan sitä. Torstai aamulla ajattelin käydä ostamassa uuden moottorisahan, jotta työt eivät jäisi tauolle pitkäksi aikaa. Olinhan se vanha saha jo aikaansa nähnytkin. Siinä se torstai päiväkin kuluin leppoisasti yrittäen kasata sahaa. Voitte arvata jo....kyllä en sitten saanut millään sahaa kasattua. Tosin en ole aiemmin yrittänytkään. Tuli torstai-ilta ja sain ahaa idean, mikä sahan kasaamisessa oli pielessä ja sain kuin sainkin kasattua sen. Koska moottorisaha on "vaarallinen" työväline, päätin vielä soittaa metsuri Maurille. Sovimme, että menemme hänen luokseen pe iltana ja hän katsoo vanhaa sahaa sekä uutta, että se on kasattu oikein.

Itse olin sopinut ke 20.7 henkisen ryhmän tapaamisen Etelä-Savossa. Tätä tilaisuutta olin itseasiassa odottanut vuoden päivät, koska jo kesällä 2020 kanavoinnissa kerrottiin muutosta Etelä-Savoon, jonne henkinen ryhmä tulee perustaa. Vuoden olin tätä pantannut ja ihmetellyt mielessäni ja vihdoin 20.7.22 se oli totta. Itselläni oli asiasta positiivinen stressi, kun tiesin, että kerrottavaa oli paljonkin ko. ryhmälle. Tapaaminen meni hyvin, tosin hieman väsynyt olo oli edellisen päivän "puusavotasta".

Tuli 22.7 pe aamu ja tunsin oloni hyvin väsyneeksi. Tiesin, ettei kaikki ollut kehossani hyvin, vaikken kipeä ollutkaan. Oli hyvin väsynyt olo. Menimme Maurin luokse ja kaikki sahat saatiin toimimaan moitteettomasti. Olin innoissani, että pääsen jatkamaan hommiani. Tuli la aamu ja olo sen kun synkistyi ja väsytti entistä enemmän. Olimme su lähdössä Helsinkiin, joten ajattelin, että palattuamme Helsingistä jatkan hommia. Nyt levätään, ajattelin.

Palasimme Etelä-Savoon ke 27.7 illalla ja ajattelin, että to 28.7 jatkan puusavottaa. Matkalla olin ostanut itselleni viiltosuojahanskat sekä viiltosuojahousut turvallisuuden vuoksi. Aamulla 28.7 puin innoissani viiltosuojahousuja jalkaan ja kummastuin - niihin oli jäänyt kiinni kaupan hälytin. Silloin tajusin, että Universumin yrittää kertoa minulle, ettei pidä mennä moottorisahailemaan. Koska halusin nähdä juurikin tuon vapaan tahdon voiman, niin päätinpä silti kokeilla korjattua vanhaa sahaa sekä uutta tuliteräsahaa. Arvanettekin mitä kävi. Uusi saha ei inahtanutkaan ja vanhasta sahasta meni nyt käynnistysnaru kokonaan poikki. En voinut kuin nauraa ja tajusin lopulta, että Universumin voima on vahvempi, eikä sitä vapaata tahtoa ole.

Samaan aikaan kun päätin tutkailla astrologista karttaani Astrokalenterin avulla, mitä siellä kerrotaan vallitsevasta tilanteesta, niin löysinpä seuraavanlaisen mielenkiintoisen ohituksen, joka saattaisi kertoa kaiken.

Liikaa velvoitteita?

Jos tänään tuntuu siltä, että voimat eivät tahdo riittää, niin kysymys saattaa hyvinkin olla siitä, että olet ottanut hoitaaksesi liian monta asiaa suhteessa voimavaroihisi. Tämä ei vielä ole vakavaa, mutta voi muuttua sellaiseksi, ellet ole valmis välittömästi löysäämään tahtia ja poistamaan edes osan kasaamastasi painolastista.

Mars avautuva semisekstiili Saturnus
Alkaa: 21.07.2022, voimakkaimmillaan: 25.07.2022, päättyy: 29.07.2022

Ajoitus on täysin sama näille tapahtuneille päiville.

Oli viimeisen testin aika vapaasta tahdosta. Soitin jälleen kerran Maurille ja kerroin koko surkuhupaisan tarinan. No, Mauri lupasi tulla lauantaina 30.7 itse pilkkomaan puut ja katsomaan sahoja. Tosin Mauri ei ollut aivan varma ehtisikö, koska hänelläkin oli omat puuhommansa. Itse totesin itselleni, että tuleehan se Mauri ja kaikki sahat toimii....olihan Marsin ohitus jo loppunut. Mauri saapui la aamuna. Korjasi hetkessä vanhan sahan. Itse käynnistin uuden sahan ensi nykäyksellä, joka toimi kuin unelma. Nauroin päälle, että tällä lailla. Näinhän sen pitikin mennä.

Se mikä tässä tarinassa on vielä kertomatta, että Mauri todella tuli kuin tulikin la aamuna auttamaan. Maurin oma traktori oli hajonnut pe, eikä siis lähtenyt käyntiin. Sanoin Maurilla la, että kun menet kotiin, niin lyön vaikka vetoa, että traktori toimii ja pääset hommiin. Laitoin sitten viestin Maurille la illalla, että mites traktori? Kaikki tietää vastauksen tähän - toimii, kuin unelma.

En voinut kuin ihmetellä tätä Universumin esitystä näinkin arkisessa asiassa. Tällä kaikella suojeltiin itseäni, etten vaan vahingoittunut työn ohessa. Se mikä tästä teki "kummallisen" tarinan oli se, että kaikki oli kerrottu etukäteen koodikielellä astrologisessa kartassani.

Kysymys kaiken tämän jälkeen onkin; Onko meillä vapaata tahtoa missään? Vastaukseni on, että ei. Olemme hakemassa ja saamassa ainoastaan kokemuksia tällä matkalla. Meitä ohjastaa kaikkivoipa Universumin voima, jota emme yksinkertaisesti voi ohittaa missään tilanteessa, koskaan.

Mukavaa kesän loppua!

Terveisin
Janne Laakso

P.S. Planeetojen liikkeet suhteessa oman karttasi tekijöihin löytyvät ajankuvaa tutkivasta Astrokalenterista.  Astrokalenteri on kosminen opas, joka antaa tuhansille lukijoilleen tärkeän varmistuksen oikeasta suunnasta haasteellisinakin aikoina. Tutustu Astrokalenteriin täällä

Palaa Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Janne Laakso

Olen Janne Laakso Helsingistä, perheellinen ja hyvinvointialan yrittäjä. Olen toiminut lähes koko elämäni turvallisuusalalla eri tehtävissä, kansainvälisessä yrityksessä. Viimeisten vuosien aikana olen keskittynyt mm hyvinvointialaan, niin fyysiseen kuin henkiseenkin. Tällä hetkellä omistan yrityksen 4 D Meditation & Wellness, joka keskittyy kokonaisvaltaiseen henkiseen hyvinvointiin. Tämän lisäksi olen mukana Tietoisuus Ry:n hallituksessa.

Omaa henkistä kasvumatkaani ja sisäistä unelmaani työstän rakkauden, totuuden ja ilon kautta. Ihmisten auttaminen, välittäminen sekä pyyteettömyyden esilletuonti ovat lähellä sydäntäni. Kasvun ja totuuden matkalla etsin Universaalia hyvinvointia elämääni, sekä haluan jakaa sitä sanomaa kaikille teille muillekin kirjoitusteni muodossa. Toisinaan kasvaminen ja siihen liittyvä totuus kieltämättä koskettaa, satuttaa, pelottaa, mutta myös rakastaa ja vapauttaa meidät oman egomme vallasta antaen sielumme valon hiljalleen alkaa kukoistamaan ennen näkemättömällä tavalla. Tervetuloa seuraamaan henkisenmatkan aiheisia blogejani.

T. Janne Laakso
www.tietoisuusry.fi

Janne Laakso

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...