Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Tiikerin vuosi 2022

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2022

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2022. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

31.7.2022

Suurten vihkimysten viikko

Viime vuonna Natural High Healing festivaali osui Saturnuksen ja Uranuksen neliölle otsikolla Uraani halkeaa. Nyt se on jo haljennut ja maailma alkaa olla arvaamattomina palasina ympärillämme. Tänä vuonna Mars aktivoi tuota samaa neliötä dramaattisella ja samalla äärimmäisen vapauttavalla tavalla tekemällä Yhtymää Uranukselle ja Neliötä Saturnukselle juuri festivaalin aikana. Ei todellakaan ole sattumaa, että nämä festarit siirrettiin tänä vuonna elokuun puolelle. Tämän vahvempaa ja hurjempaa uuden oman totuuden löytämisen aikaa ei olisi voinut osua kohdalle. Järjestäjä ei tätä kirjoittaessani ole vielä tietoinen festivaalikartan sisällöstä. Hän vain kertoi viime vuonna, että ajankohta oli ”jostain syystä” pakko muuttaa ja tässä lienee se syy.

Festareiden aikaan 4.-7.8.2022 tapahtuu paljon lopullisia irrottautumisia ja uskomattoman osuvasti jo seuraavalla viikolla alkaa super tehokas jälleenrakentamisen jakso Marsin tehdessä sekstiiliä Neptunukselle ja kolmiota Plutolle täydenkuun aikoihin. Olet tietysti pelissä mukana, vaikka et festareille tällä kertaa pääsisi. Elämme kaikki suuren vapautumisen ja suurten vihkimysten aikaa.

En ole tätä ennen tehnyt karttaa tapahtumalle ja silti otsikkona omille luennoille perjantaina ja lauantaina on ollut jo puoli vuotta sitten Vihkimystie Suureen heräämiseen. Perjantaina 16.30–17.45. paikassa Blue Clarity Lecture. Lauantaina 13.30–14.45 paikassa Flower Power. Viime yönä sain ohjeet omaan luentooni. Olin aivan jäässä herätessäni. Enempää en osaa sanoa tulevasta, kuin että ainakin minulle se tulee olemaan järisyttävä kokemus, josta en selviä yksin. Saa tulla auttamaan.

Enpä olisi arvannut, että tällä kertaa luennoin näin dramaattisen lyhyestä aikajänteestä kunkin osanottajan henkilökohtaisessa elämässä. Suunta on siis täydellisesti käännettävissä jo elokuun aikana niiltä osin, kun nykyinen elämä ei jostain syystä vastaa tarkoitustaan. Yritämme parhaamme mukaan tallentaa jommankumman päivän luennon ja välittää sen seuraavan viikon aikana halukkaiden katsottavaksi Astron youtube kanavalla. Luentoon sisältyy vahva muutosprosessia vahvistava meditaatio heti luennon päätyttyä, jonka myös yritämme saada purkkiin.

Henkilökohtaisia tulkintoja joka päivä + ( Jokaiselle pisteessämme poikkeavalle 3kk Astrokalenteria veloituksetta )

Teemme Jussin kanssa festareilla astrologisia tulkintoja jokaisena päivänä jo keskiviikosta lukien boutique alueella. Aikavarauksia voi tehdä tulkintapisteellä olevaan fläppitauluun aamulla klo 9.00 alkaen. Paikalla kannattaa olla ajoissa, jos edellisten vuosien merkit pitävät paikkansa. Myös luennoille kannattaa tulla ajoissa. Viime vuonna toinen luentotila oli täynnä tuntia ennen alkamisaikaa.

Planeetta Uutiset tänään maanantaina klo 18.00

Valotamme ajan luonnetta kaikille Astron ystäville elokuun osalta jo tänään maanantaina klo 18.00 alkavassa livelähetyksessä, jonne voit tulla mukaan tästä alla olevasta linkistä. Lähetyksen voi katsoa myös myöhemmin samaa linkkiä klikkaamalla.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Mestari Harun blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...