Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

17.7.2022

Plutovoimat jylläävät

Tällä viikolla Merkurius ja Aurinko tekevät oppositiota Plutolle. Viime viikon täysikuusta alkanut myllerrys jatkuu ehkä vieläkin hurjempana oman tien kulkemisena ainakin niillä, joiden karttatekijöihin Pluto sattuu tarkemmin osumaan. Kollektiivisesti katsottuna aika on kohtalaisen haastavaa meille kaikille, sillä todella isoja ja syviä muutoksia pulpahtelee pintaan pitkin viikkoa. Monet ovat ottaneet yhteyttä ja jakaneet enimmäkseen ahdistavia tuntemuksiaan, jotka kuitenkin hetken keskustelun jälkeen saavat lähes poikkeuksetta positiivisen leiman.

Ahdistavan olotilan aikana olemme tekemisissä hereillä olevan alitajuntamme kanssa, joka tuolla tavalla nostaa muutoksen alaisuudessa olevia asioita tietoisuuteen, sikäli kun tuollaisia juttuja on jollakin muhimassa. Ahdistus on merkki luovasta energiasta, joka ei jostain syystä pääse purkautumaan oikealla tavalla. Ahdistuksen idea on ajaa ihminen tekemään jotain muutokseen johtavaa tai jättämään tekemättä jotain muutoksen toteutumista ehkäisevää nykyisessä elämässä.

Auringon lisäksi myös Ceres tekee oppositiota Plutolle. Ceres liitetään perheeseen, kotiin ja huolehtimiseen, jotka nekin ovat nyt tavallista suurempien muutosvoimien alaisuudessa. Perhe-elämään liittyvät tragediat koskettavat aina useampia ihmisiä ja jokaista omalla tavallaan. Osa kohtaamistamme muutoksista on positiivisia ja kannustavia, toinen osa enemmän tai vähemmän haatavia. Molemmat ovat kuitenkin yhtä tärkeitä ja loppujen lopuksi välttämättömiä elämän jatkuvan uudistumisen kannalta.

Yllä olevasta astrologisesta ajankuvasta näemme, että alkuviikosta merkurius ja Aurinko tekevät kolmiota Neptunukselle, mikä on kirjallisesti erittäin luovaa aikaa. Samaan aikaan Merkurius on oppositiossa Plutoon ja haastaa meidät olemaan puheissamme ja teoissamme rehellisiä todellisille tunteillemme. Sanoilla on suuri merkitys sille, mitä elämässämme lopulta tapahtuu. Jos sanomme asioita eri tavalla kuin ajattelemme, vastaa elämä siihen mitä kanssaihmisillemme sanomme, eikä siihen mitä sisimmässämme todella ajattelemme ja haluamme. Tällä viikolla on siis syytä olla tarkkana oman ilmaisusi kanssa.

Maanantaina myös Venus siirtyy Ravun merkkiin ja käynnistää – ei ainoastaan rakkauden kuukautta – vaan rakkauden vuoden kaikille Ravuille. Ratkaisevaa on se, millä tavalla Rapu onnistuu tekemään tästä maanantaina alkavasta Venus-ajasta itselleen mahdollisimman ihanaa, rakkaudellista ja onnellista. Tuleva noin vuoden mittainen jakso seurailee tämän kuukauden aikana tapahtuvaa rakkaudellisuutta itseä kohtaan. Myös muut vesimerkit Skorpioni ja Kalat ovat kolmiomerkkeinä Venuksen positiivisten värähtelyiden alaisuudessa.

Kuvasta näemme myös, että Aurinko tekee tarkkaa oppositiota Plutolle keskiviikkona noin 27 asteessa. Kannattaa vilkaista omaa karttaa ja katsoa, mitä planeettoja on 26-28 asteessa missä tahansa merkissä. Noiden tekijöiden alueella sattuu ja tapahtuu nyt isoja muutoksia joko alitajunnan alueella tai sitten ihan konkreettisessa elämässä. Keskiviikko on kokonaisuudessaan se räjähdysherkin päivä, jolloin kannattaa olla rehellinen itselleen ja varovainen puheissaan. Ketään ei kannata nyt tarkoituksella ärsyttää. Parempi on olla vain hissukseen, eikä puuttua kenenkään tekemisiin.

Aurinko siirtyy Leijonan merkkiin 22.7. ja parhaassa tapauksessa on luvassa live video Leijonan kuukaudesta, mutta näinä epävakaina aikoina en uskalla luvata sitä mitenkään varmaksi. Voi hyvin olla, että pääsemme tekemään sen vasta maanantaina. Ilmoittelemme kyllä, milloin se tapahtuu.

Loistavaa omassa voimassa elämisen viikkoa toivottelemme Sinulle koko astrotiimi.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

P.S. KESÄALE jatkuu vielä muutaman päivän

Jatkamme vielä muutaman päivän kesäalea, jotta ihan jokainen astrofani pääsee varmasti hyödyntämään kesäalen edut. Lähestulkoon kaikki tulkinnat ovat kesäalessa mukana. Tulkinnat alkaen 5,14€! Kaikissa tulkinnoissani on aina tyytyväisyystakuu mukana. Tarjoukset voimassa 24.7.2022 saakka.  Siirry kesäalen pariin tästä.

Lunasta bonus!

Ostaessasi kesäkaupasta jokun tietyistä tulkinnoistani,

saat upeana lisälahjana 2- 4 kpl tarot 5 korttia tulkintoja!

Lisälahjan arvo 15,98€ - 31,96€!

Käy katsomassa mitä tulkintoja tarjoukseni koskee!

Siirry kesäkauppaan tästä

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...