Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

10.7.2022

Dramaattinen täysikuu keskiviikkona

Kun Pluto osuu 13.7. 2022 täydenkuun asteisiin ja vielä yhtymään Kuun kanssa, niin silloin pelataan tavallista kovemmilla panoksilla. Erityisen vahvasti tulevat nyt olemaan esillä kotiin, perheeseen ja ihmissuhteisiin liittyvät asiat Cereksen tehdessä yhtymää Auringolle ja kohtalaisen tarkkaa oppositiota Plutolle. Klobaalilla tasolla tällainen energia edesauttaa toimimattomien tai aikansa eläneiden suhteiden päättymistä. Kun vielä otetaan kuvioon mukaan täysikuulle T-ristiä rakentava Chiron, niin melkoisen ahdistavia hetkiä on joillekin luvassa. Pluton tahdittamat luopumiset ovat väistämättömiä ja silti suunnattoman työläitä toteuttaa. Mielen ja sydämen välinen taistelu itselle parhaasta ratkaisusta ei voi päättyä ratkaisemattomaan.

Mielen kannalta katsottuna taistelussa on osallisina lohduttoman suuri määrä muita ihmisiä, joista kenellekään ei haluaisi aiheuttaa pahaa mieltä tai ylimääräistä surua. Asian pohtiminen muiden kannalta on kuitenkin täysin hukkaan heitettyä aikaa etenkin tämän kuvion osuessa oman kartan persoonallisille tekijöille. Elämän ja kuoleman planeettana Pluto synnyttää aina uutta ja parempaa elämää kaikille osallisille laittamalla lopullisen pisteen jollekin tähän asti elämään kuuluneelle osalle.

Ei edes astrologilla ole mitään mahdollisuuksia ennustaa tapahtumien kulkua Pluton heilutellessa tahtipuikkoa. Nyt tapahtuu asioita, joiden kokemisen jättäisi tuskallisten ratkaisujen osalta mielellään väliin. Onneksi kosmoksen viisaus ja suuri rakkaus ei jätä vaihtoehtoja niille, jotka tällä kertaa ovat toteuttamassa uudelleen syntymisen suurta ihmettä. Eloton muuttuu elolliseksi mystisellä tavalla.

Samainen täysikuu toimii myös toisella tavalla jakaessaan karttaympyrän kahteen osaan kauniin ja herkän kehtokuvion muodossa (vihreät viivat). Neptunus ja Juno tuovat tullessaan kohtalonomaisia tunnelmia kaksoisliekkien mystisten ja väistämättömien kohtaamisen muodossa. Myös kuunsolmu osuu kehtokuvion sekstiiliketjuun suotuisassa kulmassa Kuuhun ja Aurinkoon. Tästä sitten löytyneekin se kolikon toinen ja kirkkaampi puoli ainakin osalle meistä.

Juno kohtaamiset ovat kaiken ajattelun ja määrittelyn yläpuolella. Niille ei voi asettaa toiveita tai odotuksia yhtään mistään. Juno kohtaamisiin ei sisälly aikakäsitettä eikä pienintäkään omistusoikeutta. Ne eivät ole parisuhteita, vaan pyhiä kohtaamisia ilman tulevaisuutta tai menneisyyttä. Niissä ei ole hoitajaa eikä hoidettavaa, ei antajaa eikä vastaanottajaa. Näitäkin siis mahtuu tähän mielenkiintoiseen viikkoon, joka jatkuu aina vain ehdottomammassa muodossa Auringon tiukentuvassa neliössä Plutolle. Aivan tarkaksi se tulee vasta ensi viikon alussa, mutta railakkaasti paukkuvat raamit koko tämän viikon ajan.

Jos luoja suo ja kosmos sallii, niin teemme Jussin kanssa täysikuu lähetyksen ja meditaation keskiviikkona 13.7. klo 19.00. Tarkoituksena vahvistaa yhteyttä korkeampaan tietoisuuteen ja sydämen viisauteen kaikissa täysikuun esille nostamissa tilanteissa. Tällä kertaa Astrokalenterin tilaajille ei tule erikseen täysikuusta kertovaa kirjettä paitsi niille, joiden syntymäkartan Kuu on Kauriin merkissä. Ajankohdan olessa erityisen haasteellnen suosittelen jokaista seuraamaan nyt tiiviisti Astrokalenterin antamia neuvoja. 

Tule seuraamaan täysikuu lähetystä tästä linkistä:


Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Vielä ehtii!

Kesätarjoukset voimassa rajoitetun ajan 20.6 - 17.7.2022! Lähestulkoon kaikki tulkinnat ovat kesäalessa mukana. Tulkinnat alkaen 5,14€! Kaikissa tulkinnoissani on aina tyytyväisyystakuu mukana.

Yhä useammat ihmiset seuraavat astrologisia kuvioitaan ja pystyvät ennakoimaan elämäntilanteita ja avautuvia mahdollisuuksia aiempaa paremmin. Rohkeus ja ennakkoluulottomuus ovat tämän kesän hittejä. Älä epäröi ottaa myös kosmoksen viisaita rytmejä tueksesi. Planeetat suorastaan tykittävät energiaa maapallolle läpi koko kesän.

Jotta Sinäkin pääsisit käyttämään tätä kosmoksen jylinää hyväksesi, päätin pudottaa kaikki tulkintahinnat kesäisen keveiksi.

Lunasta bonus!

Ostaessasi kesäkaupasta jokun tietyistä tulkinnoistani,saat upeana lisälahjana 2- 4 kpl tarot 5 korttia tulkintoja!Käy katsomassa mitä tulkintoja tarjoukseni koskee!

Siirry kesäkauppaan tästä

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...