Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

4.7.2022

Merkit vaihtoon ja astrologin Auringonpaluu

Heinäkuun ensimmäisellä täydellä viikolla vaihtavat merkkiä syntymäpäiväni kunniaksi Mars ja Merkurius. Mars siirtyy 5.7. Härän merkkiin ja käynnistää Härkien elämässä jonkun uuden kaksi vuotta kestävän syklin. Ratkaisevaa on seuraavien parin kuukauden aikana keskittyä innostaviin uusiin startteihin. Loistavaa aikaa omien projektien toteuttamiselle seuraavat kaksi kuukautta ovat myös muille maamerkeille eli Kauriille ja Neitsyille. Yleisesti ottaen Mars Härässä antaa potkua kaikelle konkreettiselle, iloa tuottavalle ja nautinnolliselle tekemiselle. Siihen tämä heinäkuu sopinee loistavasti.

Merkurius taas siirtyy Ravun merkkiin kauniisti sekstiilissä Marsiin. Ravuilla siis käynnistyy menestyksellinen kommunikaation kuukausi, kirjoittamisen, puhumisen ja sopimusten solmimisen merkeissä. Jakso on näillä alueilla positiivinen ja kannustava myös muille vesimerkeille eli Kaloille ja Skorpioneille.

Merkuriuksen ja Marsin sekstiili auttaa sovittamaan yhteen oman kommunikaation ja aktiivisen tekemisen. Tällöin on tärkeintä olla kaikessa tekemisessään ja kaikissa aloituksissaan äärimmäisen rehellinen itselleen ja muille. Sano vain se, mitä todella tarkoitat ja kuuntele tarkalla korvalla omia tunteitasi jokaisella askeleella. Kaikin puolin toiminnallinen ja positiivinen viikko tästä on käynnistymässä.

Astrologin urallani olen uusien haasteiden edessä Auringonpaluukarttani tulkintojen keskittyessä missioni alueelle. Tässä muutama esimerkki minun Auringonpaluu tulkinnastani. Jännittävä Aurinkovuosi tästä on tulossa.

Otteita astrologi Seppo Tanhuan Auringon Paluu -tulkinnasta: 

Uramaailma tarjoaa uusia jännittäviä haasteita
Kaksonen auringonpaluukarttasi keskitaivaan merkkinä
Kommunikaatiosi tulee uudistumaan jollain merkittävällä tavalla tämän auringonpaluuvuotesi aikana Merkuriuksen hallitessa sekä nousevaa merkkiäsi että keskitaivaan merkkiä. Tällainen merkittävä tiedonjakamisen jalostuminen tapahtuu parhaiten jonkinlaisen opiskelun kautta. Kaikkiin mahdollisiin oppimistilanteisiin kannattaa suhtautua niiden ansaitsemalla kiitollisuudella.

Tulet löytämään juuri ne tahot ja ihmiset, joiden avulla pääset porautumaan syvemmälle sinua ammatillisesti kiinnostaviin asioihin. Mitä vahvemmin olet valmis sitoutumaan uusien taitojen ja valmiuksien kehittämiseen erilaisten kurssien tai vain
uudenlaisten haasteiden välityksellä, sitä upeammaksi tulee työtilanteesi tämän vuoden aikana muodostumaan.

Ammattiisi tai sinulle rakkaaseen harrastukseen liittyvät mahdollisuudet eivät tietenkään ole mikään itsestäänselvyys, sillä uusien haasteiden ja mahdollisuuksien hyödyntäminen vaatii luopumista muiden miellyttämisestä ja siirtymistä terveellä tavalla itsekkäämpään ajatteluun etenkin ajankäyttösi kannalta. Sinun on tiedettävä hyvinkin tarkasti, mihin milloinkin kohdistat mielenkiintosi, jotta kosminen virtaus pääsee huuhtelemaan vanhentuneet mallit kokonaan pois ammatillisesta elämästäsi.

Tulet parhaimmassa tapauksessa tuottamaan tämän vuoden aikana sellaista tietoa javiisautta, joka palvelee laajempaa henkistä kehitystä juuri sinun edustamallasi alalla. Mikäli keskittymisesi on mahdollisimman tehokasta, tulet saamaan osaksesi tavallista suurempaa arvostusta omalla alallasi ja etenemään merkittävästi urallasi.

Aurinko, Uran ja Ammatin Huoneessa
opettaa hyväksymään ja muuttumaan

Tänä vuonna pääset paljon lähemmäs omaa tehtävääsi, omaa unelmaasi, itseäsi. Tällaisilla jaksoilla opetellaan erottamaan asioita toisistaan: asiat, joita voi muuttaa asioista, jotka täytyy hyväksyä, toiveet ja unelmat, jotka ovat todellisia, tarpeettomista illuusioista.

Uran ja ammatin alueilla luvassa voi olla suuria muutoksia, jotka opettavat sinulle paljon todellisista tarpeistasi. Tämä oppi ei aina ole helppoa, mutta oikealla asenteella hienoimpia juttuja, mitä tapahtua voi. Nyt on korkea aika kysyä itseltäsi: mitä tekisit, jos raha ei merkitsisi valinnoissasi mitään? No, et varmaankaan käyttäisi päiviäsi tekemällä asioita, jotka tekevät sinut onnettomaksi, jotta voit herätä uuteen aamuun tekemään näitä asioita uudelleen.

Sinun on aika ottaa riskejä. Se, joka tukkii urakehitystäsi on se, että teet asioita vääristä syistä. Kun pystyt katsomaan sitä, mikä tekee elämäsi raskaaksi, voit vapautua. Jos pystyt tekemään ratkaisuja puhtaasti oman kiinnostuksen ja innostuksen pohjalta ajattelematta cv:täsi, perhettäsi, rahaa, puitteita, velvollisuuksia, mielipiteitä. Jos uskallat kohdata oman vastuusi omista valinnoistasi, olet valmis vapautumaan!

Merkurius, Uran ja Ammatin Huoneessa antaa kaivattua vauhtia

Kun Merkurius asettuu tähän huonesijaintiin saa vakava ja pitkäjänteinen kymppihuone kaivattua liikettä ja elämää. Tänä aurinkovuonna mielessä kihisee ja kuohuu aivan uusi ideakuvasto ja tunnelma vaatii sanoja ja tekoja. Nämä ideat ovat varmasti kypsyneet pitemmän aikaa, mutta nyt kun hedelmät ovat kypsiä, ei odottaminen enää käy laatuun.

Venus, Uran ja Ammatin Huoneessa palauttaa tekemisen ilon

Puurtaminen tänä vuonna on sitten entistäkin enemmän tervanjuontia. Se käy itse asiassa mahdottomaksi. Venus uran ja ammatin huoneessa pakottaa sinut arvioimaan omaa tekemistäsi ja eteenpäinmenoasi täysin lahjomattomilla mittareilla. Merkityksellisyyden nälkä pakottaa sinut rohkeisiin valintoihin ja luo perustunnelmaa,joka mahdollistaa rohkeat ratkaisut.

Käsitä tässä yhteydessä käsite "työ" mahdollisimman laajasti. Sinulla on toteutumattomia luovuuden virtoja. Paine siihen, että haluat tuoda ulkomaailmaan jotakin omasta todellista sinusta itsestäsi kasvaa tänä vuonna siihen mittaan, että asialle on pakko tehdä jotakin.

Nyt sinun on pakko päästä testaamaan niitä aivan omia ideoitasi maailman peilistä, katsottava mitä todellista voit saada itsellesi, antamalla itsestäsi jotakin todellista. Maailma tarvitsee nyt uusia näkökulmia, kaikkea uutta selvitäkseen. Älä epäröi: kun annat omaasi, saat tuplana takaisin.

Se, mitä saat, jos lähdet tähän haasteeseen mukaan, on paljon parempaa ja todellisempaa, kuin mikään tähän asti kokemasi. Nyt sinun on aika jättää toisarvoiset, sinulle tyhjiksi käyneet työt pois, koska kaipaat ehdottomasti kokemusta todellisen itsesi toiminnasta ihmisten maailmassa. Kun tuot itsesi esille pelotta, saat paljon rehellisempää huomiota ja rakkautta osaksesi.

Tässä tulkinnassa on minulle paljon tukea ja kannustusta asioihin, jotka ovat jo pitkään kyteneet mielessäni.

Voit tutustua omaan AP-tulkintaasi Astrokaupassa

Auringon Paluu -tulkinta on nyt huimassa kesäalessa. Ostaessasi Auringon Paluu tulkinnan saat 2 x Tarot 5 korttia tulkintoja kaupan päälle lahjaksi. Lahjojen arvo 15,98€!  

Astron kesäale on voimassa vielä pari viikkoa

Astrossa on kaikkien aikojen hillittömin KESÄALE menossa! Astrologisesti kuuma ja tulinen toiminnan kesä jatkuu lomista paljoakaan piittaamatta. Jotta Sinäkin pääsisit käyttämään tätä kosmoksen jylinää hyväksesi, päätin pudottaa kaikki tulkintahinnat kesäisen keveiksi. Ota selvää kuka sinä olet astrologian mukaan! Kesätarjoukset voimassa rajoitetun ajan 20.6 - 17.7.2022!

Lähestulkoon kaikki tulkinnat ovat kesäalessa mukana.Tulkinnat alkaen 5,14€! Kaikissa tulkinnoissani on aina tyytyväisyystakuu mukana.

Lunasta bonus!

Ostaessasi kesäkaupasta jokun tietyistä tulkinnoistani, saat upeana lisälahjana 2- 4 kpl tarot 5 korttia tulkintoja!

Käy katsomassa mitä tulkintoja tarjoukseni koskee!

Siirry kesäkauppaan tästä

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...