Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Anne Sundell

Anne Sundell

28.6.2022

vieraskirjoitus:

Karmallinen tutkimusmatkamme alkaa kartan ympyrän kautta

Syntymäkarttamme huoneet ja niiden jako tuovat lisää yksilöllisyyttä astrologiaan, sillä ne perustuvat henkilökohtaisen syntymän tarkkaan kellonaikaan ja paikkaan. Niiden myötä karttamme pyörä kääntyy akselillaan juuri oikeaan asentoon, jolloin syntymäkarttamme alkaa kertoa enemmän sisäisestä potentiaalistamme. Karma-astrologian puolella kysytään usein sitä, mitä eri huoneet voivat kertoa henkilön karmallisesta taustasta. Eri astrologisissa koulukunnissa huoneiden jakoon on myös käytetty erilaisia järjestelmiä. Ei ole siis vain yhtä mallia, jonka kautta tarkastellaan ihmisen mahdollista karmaperimää.

Perinteisessä tai mundaaniastrologiassa (jolla tutkitaan laajempia maailman tapahtumia) astrologisen kartan huoneet liitetään vahvasti fyysiseen maailmaan ja ympäristöön. Kartan eri huoneet yhdistetään symbolisesti eri elämänalueisiin. Henkisessä astrologiassa pääsemme huoneiden kautta ymmärtämään sielun mukana tulleita syvempiä ominaisuuksia. Huoneet siis edustavat kokemuksia tai oppeja, jotka sielumme on mahdollisesti jo oppinut aiemmissa inkarnaatioissa.

Elementtien mukaiset huoneteemat

Ranskan mallin mukaan kaikki samaan elementtiin kuuluvat huoneet voidaan katsoa yhdessä kartalta ja ne kertovat silloin omasta karmallisesta teemastaan. Siinä kaikki tulihuoneet (1, 5, 9), maahuoneet (2, 6, 10), ilmahuoneet (3, 7, 11) ja vesihuoneet (4, 8, 12) luetaan yhtenä kokonaisuutena, ja ne kertovat arkkityyppisesti eri kokemusalueista sielun kehitysmatkassa. Ranskalainen karma-astrologi Irene Andrieu liittää eri elementit myös erilaisiin hindulaisiin kasteihin, ja niiden kautta tuleviin ominaisuuksiin.

Vesihuoneiden on karma-astrologiassa erityisesti ajateltu symboloivan syvempiä ja psykologisempia teemoja. Vesielementin kautta tutustumme joskus melko koviin koettuihin karmallisiin läksyihin. Tapaamme tässä elementissä marttyyrin arkkityyppiä, sekä pyöveleitä ja uhreja, mutta myös pappeja ja empaattisia auttajia. Vesielementin huoneet edustavat usein karmallisia yhteyksiä tämän elämän perheeseen ja sukuun. Niiden kautta tulee esiin myös kollektiivisia teemoja.

Tulielementin huoneista löydämme seikkailija-arkkityyppejä, joihin on voinut liittyä rohkean pioneerin ominaisuuksia. Täällä kohtaamme taiteilijoita ja tutkimusmatkailijoita, joilla on sielussaan kutsumuksen tuli. Tämän elementin epätasapaino, esimerkiksi hyvin suuri tulielementin painotus kartalla, voi tarkoittaa liiankin voimakasta sitoutumista omiin hankkeisiin. Se voi polttaa energian loppuun tai oma toimintatapa voi olla liian impulsiivinen, jolloin pitkäjänteisyys on hakusessa.

Maahuoneet puolestaan tuovat meille kertomuksia köyhistä ja rikkaista sekä selviytymisestä elämän perusasioiden keskellä. Ilmaelementin kautta saamme karmallisesti tutustua keksijöihin ja opettajiin, maailman kuuluihin kirjailijoihin ja taitaviin manifestoijiin. Tämän elementin epätasapaino voi joskus johtaa epämukavuuteen omassa kehossa. Aiemmissa elämissä on voinut olla kokemuksia perustarpeiden puutteista, on esimerkiksi koettu nälkää tai sairauksia, ja siksi suhde omaan kehoon voi korostua tässä elämässä.

Ilmahuoneiden arkkityypit voivat tuoda henkilölle luonnollisen kyvyn hakea tietoa ja opettaa, koska näitä taitoja on harjoiteltu jo aikaisemmin. Tähän liittyy usein kyky henkiseen ja kulttuuriseen toimintaan, sekä kyky löytää harmoniaa ja tasapainoa, eli diplomaattiset kyvyt. Joskus ilmaelementtiin voi myös liittyä yksipuolisia ajatusmalleja tai vaikeuksia tuottaa omia ideoita. Sielu on esimerkiksi saattanut edellisissä elämissä seurata sokeasti jonkun toisen ideoita tai ajatusmalleja, ja siitä täytyy nyt oppia pois.

Huoneiden eri elementtien kautta voimme siis ymmärtää näitä sielun piileviä ominaisuuksia ja kykyjä paremmin.

Nouseva merkki on meidän naamiomme maailmalle

Missä eläinradan merkissä Aurinko aloitti matkansa horisontin yläpuolelle syntymäpäivänäsi? Minkä merkin kautta muodostuu yksilöllinen linssisi maailmaan? Tästä pisteestä, askendentista eli nousevasta merkistä, sisäinen tutkimusmatka ja syntymäkarttasi alkaa.

Nouseva merkki ja sen ympyröimät planeetat kertovat siitä, minkäväristen silmälasien kautta koet maailmaa ja miten keskität karmallista energiaasi ulospäin tässä elämässä. Onko se Kaksosten uteliaisuudella tai Jousimiehen seikkailuhengellä? Vai varovaisemmalla otteella Skorpionin merkin kautta? Karmallisesti askendentin merkki on useasti kytketty tiettyyn tasapainon löytämiseen, juuri sen kyseisen merkin edustamissa teemoissa ja ominaisuuksissa. Nämä ovat voineet olla edellisten elämien haastekohtia, jotka joudumme tässä elämässä opettelemaan tuon merkin kautta.

Psykologisessa astrologiassa nousumerkki on Jungin mukaan se kohta kartalla, joka edustaa meidän naamiotamme, eli sitä, mitä näytämme itsestämme maailmalle. Voidaan ajatella, että nousumerkki kertoo ensivaikutelmasta ja ihmisten välisestä ensikohtaamisesta, ja mitä siinä sanattomasti toisillemme välitämme. Joskus nousevaa merkkiä on kuvattu sielun peiliksi. Sen ominaisuuksien kautta sielu ottaa vastaan tämän elämän karmalliset koettelemuksensa. On astrologeja, kuten esimerkiksi Martin Schulman, jotka ovat kirjoittaneet kokonaisia kirjoja pelkästään nousevasta merkistä.

Nouseva merkki voi toimia ikäänkuin sielun apuvälineenä kohti tämän elämän suuntaa. Joskus se voi edustaa hyvin erilaista energiaa kartalla kuin esimerkiksi Auringon tai Kuun merkki. Minkälainen suhde sinun askendentillasi on karttasi Aurinkoon ja Kuuhun? Kuinka helppo sinun on ymmärtää näiden merkkien yhteisvaikutus elämässäsi?

Karma-astrologiassa kokonaisuuden kuva kartalla on erityisen tärkeä, ja juuri siksi on tärkeää tutkia sekä nousumerkkiä yksilöllisenä tekijänä että sen suhdetta muihin kartan tekijöihin. Tätä teemaa avaamme Johanna Vilénin kanssa yhteisellä Karma-astrologian alkeet -kurssillamme joka on Astron suuressa kesäalessa mukana 39€ / norm 49€.

Kesätarjous voimassa 17.7.2022 saakka.

Terveisin
Anne Sundell

Astrossa on KESÄALE!

Astrologisesti kuuma ja tulinen toiminnan kesä jatkuu lomista paljoakaan piittaamatta. Jotta Sinäkin pääsisit käyttämään tätä kosmoksen jylinää hyväksesi, päätin pudottaa kaikki tulkintahinnat kesäisen keveiksi. Ota selvää kuka sinä olet astrologian mukaan! Kesätarjoukset voimassa rajoitetun ajan 20.6 - 17.7.2022!

Lunasta bonus!

Ostaessasi kesäkaupasta jokun tietyistä tulkinnoistani, 

saat upeana lisälahjana 2- 4 kpl tarot 5 korttia tulkintoja! Lisälahjojen arvo 15,98€ - 31,96€ tulkinnasta riippuen. 

Käy katsomassa mitä tulkintoja tarjoukseni koskee!

Siirry kesäkauppaan tästä!

Palaa Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Anne Sundell

Olen Anne Sundell, suomenruotsalainen Ammattiastrologi, kouluttaja ja kirjailija. Astrologia tuli elämääni 90´luvulla ja on sen jälkeen ollut luonnollinen osaa kehitykseni matkaa. Ihmismieli ja sen takana olevat voimat ovat aina kiehtonut minua, sitä lähdinkin opiskelemaan psykologia ja valmistuessani olin töissä ihmiskeskeisissä työtehtävissä, Suomessa kun ulkomailla. Kirjoittamis- innostus on ollut läsnä jo ihan lapsesta saakka, ja tällä hetkellä uusinta on Karma-astrologian avaimet kirja ja Karma astrologian alkeet verkkokurssi, joka löytyy täältä Astro.fi:n Astro Akatemiasta. Blogissani kerron ajankohtaisista asioista ja varmasti myös erikoisosaamisaluestani eli karma-astrologian näkökulmasta. Toimin myös Astroservice yritykseni kautta ja minut tavoittaa joko www.astroservice.fi tai Instagramissa Astroservicefinland nimellä.

Anne Sundell

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...