Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

26.6.2022

Hervoton heinäkuu starttaa dynaamisesti

Lomalla tai ei, niin tapahtumaa varmasti riittää niin helteillä kuin ukkosmyrskyissä. Alla olevassa piirroksessa on hiukan hahmoteltu Planeettakuvioita heinäkuun ajalta. Ja kerron tässä lyhyesti kuvioiden tunnelmista. Jokaisen merkin kohdalta jauhamme Timon, Arton ja Jussin kanssa astrologista totuutta esiin torstain livelähetyksessä to 30.6.2022 klo 18.00. Lähetystä pääsee seuraamaan tästä youtube linkistä. 

Ja sitten niihin koviin ja pehmeisiin kuvioihin

Ihan ensimmäisenä kuumottaa heti 2.10. tarkentuva Marsin neliö Plutolle, joka kuumentaa tunteita heinäkuun pari ensimmäistä viikkoa etenkin tietyillä merkeillä, jotka surutta paljastamme torstain lähetyksessä. Puolenkuun jälkeen iskee samoille merkeille lisää säpinää Auringon ja Merkuriuksen oppositio Plutolle. Ruuti on kuivaa ja nallit paukkuvat jo pienestä tärinästä. Ketään ei pidä mennä ehdoin tahdoin ärsyttämään edes leikillään eikä etenkään tälle energialle allergisia merkkejä.

Kolikolla on kuitenkin myös toinen puoli, joka tuossa kuvassa näkyy vihreinä kehyksinä planeettain ympärillä. Taianomaista aina menneisiin elämiin asti ulottuvaa menestyksen ja onnistumisten flow-ilmiötä pääsevät aitiopaikalta todistamaan muutamat horoskooppimerkit ihan puhtaasti positiivisesta vinkkelistä. Jotkut taas pääsevät valitsemaan näiden kahden välillä, mutta ilman vahvaa omaa tahtoa ei kunnian kukko kenellekään laula.

Merkkivaihdoksia nähdään myös ihan kiitettävästi

Mars pitelee kädessään kahden vuoden pikamatkan käynnistävää starttipistoolia tähtäimessä kaikki Härän merkissä syntyneet. Potkua takamuksiin tulee siinä siivellä myös muille maamerkeille. Lähes samaan aikaan alkukuusta Merkurius porhaltaa Ravun merkkiin ja madaltaa puhekynnystä rajusti Ravun lisäksi myös muilta vesimerkeiltä. Venus taas laittaa hormoonit hyrräämään erityisesti Ravuille kuun loppupuolella, mutta sydän emoijit lähtevät tehokkaasti liikkeelle myös muilta vesimerkeiltä.

Mitä tämä jargoni sitten mahtaa merkitä selkokielellä eri merkeille, selviää torstain yllätyksiä täynnä olevassa suorassa lähetyksessä, jonka pyrimme toteuttamaan hankaliksi heittäytyneistä olosuhteista huolimatta. Voi olla ettemme ole kaikki paikalla, mutta poissaoloon tai poissaoloihin on varmasti painava syy.

Suosittelen ihan jokaista kansalaista varautumaan sekä ikäviin että iloisiin yllätyksiin helteisen heinäkuun aikana

Naputtelen tätä juttua Lappeenrannan leirintäalueella ja totesin tuossa yhteiskeittiössä hääriville kanssalomailijoille, että loma tuntuu lomalta vain, jos pääsee edes muutaman minuutin maistelemaan oman mission etenemistä työn merkeissä.

Nyt loma kuitenkin jatkuu ja painelen yöpuulle sopivasti ennen auringon nousua. Ei kannata ihmetellä, ellen nyt kovin aktiivisesti vastaile puheluihin tai viesteihin. On se sen verran hektistä touhua tämä lomailu.

Ihanan rentoa ja lennokasta kesää toivottelee Seppo Lappeenrannasta. Tapaamisiin youtubessa sitten torstaina klo 18.00

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Astron odotettu KESÄALE on alkanut!

Astrologisesti kuuma ja tulinen toiminnan kesä jatkuu lomista paljoakaan piittaamatta. Jotta Sinäkin pääsisit käyttämään tätä kosmoksen jylinää hyväksesi, päätin pudottaa kaikki tulkintahinnat kesäisen keveiksi. Ota selvää kuka sinä olet astrologian mukaan! Kesätarjoukset voimassa rajoitetun ajan 20.6 - 17.7.2022!

Lunasta bonus!

Ostaessasi kesäkaupasta jokun tietyistä tulkinnoistani, saat upeana lisälahjana 2- 4 kpl tarot 5 korttia tulkintoja! Käy katsomassa mitä tulkintoja tarjoukseni koskee!

Siirry kesäkauppaan tästä!

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...