Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

24.6.2022

vieraskirjoitus:

Juhannus taikoja

Kesäpäivänseisauksen jälkeen olemme siirtyneet kasvukaudesta niittokauteen. Niittokausi kestää syyspäiväntasaukseen saakka. Niittokausi muistuttaa ilon ja onnen merkityksestä sekä kuinka tärkeää on nauttia elämässä olevista asioista.

Kesäpäivänseisauksen ja juhannuksen aikaa on pidetty Auringon sekä sään- ja sadon jumala Ukon juhlana. Aurinko käväisee maailmanpuun korkeimmalla oksalla valaisten maailmaa. Juhannusperinteisiin on kuulunut kodin ja pihan siivous sekä koristelu. Porttien, ovien ja ikkunoiden luo on laitettu koivunoksia. Erilasilla puhdistusrituaaleilla on ollut iso merkitys. Saunominen ja uiminen puhdistavat, siinä missä syöminen ja juominen ravitsevat. Juhannuskokkojen ja tulen avulla on karkotettu pahoja henkiä sekä ylistetty aurinkoa ja elämän voimaa.

Aurinko ja Lilith ovat konjunktiossa ravun merkissä ja neliössä Jupiteriin. On hyvä tunnistaa tasapaino kaikessa tekemisessä. Jos menemme liian lähelle aurinkoa, se voi olla liian intensiivistä. Jos nautinnot menevät liiallisuuksiin, ne saattavat kuluttaa enemmän kuin ruokkia. Pitkäkestoinen rentoutuminen on tärkeämpää kuin nopea tempoiset aaltoilut. 

"Olen ollut monen zen-mestarin opissa. Ne ovat kaikki olleet kissoja."- Eckhart Tolle 

Ajallisesti Vestan kolmio Auringolle ja Lilithille saa sydämet sykkimään. Roomalaiset viettivät Vestalia-festivaalia ennen kevätpäivänseisausta. Vestan papittaret vahtivat ja pitivät yllä pyhää tulta. Vestaali Rhea Silvia rikkoi lupauksen. Hän sai Marsin kanssa kaksoset Romuluksen ja Remuksen, joita pidetään Rooman kaupungin perustajina. 

Venus on siirtynyt kaksosten merkkiin. Venuksen ja perääntyvän Pluton kolmio väljenee, mutta tuntuu vielä juhannuksen ajan. Intohimoa löytyy myös Marsin ja Khironin konjunktiosta oinaan merkissä. Marsin ja Khironin sekstiili Saturnukselle rauhoittaa ja vakauttaa liiallista tulivoimaa. 

Uranuksen, Kuunnoususolmun ja Pallaksen konjunktio härän merkissä pitää sisällään visionäärin viisautta. Junon sekstiili edellä mainituille lisää aikaan pyhyyttä. Juno on kesäkuun jumalatar. Häntä pidetään avioliiton, kumppanuuden, äitiyden, perheen sekä synnytyksen suojelijana. Tämä tukee ravun aikaa, joka liittyy kotiin, perheeseen, hedelmällisyyteen, tunteisiin sekä turvaan. 

Siinä missä maa toimii kasvualustana ja elämänkannattelijana, vesi varmistaa, että sato kasvaa. Vesi läpäisee kaikki tasot. Se puhdistaa ja hoitaa. Vuodenajallisesti olemme kohtutilassa, jossa äitimaa ruokkii ja hoitaa ja auringon isällinen lämpö lisää elinvoimaa. 

"Kaksi nuorta kalaa ui yhdessä. Niitä vastaan tulee vanhempi kala. Se nyökkää ja sanoo; Huomenta pojat, millaista vesi on tänään? Nuoret kalat uivat vähän matkaa, sitten toinen kääntyy ja kysyy toiselta; Mikä ihmeen vesi? "-David Foster Wallace 

Joskus olennaisimmat asiat ovat jo olemassa, mutta niin lähellä, ettemme voi nähdä niitä selkeästi.

Eheyttävää juhannusta! 

Ystävällisin terveisin  
Johanna Vilén 
http://www.kuussajamaassa.com/

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Astron odotettu KESÄALE on alkanut viimein!

KESÄALESSA MUKANA: Karma-astrologian alkeet verkkokurssi:  NYT 39€ / norm 49€.
Olen rakentanut yhdessä Anne Sundellin kanssa Karma-astrologian alkeet -verkkokurssin, jossa voit tutustua tarkemmin omaan astrologiseen karttaasi karma-astrologian valossa. 
Tutustu verkkokurssiin tarkemmin täällä.

Astrologisesti kuuma ja tulinen toiminnan kesä on alkanut ja jatkuu lomista paljoakaan piittaamatta. Jotta Sinäkin pääsisit käyttämään tätä kosmoksen jylinää hyväksesi, päätin pudottaa kaikki tulkintahinnat kesäisen keveiksi. Ota selvää kuka sinä olet astrologian mukaan! Kesätarjoukset voimassa rajoitetun ajan 20.6 - 17.7.2022!

Lunasta bonus!

Ostaessasi kesäkaupasta jokun tietyistä tulkinnoistani, saat upeana lisälahjana 2- 4 kpl tarot 5 korttia tulkintoja! Käy katsomassa mitä tulkintoja tarjoukseni koskee!

Siirry kesäkauppaan tästä!

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...