Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Tiikerin vuosi 2022

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2022

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2022. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Evgenia Nyyssölä

Evgenia Nyyssölä

23.6.2022

vieraskirjoitus:

Luovuuden huippuaika on nyt - kesäpäivän energioissa

Kuuntele näitä sanoja: Luoda, Luominen, Luovuus. Vertaa: Luopua, Luovuttaa, Luottaa.

Nämä sanat kuvaavat saman prosessin vaiheita. Luominen on yhtä ihanaa kuin luovuttaminen tai luopuminen.

Kesä on rakastettua aikaa. Valon, lämmön ja nautinnon täyttämänä, kesä antaa valtavasti inspiraatiota uusille aluille ja luonnollisesti myös luopumiselle. Kesäpäivänseisaus 21.6 on monien astrologian ystävien kesän ja jopa vuoden lempipäivä. Tunnelma on ihanan juhlava ja jännittävä - valtava määrä Auringon energiaa syöksyy Maahan sytyttäen jokaisen aurinkomerkin entistä kirkkaampaan hohtoon. Kunpa jokainen pystyisi katsomaan maailmaa astrologin silmin: häikäisevän valovoimaisia ja onnellisia ihmisiä oman tehtävän äärellä olisi kaikkialla. Mitä voisimmekaan antaa toisillemme sydämen pohjasta, jos jokainen seuraisi omaa intohimoa!

Kesäpäivänseisaus jäi päivään menneeseen

Mutta Luonnon voimat ovat massiivisia ja siksi ihmisen ajan käsityksestä käsin seurattuna hitaita. Vielä on kesää jäljellä! On aikaa löytää yhteys sydämeen, tulla lähemmäksi Luontoa ja Luojaa, nähdä Luoja myös itsessään. Kesällä on hyvin aikaa rakentaa harmoniaa läheisissä ihmissuhteissa, olla ystävä itselleen ja koko maailmalle. Nyt valtavien energioiden auttaessaan kollektiivisesti, yhtä vahvasti kuin yksilötasolla, kannattaa todella seurata intuitiota ja herkkiä vaistoja.

Ravun merkkiin siirtyminen kesäkuun 21. kehottaa entistä vahvemmin luottamaan omiin tunteisiin. Tunne on väkevä opettaja ja ohjaajaa. Ravun aikakaudella, koko sydänkesän ajan, tunne-elämä ei kuitenkaan jätä ketään rauhaan. Seuraa siis sydäntäsi ja kehon tunteita - älä jää odottamaan rankempaa ja kovaotteisempaa opettajaa vastoinkäymisten konkretiassa. Rapu ei siedä tunteilla leikkimistä eikä siedä puolittaisia ratkaisuja. Johtavana veden merkkinä se tahtoo sitoutumista ja uusien aloitteiden johdonmukaista kehittämistä konkretiaan vahvojen tunteiden sopusointuisessa säestyksessä.

Parisuhteessa, yhtä kuin bisneksissä, muista osoittaa huomiota, huomaavaisuutta ja empatiaa kumppaniasi kohtaan. Jos haluat olla todella next levelillä, helli kumppaniasi lahjoilla, yllätyksillä, sävytä ne tunteikkain kohtaamisin, järjestä vaikkapa kesäjuhlat! Vastaanotto tulee olemaan hieno, mutta niin myös pienen kohtaamisen hedelmät johtavat suhteen syvenemiseen. Sellainen on Rapu ja Ravun aikakausi. Uskollisuus itselleen ja läheisille, välittäminen ja sitoutuminen palkitaan konkreettisella laajentumisella ja sitä kautta väistämättä konkreettisella runsaudella.

Ravun jakso on lisäksi loistavaa aikaa tehdä sopimuksia aidolta arvopohjalta,

samaan aikaan kun valheelle ja hyväksikäytölle perustuvat rakenteet ja sopimukset hajoavat kuin himmelit, joista on katkennut se kantava punainen lanka.

Vanhan purkaminen kuuluu olennaisesti niin kesään kuin luomistyöhön yleensä. Kuuntele näitä sanoja: Luoda, Luominen, Luovuus. Vertaa: Luopua, Luovuttaa, Luottaa. Nämä sanat kuvaavat saman prosessin vaiheita. Luominen on yhtä ihanaa kuin luovuttaminen tai luopuminen. Ei ole luomista ilman luopumista. Luovuutemme tuotokset ovat vain ja ainoastaan energiaa, joka on tullut tänne konkretian maailmaan kauttamme.

Ensin oli ajatus, sitten oli sana

Minä loin jotakin hienoa, ja katsoin: tämä on hyvä. Sain nauttia luomisprosessista ja nyt on aika luovuttaa aikaansaannokseni ihmisten käyttöön, maailman käyttöön, jättää luomani taakse tai jopa tuhota se. Ei kannata kärsiä luopumisesta, vaan kannattaa luovuttaa se, mikä on kauttasi syntynyt tänne eikä tee enää sieluasi iloiseksi ja tyytyväiseksi. Niin uusi luomistyö voi alkaa sielustasi ja tuoda jotain uutta ja ehdottomasti ihanaa niin sinulle kuin läheisillesi tai kaikille meille kollektiivisesti. Astrologia ja etenkin transiittien seuraaminen antavat mahtavan kosmisen työkalun luomistyölle. Kun tiedät, että jokin luomuksesi on tullut valmiiksi, käänny ihmeessä astrologin puoleen. Vakuutan, että luopumisesta tulee siistimpi prosessi, jota voit pitkälle ohjata itse. Luovuta, niin et joudu pakotetuksi luopumaan.

Luodaan hyvää, luovutaan vanhasta, annetaan uuden virrata keskuuteemme

Aurinko antaa siihen valtavat resurssit juuri nyt ja kesällä yhteistyön rakentaminen on vaivattomampaa. Samalla luopumisen tuska on huomattavasti lievempää, ja Sinulle, joka seuraat sielusi polkua luottamuksella ja rakkaudella, luopuminen on ilman muuta haikeaa, mutta tiedät jo sielusi sopukoissa, miten ihanaa uutta on tulossa!

Mitä ikinä manifestoitkaan tänä kesänä, muista, että espressokuppi pilvenpiirtäjän katolla tuo ehdottomasti nautintoa, samoin kuin kesäretki hulppealla luksusjahdilla. Niitä et kuitenkaan voi pakata mukaan lähtiessäsi täältä. Nautinnot ovat seurausta oikeista valinnoista. Mutta sielusi vapaus, sydämen viisaus ja rakkauden kokeminen yhdessä samanhenkisten ihmisten seurassa, jopa ne kasvun arvet sydämessä ja ihollasi, tekevät sen vahvan tunteen, että tässä elän todellinen minä, minulle mieluisaa elämää. Vain toteuttamalla oman sielun suunnitelmaa kehittyä ja kokea täällä konkretian maailmassa, voi tuntea aitoa tyytyväisyyttä, vapautta ja onnea. Tämä on sitä aitoa kanssaluomista Luojamme kanssa.

Terveisin
Evgenia Nyyssölä

Astron odotettu KESÄALE on alkanut viimein!

Astrologisesti kuuma ja tulinen toiminnan kesä on alkamassa ja jatkuu lomista paljoakaan piittaamatta. Jotta Sinäkin pääsisit käyttämään tätä kosmoksen jylinää hyväksesi, päätin pudottaa kaikki tulkintahinnat kesäisen keveiksi. Ota selvää kuka sinä olet astrologian mukaan! Kesätarjoukset voimassa rajoitetun ajan 20.6 - 17.7.2022!

Lunasta bonus!

Ostaessasi kesäkaupasta jokun tietyistä tulkinnoistani, saat upeana lisälahjana 2- 4 kpl tarot 5 korttia tulkintoja! Käy katsomassa mitä tulkintoja tarjoukseni koskee!

Siirry kesäkauppaan tästä!

Palaa Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Evgenia Nyyssölä

Instagramissa @astrovisio
0503225966
Tavattavissa sopimuksen mukaan Ähtärissä

Astrologia on minulle onnellisuuden ja ymmärryksen väline. Arvostan sen vuosituhansien takaista viisautta ja tinkimätöntä rehellisyyttä. Hiljennyn joka kerta astrologisen kartan edessä kuin lapsi, joka katselee tähtitaivasta. Nöyränä ja kiitollisena hämmästelen merkkeihin tallennettua suunnatonta viisautta, logiikkaa ja johdonmukaisuutta - ja annan sanojen tulla voimalla ja intuitiolla. Uskon, että olen astrologi, joka auttaa tähtiä syttymään - täällä päällä maan.

Instassa @astrovisio paljon reaaliaikaista stooria joka sykkii tämän ajan henkeä. Sekä feedissä astrologista tietoa ymmärrettävästi ja hauskasti. @astrovisio on käytännön visioita rohkeampaan elämään. Teen myös tietoisuutta avaavia Tarot -tulkintoja pitkällä kokemuksella. Tulkintani auttavat löytämään yhteyden tietoisuuteen, jotta elämäsi muuttuu täyteläiseksi ja kauniimmaksi, kärsimyksestä huolimatta ja sen tähden. Lupaan, että saat uutta tietoa, lohtua, ymmärrystä ja rohkeutta.

Ota yhteyttä Instagram viestillä. Lisää somekanavia ja verkkokauppa rakenteilla.
T. Evgenia

Evgenia Nyyssölä

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...