Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

17.6.2022

vieraskirjoitus:

Kesäpäivänseisausta odotellessa sisäinen Aurinko vahvistuu

Tiistaina 21.6. kello 12:13 Aurinko siirtyy ravun merkkiin ja on Kesäpäivänseisaus. Alun perin juhannusta vietettiin Kesäpäivänseisauksen aikaan, mutta katolinen kirkko siirsi juhlan kesäkuun 24. päivään, jotta se olisi puoli vuotta ennen joulua. Kesäpäivänseisausta on juhlittu Auringon sekä säänjumala Ukon juhlana. Päivä on pisimmillään ja Auringon päivittäinen kierto käy korkeimmalla kohdallaan, ikään kuin maailmanpuun oksalla.  

Vuoden pisimpiä päiviä on kutsuttu pesäpäiviksi, koska Aurinko on silloin ”pesässä”.  

Muinaiset egyptiläiset uskoivat, että kissat säilöivät itseensä auringonvaloa silmiensä kautta. Öisin auringonvalo heijastui niiden silmistä ja niin kauan kuin kissan silmät hehkuisivat öisin, oli toivoa, että aurinko nousisi myös seuraavana päivänä.”  

Ravun aika liittyy kodin rakentamiseen, turvaamiseen sekä hedelmällisyyteen. Voimme rakentaa sisäisen turvapaikan, jossa on hyvä levätä sekä ladata akkuja. Rapu kykenee liikkumaan, niin eteenpäin, taaksepäin kuin sivuttain. Rapu pystyy katsomaan silmillään niin eteenpäin kuin taaksekin. Jos ravulta katkeaa raaja, se kykenee kasvattamaan uuden tilalle. Asuinpaikaltaan rapu vaatii tarpeeksi suojakoloja sekä puhdasta virtaavaa vettä.    

Kesäpäivänseisauksen aikana voimme saada kiinni siitä, mikä on elämässämme olennaisinta. Aurinko paistaa, vaikka sitä ei aina huomaakaan.  Voimme herättää sisäinen valomme, kun vain annamme nuotion syttyä jostain itsellemme tärkeästä sytykkeestä.  Vaikka elämässä olisi raskaita asioita tai esteitä, valo auttaa näkemään mitä muutakin elämämme pitää sisällään. Usein se on enemmän kuin tajuammekaan. 


"Mutta mitä onnellisuus on paitsi yksinkertainen harmonia ihmisen ja hänen elämänsä välillä?" - Albert Camus

Ennen Kesäpäivänseisausta Aurinko on kaksosten merkissä. Auringon ja perääntyvän Saturnuksen kolmio lujittaa ja vakauttaa maanpinnalle. Neptunuksen perääntyvä vaihe alkaa 29.6, mihin se alkaa valmistautua pikkuhiljaa. Auringon ja Neptunuksen välinen neliö voi tuntua lamaannuttavalta. Sitä voi verrata matalapaineeseen tai sumuun. Auringon ja perääntyvän Pluton välinen kvinkunssi taas on ärsyke, josta ei saa kiinni. Ajassa olevat eriparisuudet pitävät hereillä.  

Tuuli nousee, on uskallettava elää!” - Paul Valéry  

Merkurius on kaksosten merkissä omimmillaan. Merkuriuksen ja Jupiterin sekstiili lisää innostumista sekä vauhdikkuutta ajatteluun. On hyvä aika ideoida sekä suunnitelma asioita, jotka ovat lähellä sydäntä.  

Uranus, Pallas ja Venus ovat edelleen Kuunnoususolmulla härän merkissä. Vaikka Venuksen ja Saturnuksen neliö voi pitää välillä tiukassa otteessa, Neptunuksen sekstiili ja Pluton kolmio eivät anna Venus energioiden hyytyä. Venus on vahvoilla omassa merkissään. Saturnuksen haastekulma on sopiva kitka, jotta positiiviset aspektit pääsevät voimaansa.

Myös Mars on omassa merkissään oinaassa olleessaan. Marsin ja Khironin konjunktio tukee uusiutumista. Voimme päästä irti asioista, mitkä eivät kanna enää. Tämä on hyvä tekijä ennen juhannuksen suursiivousta.  

Vapauden voima on rajaton, kaikkiin suuntiin. Se on taivas sisälläsi.” -Munkki Serafim

Kaunista viikonloppua kaikille! 

Ystävällisin terveisin  
Johanna Vilén 
http://www.kuussajamaassa.com/

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Karma-astrologian alkeet verkkokurssi

Olen rakentanut yhdessä Anne Sundellin kanssa Karma-astrologian alkeet -verkkokurssin, jossa voit tutustua tarkemmin omaan astrologiseen karttaasi karma-astrologian valossa. Karma astrologian alkeet koostuu kahdesta kurssi osasta joista ensimmäisen osan voit aloittaa ILMAISEKSI. Kurssin toinen osio avaa varsinaiset karma-astrologian alkeet. Kurssille voi osallistua jokainen. Ei siis tarvitse tietää vielä karma-astrologiasta yhtään mitään. Avaamme aiheita kurssilla kohta kohdalta ymmärrettävällä tavalla.
Tutustu verkkokurssiin tarkemmin täällä.

Onko juhlia tiedossa?

Astrologinen lahjakortti on helppo ja kiehtova lahja läheisellesi, perheenjäsenellesi, ystävällesi, työkaverillesi. Voit ostaa lahjakortin vaikka itsellesi!

Anna lahjan saajalle mahdollisuus tutustua astrologian jännittävään ja mielenkiintoiseen maailmaan, hienolla ja helpolla tavalla - Lahjakortin saaja voi itse valita kampanjan tulkinnoista, mistä hän astrologisen tutkimusmatkansa aloittaa.
Lue lahjakortista lisää täällä.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...