Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Jäniksen vuosi 2023

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2023

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2023. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

10.6.2022

vieraskirjoitus:

Kesäsade ja tulevan Täydenkuun tunnelmat 

Viikonlopun aikana Merkurius viimeistelee härän merkin loppuasteet. Maanantaina 13.6. se siirtyy kaksosten merkkiin. Merkuriuksen ja perääntyvän Pluton kolmio valmistelee ottamaan tietoisin mielin Täydenkuun tunnelmat vastaan.

Tiistaina 14.6. kello 14:51 on Täysikuu jousimiehen tulimerkissä. Tämänkertainen Täysikuu on superkuu eli Kuu on radallaan lähimpänä maata. Auringon ollessa kaksosten ilmamerkissä ja Kuun jousimiehen tulimerkissä tuli sekä ilma pääsevät leimahtamaan. Perääntyvän Saturnuksen positiiviset kulmat Auringolle sekä Kuulle maadoittavat ja rauhoittavat Täydenkuun aikaa. 

Kun Michelangelolta kysyttiin, miten hän on osannut luoda jotain niin kaunista kuin Daavidin patsaan, hän vastasi: ` En minä luonut Daavidia. Hän oli koko ajan sen valtavan marmorijärkäleen sisällä. Minun piti vain kaivertaa hänet esiin. `  

Neptunuksen neliöt saattavat aiheuttaa matalapaineen tuntuista sumuisuutta. Kuun ja Kuunnoususolmun välinen kvinkunssi lisää jännitettä. Reaktiot voivat yllättää, koska Täydenkuun aikaan aistimme normaalia herkemmin kollektiivisia tunnelmia. 

Kesäsade raikastaa. Joskus saatamme jäädä oleilemaan unenomaiseen tilaan, vaikka tarkoitus olisi toimia. Tarvitsemme unelmointia, mutta myös arkisia tekoja sekä toistoja. Joskus ne unelmat, jotka eivät toteudu, voivat toimia ovina toisiin unelmiin, jotka ottavat kantaakseen. Ne voivat olla niitä, mitä emme olisi edes osanneet toivoa tai kuvitella. 

”Minä olen syntynyt haaveista, toteutuneista ja toteuttamattomista. ” –Lady Ostapeck (Alma Kaukinen) 

Venus, Uranus ja Pallas ovat konjunktiossa Kuunnoususolmulla. Vaikka härän merkki on vakaa ja maanläheinen, Uranuksen ja Pallaksen mukana tuo mukanaan yllätyksellisyyttä sekä kykyä nähdä asioita uudella tavalla. Asioissa on aina monta puolta. Alla on lyhyt tarina Dionysioksesta. 

Dionysios oli tyranni, joka eli hyvin ylellistä elämää. Damokles näki hänet onnekkaana ja ilmaisi tälle ihailunsa, Dionysios ehdotti, että he vaihtaisivat paikkojaan yhdeksi päiväksi. Illalla kun Damokles nautti ruhtinaallista illallista, hän huomasi yläpuolellaan hevosen jouhen varassa roikkuvan miekan. Damokleen ruokahalu meni, eikä hän enää halunnutkaan olla Dionysioksen kengissä. 

Roomalainen filosofi Cicero kirjoitti kirjan Keskusteluja Tusculumissa, kuusi kuukautta tyttärensä kuoleman jälkeen. Teoksessa hän käsittelee asioita, jotka olivat hänen mielestään välttämättömiä, jotta voi elää onnellista elämää. Usein emme muista kuinka paljon meillä on asioita, joista olla kiitollisia. Haluamme lisää, mutta jokaisella asialla on varjonsa.  

” Ajattele kuinka onnellinen olisit, jos juuri nyt menettäisit kaiken, mitä sinulla on

-ja sen jälkeen saisit sen kaiken takaisin.”  - Frances Rodman

Marsin ja Khironin konjunktio oinaan merkissä on parhaimmillaan alkukantaista ja parantavaa tulivoimaa. Täydenkuun aikaan Merkurius, Venus, Mars sekä Neptunus ovat omissa merkkisijainneissaan. Mars ja Khiron ovat neliössä Cerekseen, joka muistuttaa kuinka tärkeää on tunnistaa tasapaino tekemisen ja olemisen välillä sekä mihin energiansa kohdistaa. Kun meillä on maata jalkojemme alla, tuli voi palaa rakentavalla tavalla.  

Asiat voivat nopeasti loksahtaa kohdilleen. Joskus pienet oivallukset voivat olla niitä, joiden avulla elämämme muuttuu nopeasti. Joskus myös pienet teot voivat saada paljon hyvää aikaan.  

"Sielun paikka on paikka, jossa sisäinen ja ulkoinen maailma kohtaavat."- Joseph Campbell

Kaunista viikonloppua ja Täydenkuun aikaa kaikille! 

Ystävällisin terveisin  
Johanna Vilén 
http://www.kuussajamaassa.com/

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Karma-astrologian alkeet verkkokurssi 49€

Olen rakentanut yhdessä Anne Sundellin kanssa Karma-astrologian alkeet -verkkokurssin, jossa voit tutustua tarkemmin omaan astrologiseen karttaasi karma-astrologian valossa. Karma astrologian alkeet koostuu kahdesta kurssi osasta joista ensimmäisen osan voit aloittaa ILMAISEKSI. Kurssin toinen osio avaa varsinaiset karma-astrologian alkeet. Kurssille voi osallistua jokainen. Ei siis tarvitse tietää vielä karma-astrologiasta yhtään mitään. Avaamme aiheita kurssilla kohta kohdalta ymmärrettävällä tavalla.
Tutustu verkkokurssiin tarkemmin täällä.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...