Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Jäniksen vuosi 2023

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2023

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2023. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Evgenia Nyyssölä

Evgenia Nyyssölä

7.6.2022

vieraskirjoitus:

Menestys on herkkyyttä tunnistaa tilaisuus ja rohkeutta toimia omaehtoisesti

Tutkin astrologisia karttoja ja totean kerta toisensa jälkeen, että ainoastaan herkkyys, syvällisyys ja rohkeus yhdessä tekevät elämästä arvokkaan matkan, joka on täynnä jaettuja onnistumisen tähtihetkiä.

Astrologia on jatkuvan uudistumisen työkalu. Sen taitava käyttäjä on löytänyt rohkeuden luopua uskosta ja epäuskosta. Astrologian avulla on löydettävissä se sieluusi tallennettu herkkyys, jota niin moni ujostelee, häpeää ja jopa pelkää. Vaatii suurta rohkeutta luopua rajoistaan ja ottaa vastaan elämän runsaat menestysmahdollisuudet. 

Vaikka olen vasta tuore astrologi, ensimmäinen virallinen todistus suoritetusta kurssista ajoittuu viime huhtikuun loppuun, mutta rohkenen nyt jo väittää, reilun kuukauden erittäin intensiivisen astrologiatyöskentelyn jälkeen, että minun missioni astrologina on sytyttää tähtiä. Herättää hehkuun jopa ne tähdet, jotka uskovat jo sammuneensa.

Tulin Sepon viikonloppukurssille Helsinkiin antiikkikauppiaana ja lähdin sieltä astrologina. Kun tällainen läpimurto tapahtuu 24: n tunnin sisällä, kutsutaan sitä transformaatioksi. Olen aina rakastanut astrologiaa. 1990-luvun Neuvostoliiton romahdus ja sitä seuraava mieletön uuden informaation tulva on se, mikä värittää minun elämääni vieläkin. Olen edelleen muutoksen imussa ja nautin suunnattomasti juuri näistä monen mielestä epävarmoista ajoista. 

Elämme ainutkertaista aikaa, jossa on mahdollista kaikki, mihin sielusi pyrkii. Tämä aika on puhtaan alkemian kulta-aikaa. Sinun on vain ymmärrettävä olemuksesi sydämellä, mikä on totta, mikä ei. 

Antiikkikauppiaan musta bleiserini jäi roikkumaan henkariin, ja huomaan kuinka nautin siitä, että saan luoda nahkani ja rakentaa jäätävällä luovuudellani itseni uusiksi. Tulla moderniksi astrologiksi, joka pukeutuu kuin olisi astumassa elämän näyttämölle päätähtenä, taikka vetäytyä luostariin meditoimaan farkuissa ja flipflopeissa, rynnätä omalla tyylillä tilaisuuteen kuin tilaisuuteen, paikkaan kuin paikkaan. Koska osaan lukea kartaltani, ja tunnistan: tässä olen minä. Minut on
Luojani luonut juuri näin ja siihen on massiivinen, painava syy. 

Jos sinulle on annettu lahjoja - etuoikeutesi on niitä käyttää. Ja jotta pystyt siihen - velvollisuutesi on olla lahjoistasi tietoinen. Nöyrä kiitollisuus on vasta tämän tiedostamisen jälkeinen reaktio. Luonnollisesti. 

Ihminen on vaan rakennettu niin, että osaamme arvostaa lahjojamme, tai mitä tahansa, vasta kun tunnemme, että olemme ansainneet lahjamme. Siihen asti emme ymmärrä, kuinka olemme siunattuja. Mikään ilmainen ei maistu miltään. Luojamme on viisas ja on ennakoinut tämänkin. Luojamme on piilottanut lahjamme meiltä. Astrologi näkee ne oppositioina, kvinkunsseina ja neliöinä. Väitänkin, että astrologi on se, joka ”unlockaa” aarteesi, jos vaan itse olet valmis töihin. 

Ota käteesi transformaation miekka, repäise uskomustesi verho auki, katkaise kahleesi, rajoitustesi symbolin, ja antaudu elämän huomaan. Silloin et voi enää tehdä enempää. 

Transformaatio tapahtuu ajallaan ja johdattaa sinut toisenlaiseen tietoisuuteen. 

Tämän kesän astroleirin teemana on siis Transformaatio. Tutkimme astrologisen syntymäkarttasi persoonallisia menestysaineksia sekä ajan kollektiivisia päämääriä, jotka mahdollistavat taydellisen muutoksen kokemisen tässä haastavassa ja samalla hienossa ajassa. Perehdymme ryhmissä myös haastaviin aspekteihin toistemme kartoilla, jotta ymmärrämme, mitkä tekijät ovat sielujen menestyksen esteenä juuri nyt ja jaamme ajatuksia ja kokemuksia karttojemme pohjalta.

Leiri toteutetaan Ähtärin Vanhassa Nyyssölässä 7.-9.7.2022. Majoitus ja ruokailu kuuluvat hintaan. Omat lakanat mukaan. Hinta superedullinen: 180€/ hlö/ leiri,  Ilmoittautuminen https://slotti.fi/booking/astrofyoy/#/?service=11

Lisätietoa saa numerosta 050 322 5966 Evgenia

Terveisin
Evgenia Nyyssölä

Palaa Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Evgenia Nyyssölä

Instagramissa @evgenia_nyyssola_astrologi

Astrologia on minulle onnellisuuden ja ymmärryksen väline. Arvostan sen vuosituhansien takaista viisautta ja tinkimätöntä rehellisyyttä. Hiljennyn joka kerta astrologisen kartan edessä kuin lapsi, joka katselee tähtitaivasta. Nöyränä ja kiitollisena hämmästelen merkkeihin tallennettua suunnatonta viisautta, logiikkaa ja johdonmukaisuutta - ja annan sanojen tulla voimalla ja intuitiolla. Uskon, että olen astrologi, joka auttaa tähtiä syttymään - täällä päällä maan.

Instassa @astrovisio paljon reaaliaikaista stooria joka sykkii tämän ajan henkeä. Sekä feedissä astrologista tietoa ymmärrettävästi ja hauskasti. @astrovisio on käytännön visioita rohkeampaan elämään. Teen myös tietoisuutta avaavia Tarot -tulkintoja pitkällä kokemuksella. Tulkintani auttavat löytämään yhteyden tietoisuuteen, jotta elämäsi muuttuu täyteläiseksi ja kauniimmaksi, kärsimyksestä huolimatta ja sen tähden. Lupaan, että saat uutta tietoa, lohtua, ymmärrystä ja rohkeutta.

Voit lähettää sähköpostia evgenia.astrovisio@gmail.com 

Tai laittaa viestiä numeroon 0456476120. 
T. Evgenia

Evgenia Nyyssölä

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...