Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Jäniksen vuosi 2023

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2023

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2023. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

3.6.2022

vieraskirjoitus:

Kaikki hyvä on jo lähellä 

Merkuriuksen perääntyvä vaihe päättyy perjantaina 3.6. vaikka se on varjoalueella aina 19.6. saakka. Merkurius on 26 astetta härän merkissä, Kuunnoususolmun ollessa 22 astetta samaista merkkiä. Siinä missä Merkurius alkaa vapautua, on Saturnuksen aika hidastaa kulkuaan. Saturnuksen perääntyvä vaihe alkaa sunnuntaina 5.6.  

Merkuriuksen ja Saturnuksen välinen neliö saattaa tuntua turhauttavalta. Samanaikaisesti Merkuriuksen kolmio Plutolle sekä sekstiili Neptunukselle voi herättää pohtimaan asioita uudella tavalla. Sieltä missä on lukko, löytyy myös avaimet. Joskus ne ovat yllättävän lähellä. 

“Onnellisuus piilee muuttumisessa eikä saavuttamisessa. “- J. Krishnamurti 

Auringon ja Khironin välinen sekstiili valaisee viikonloppua toivottavalla tavalla. Khiron on kartan tietäjä sekä haavoittunut parantaja. Mytologiassa Apollon, joka symboloi Aurinkoa, otti Khironin huomaansa ja opetti tälle olennaisimpia tietoja sekä taitoja. 

Kartta tulee tähän

Marsin ja Jupiterin konjunktio oinaan merkissä saa tulen leiskumaan. Jos ihmisellä on liikaa aikaa, hän saattaa miettiä asioita niin paljon, että mieli alkaa harhailla ja tehdä ongelmia. Yhtä lailla, jos meillä ei ole tarpeeksi aikaa rentoutua ja palautua, voimme kuormittua ja jälleen ongelmat moninkertaistuvat. Kaikessa on kyse tasapainosta. 

Pelon tunne liittyy hyvin usein menneisyyteen tai tulevaisuuteen. Joskus voimme ratkaista ongelmia ajattelemalla niitä, mutta välillä yhtä tärkeää on antaa asioille niiden vaatima aika. Mitä tarvitsemme, jotta voimme kokea levollisuutta? 

“Kyky pysähtyä ja olla toimimatta hetken mielijohteesta, on tärkeä oppitunti päivittäiseen elämään.” – Daniel Goleman 

Elämä on aina keskeneräistä. Jos ajattelemme elämäämme alusta tähän hetkeen saakka, siinä välissä meistä jokaisella on enemmän tai vähemmän mutkikas polku. Ja mitä tahansa elämässä tapahtuu, jokainen meistä pääsee väistämättä viimeiselle pysäkille. Vaikka suunnittelemme ja teemme mitä, tai jätämme kaiken tekemättä, siitä huolimatta pääsemme perille.  

Jupiter ja Mars ovat neliössä Cereksen sekä Lilithin konjunktiolle. Saatamme mennä liiallisuuksiin, jos emme tunnista mikä määrä tekemistä on tarpeeksi. Tarpeet ja toiveet voivat kasvaa ylimitoitetuksi ja liiallinen kiihkeys jäädä päälle. Välillä on hyvä pysähtyä miettimään, mitä elämältä oikeasti haluaa. Kiire ja levottomuus voivat olla suurimpia vihollisia, jotka pitävät apina mielemme rauhattomana. Sopiva levottomuus saa meidät etsimään, toimimaan ja pysymään aktiivisena.  

“Minun kohdallani kaikki alkoi pienestä hiirestä. “-Walt Disney 

Siinä missä Mars on oinaassa omassa merkkisijainnissaan, Venus on härän merkissä omimmillaan. Venuksen sekstiili Cerekseen sekä Lilithiin toimii tasapainottavana tekijänä. Kun meillä on maata jalkojemme alla, voi tuli palaa rakentavalla tavalla. On tärkeä tunnistaa, mihin ja miten energiansa kohdistaa.  

“Joka aamu synnymme uudestaan. Vain se mitä teemme tänään merkitsee. “— Buddha 

Kaunista viikonloppua kaikille! 

Ystävällisin terveisin  
Johanna Vilén 
http://www.kuussajamaassa.com/

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Karma-astrologian alkeet verkkokurssi

Olen rakentanut yhdessä Anne Sundellin kanssa Karma-astrologian alkeet -verkkokurssin, jossa voit tutustua tarkemmin omaan astrologiseen karttaasi karma-astrologian valossa. Karma astrologian alkeet koostuu kahdesta kurssi osasta joista ensimmäisen osan voit aloittaa ILMAISEKSI. Kurssin toinen osio avaa varsinaiset karma-astrologian alkeet. Kurssille voi osallistua jokainen. Ei siis tarvitse tietää vielä karma-astrologiasta yhtään mitään. Avaamme aiheita kurssilla kohta kohdalta ymmärrettävällä tavalla.
Tutustu verkkokurssiin tarkemmin täällä.

Onko juhlia tiedossa?

Astrologinen lahjakortti on helppo ja kiehtova lahja läheisellesi, perheenjäsenellesi, ystävällesi, työkaverillesi. Voit ostaa lahjakortin vaikka itsellesi!

Anna lahjan saajalle mahdollisuus tutustua astrologian jännittävään ja mielenkiintoiseen maailmaan, hienolla ja helpolla tavalla - Lahjakortin saaja voi itse valita kampanjan tulkinnoista, mistä hän astrologisen tutkimusmatkansa aloittaa.
Lue lahjakortista lisää täällä.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...